Napi horoszkóp: pontosan tudod, mit akarsz elérni - január 26.

2022.január.26.

A Merkúr ma visszatáncol a Bak jegyébe, ahonnan csak február 14-én lép vissza a Vízöntőbe. Pontosan tudod, mit akarsz elérni: gondolkodsz, hallgatsz és cselekszel. Mindig megőrzöd higgadtságodat, de legfőképpen olyan területen tudsz boldogulni, ahol a siker nem múlik a véletlenen. A Skorpió jegyében lévő Hold és a Vízöntő-Szaturnusz quadrát fényszöge miatt reggel a legnagyobb problémát kapcsolatainkban az adósságcsapda, a gyanakvás, féltékenység, az anyagi vagy szexuális függőség jelenti. Ám a Skorpió Hold ösztönzésére szívesen foglalkozunk pszichológiai, elemzői tevékenységekkel. Ma könnyen leleplezzük a hazugságot és ügyesen húzzuk ki másokból titkaikat. A nap második felében a Hold és a Neptunusz barátságos rezgései aktív képzelőerőt, jó megérzéseket, empátiát és művészi érzéket ajándékoznak számunkra. Ráadásul a nők is örvendhetnek, a szex ugyanis együtt jár az érzelmekkel, így önként és dalolva melegíthetik partnerük ágyát.

Napi horoszkóp: január 26.
Napi horoszkóp: január 26.

Kos (03. 21-04. 20.) Szerencsés vagy, ha folyó közelében élsz, a természetben elfelejtheted az aggodalmaskodó embereket, akiknek arcát a maszk eltakarja félig, de a szemeik beszélnek.

Bika (04. 21-05. 20.) Partnereddel és főnököddel makacsságod miatt lehet összetűzésed, de legyél körültekintőbb azokkal, akik az ismeretségedet keresik: csak óvatosan a bizalommal!

Ikrek (05. 21-06. 21.) Az egyhangúság forrása feladatod természetében rejlik, de intuíciód fontos szerepet játszik a munkádban és a jövedelmezőbb feladatok megszerzésében.

Rák (06. 22-07. 22.) Ha a pasid azt akarja, hogy társulj az üzletéhez, legyen az akármilyen tiszta, jogod van megtudni a részleteket, de tartsd észben, hogy a házasság nem üzlet.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) A munkád, családi és szakmai kapcsolataid fárasztóbbá válnak, ráadásul otthon sincs nyugalmad, amikor valaki üldöz elviselhetetlen bizalmatlanságával.

Szűz (08. 24-09. 23.) Jó lenne kilépni a rutinból, de inkább az agyadat használd a felmerülő munkahelyi és érzelmi problémák megoldására, a szerelemben pedig ügyelj a diszkrécióra.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Az üzleti projektedhez szükséges tények megfoghatatlannak bizonyulnak, ám ha cégednek tőkeerősítésre van szüksége, akkor ne lépd túl a hitelkeretedet.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Ha ügyfélbázisodat kívánod bővíteni, ennek nincs eredményesebb módja, mint neveket kérni már meglévő üzletfelektől, a kedvesedet viszont te választod meg.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Ha nagyobb biztonságra vágysz, nem feltétlenül a vállalkozásodról kell lemondanod, elég az is, ha több kontrollt építesz pénzügyi, üzleti folyamataidba.

Bak (12. 22-01. 20.) Készen állsz arra, hogy kiállj magadért és anyagi érdekeidért, s ha figyelembe veszed a párod és barátaid véleményét, szövetségeseket és támogatókat nyerhetsz.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Ne kötelezd el magad a családi vállalkozásnak, a mai cél az, hogy új üzleti megállapodásokat köss, és új taktikákat dolgozz ki céljaid mielőbbi elérése érdekében.

Halak (02. 20-03. 20.) Nehezen viseled el barátod alattomos kis játékait, művészként viszont álmokra van szükséged, párkapcsolatodban pedig egy kis ravaszkodás szükségszerű.

Ez is érdekelhet

A hőségben csak egy jeges kávé segíthet! Alessandra Ambrosio brazil topmodell is ezzel frissül fel

A hőségben csak egy jeges kávé segíthet! Alessandra Ambrosio brazil topmodell is ezzel frissül fel

G-Szex

Ezek a legkárosabb filmes hazugságok a szexről

Ezek a legkárosabb filmes hazugságok a szexről

Szépséghírek

Emeld ki napbarnított bőröd ezekkel a nyári körmökkel!

Emeld ki napbarnított bőröd ezekkel a nyári körmökkel!