Ma valószínűleg ingerlékeny leszel - Napi horoszkóp: július 1.

2021.július.1.

A július az igencsak rossz hírnévnek örvendő Oroszlán-Mars és Vízöntő-Szaturnusz szembenállással indul, ezért nagy adag önuralomra, terhelhetőségre és türelemre van szükséged ahhoz, hogy akadályokba vagy korlátokba ütközve eleget tegyél kötelezettségeidnek. Mivel balsikerek, kudarcok, balesetek és hatalmi harcok veszélyére utal ez a konstelláció, valószínűleg ingerlékeny leszel azzal a személlyel, akivel erőfeszítéseid és kötelességeid teljesítése során kapcsolatba kerülsz. Olyan eseményekre számíthatsz, amelyek próbára teszik türelmedet és önuralmadat. De megtanulhatsz lecsillapodni még akkor is, amikor elszabadulnak az indulatok, és bele kell törődnöd, hogy nem teheted mindig azt, amit akarsz.

Ma valószínűleg ingerlékeny leszel - Napi horoszkóp: július 1.
Fotó: Gettyimages.com

Kos (03. 21-04. 20.) Ma csak egy dolog jár a fejedben: szórakozás és szórakozás a barátokkal, most szükséged van a társaságra, s egy időre ki kell lépned a mindennapokból.

Bika (04. 21-05. 20.) Nyomás alá kerülhetsz, de mivel eleget kell tenned azoknak a korábbi kötelezettségeknek, amelyeket elhanyagoltál, így kevésbé leszel támadható.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Ne fogadd el a korlátozásokat, ne pereskedj, de mivel ma könnyű öngólt lőni, elég egy kis keménykedő hangvétel és máris tönkretettél egy fontos tárgyalást.

Rák (06. 22-07. 22.) Ma egy jelentéktelen anyagi vitából is kisebb vihar kerekedhet, legyél tehát óvatos, ha a következő napokat nem sebeid nyalogatásával szeretnéd tölteni.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Ha a sarkadra állsz, meg mered kockáztatni a visszautasítást, és megvéded az érdekeidet, elégedettebb leszel a partnereddel és szakmai kapcsolataiddal is.

Szűz (08. 24-09. 23.) Ez a hét nehéz lesz számodra: legyél türelmesebb, kevésbé stresszes és alkalmazkodó s kevésbé hirtelen, ellenkező esetben ellenálló képességed kimerül.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Jogaidat és lehetőségeit alaposan megkurtíthatják, de ne hagyd, hogy hitvesed vagy egyik rokonod belerángasson abba, hogy egyetérts vagy vitatkozz vele.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Kollégáid, rokonaid vagy üzletfeleid próbatételek elé állítanak, ráadásul a szexet sem tudod élvezni, mert egy szakmai konfliktus elvonja róla figyelmedet.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Ha a párod a dühös típusba tartozik, és az kell neki, hogy mindenben az ő akarata érvényesüljön, akkor is tarts ki az igazad mellett indulat nélkül, de szilárdan.

Bak (12. 22-01. 20.) Az üzleti életben keménynek kell lenned, de a kapcsolataiban nem számít, akármilyen súlyos a frusztrációd, dühöngéseddel csak ronthatsz a helyzeten.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Kerüld a veszélyes sportokat, és ha csatát nyersz is a pároddal vagy egyik barátoddal szemben, ebben egy eljövendő, még kíméletlenebb ütközet csírája rejlik.

Halak (02. 20-03. 20.) Mivel a munkahelyi ellenségeskedés, és az anyagi viták már kezdenek bezavarni a munkahelyi teljesítményedbe, úgy hajtod végre feladataidat, akár egy robot.

Ez is érdekelhet

Tom Ford lemondta februári bemutatóját a New York-i divathéten

Tom Ford lemondta februári bemutatóját a New York-i divathéten

G-Életstílus

Gyakran látsz különös számokat? Az angyali számok neked is üzennek

Gyakran látsz különös számokat? Az angyali számok neked is üzennek

GLAMOUR Horoszkóp

Napi horoszkóp: pontosan tudod, mit akarsz elérni - január 26.

Napi horoszkóp: pontosan tudod, mit akarsz elérni - január 26.