Napi horoszkóp: nyitott vagy minden újdonságra - január 31.

2022.január.31.

A hónap utolsó és a hét első napján a kora reggeli órákban a Bak jegyén végighaladó Hold együttállásba kerül a hátráló Merkúrral és a Plútóval: megköveteled magadtól és a környezetedtől is a fegyelmet és a felelősségvállalást, de előfordulhat, hogy a megállapodásokat nem tartják be. Igyekszel megfelelni családod és munkaadóid elvárásainak, de nyomaszthat az állandó felelősségtudat. Egyeseknek érdeke, hogy lépten-nyomon figyelmeztessenek a kötelességeidre, hiszen ha megelégeled a nyomást és az erőfeszítéseket, talán még a hatalmi harc kirobbantásától sem riadsz vissza. Ne hagyd magad manipulálni, de kíméld a térdedet, és jelentkezz be a fogorvoshoz! Mivel a Hold délelőtt már a Vízöntőben jár, nyitott vagy minden újdonságra. Most érdemes új technikai módszereket vagy új elektronikus „játékszereket” kipróbálni.

Napi horoszkóp: január 31.
Napi horoszkóp: január 31.

Kos (03. 21-04. 20.) Közelebb kerülhetsz barátaidhoz, rokonaidhoz és intézheted családi ügyeidet, ám ha a szakmai kötelezettségeidre gondolsz, a problémák nagy részén túljutsz.

Bika (04. 21-05. 20.) Remélhetőleg ma jobban érdekel, mi a helyes, mint az, hogy kinek van igaza; kedvező az idő bőrhámlasztásra, de teljesen alkalmatlan szakmai ügyek megvitatására.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Szívesen kötnél üzletet egy bizalmatlan ügyféllel, éppen ezért nem árt, ha tartalékban azért vannak mások is, amikor a másiktól nem kapsz egyértelmű ajánlatot.

Rák (06. 22-07. 22.) Ha a párod figyelmen kívül hagyja szükségleteidet, keressétek közösen a megoldást, de mivel nem tudod, mit hoz a jövő, legyél rugalmas anyagi kérdésekben.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Ne reménykedj abban, hogy valaki megcsinálja helyetted a munkádat, ám ha legnagyobb problémád az elégedetlenség, most készen állsz a változásra.

Szűz (08. 24-09. 23.) Gyermekedtől megköveteled a fegyelmet, de ha túl magas elvárásokat támasztasz partnereddel szemben, nehezen találsz majd szigorú normáidnak megfelelő társat.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Reggel torkig vagy vele, hogy dolgozó nő létedre még a háztartás is a nyakadba szakad, később viszont kedvesed talán meglepődik majd a felajánlkozásodon.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Könnyen meggyőzöl bárkit az igazadról, mindenkivel beszélgetsz, akivel találkozol, de ennyire szószátyárnak lenni s kevés értékes tartalmat kínálni túl könnyű.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Ha anyagi helyzeted katasztrofálisnak mondható, ráadásul az ügyfelek sem jönnek, akkor a megfelelő ár megkérésének elsajátítása a bevételnövelés kulcskérdése.

Bak (12. 22-01. 20.) Reggel nem túlságosan kedvező pillanatokról gondoskodsz kollégáid és szeretteid számára, mégis próbáld meg kiterjeszteni hatókörödet kapcsolataid terén.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) A nap első felében nem felejted el és nem is bocsátod meg, amit főnököd vagy kollégáid elkövettek ellened, délután viszont már feladod védekező pozíciódat.

Halak (02. 20-03. 20.) Céljaidat, jövőképedet megoszthatod a pároddal és olyan típusokkal, akiknek erőssége a gazdasági oldal, így remek, ütőképes csapatot alkothattok együtt.

Ez is érdekelhet

12 tipp, hogy a hőségben is tudj aludni

12 tipp, hogy a hőségben is tudj aludni

GLAMOUR Horoszkóp

Ez a 3 csillagjegy a legkevésbé alkalmas a hűségre egy párkapcsolatban

Ez a 3 csillagjegy a legkevésbé alkalmas a hűségre egy párkapcsolatban

Sztárhírek

Nagykorú lett Norvégia trónörököse, nézd, milyen gyönyörű a hercegnő

Nagykorú lett Norvégia trónörököse, nézd, milyen gyönyörű a hercegnő