Napi horoszkóp: Ne hagyd magad provokálni! - július 26.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Újabb nap, újabb kihívások, újabb kalandok – a Kosnak váratlan kiadásai, az Ikreknek konfliktusai lehetnek, az Oroszlánnál áll a bál. Olvasd el, mi vár rád egészen pontosan a horoszkópod szerint.

Napi horoszkóp: július 26.
Napi horoszkóp: július 26.
Fotó: Getty/Glamour

Az Oroszlán jegyében lévő Merkúrt támadó száműzött Bika-Mars anyagi vitákhoz, verbális konfliktusokhoz vezet. Mivel ez a fényszög idegessé és agresszívvé, tehet, meggondolatlan kritikád, provokatív megjegyzéseid erőszakos megnyilvánulások előidézői lehetnek. Ami a kommunikációt illeti, az intolerancia és a szarkazmus nehezen jóvátehető sértések okozója lehet. Ha képtelen vagy haragodat kezelni és megfékezni, akár még baleset is érhet. A hét közepéig mellőzd a meggondolatlan és sértő kijelentéseket, bánj óvatosan azokkal a tárgyakkal, amelyekkel megégetheted vagy megsebesítheted magad. Ne hagyd magad provokálni, ne harcolj és tárgyalj olyan emberekkel, akiknek a pénzügyi és szakmai játszmában jobb lapjaik vannak! De az sem árt, ha kerülöd azokat az útszakaszokat, amelyeken sok kocsi járt már szerencsétlenül. Megkönnyebbülhetsz viszont, ha kibeszélheted sérelmeidet.

Kos (03. 21-04. 20.) A bolygók váratlan kiadásokat jeleznek, s jóllehet nem vagy anyagias, sokat számít, hogy a munkádat pénzben miként értékelik, de ne hallgass rossz tanácsadókra.

HIRDETÉS

Bika (04. 21-05. 20.) Ingatlanfronton veszteség és kiadás; ne fogd fel sértésnek hozzátartozód vagy partnered éles megjegyzéseit, de legyél határozott anélkül, hogy dühbe gurulnál!

Ikrek (05. 21-06. 21.) Munkahelyi, családi konfliktus, talán még az autód is kileheli a lelkét, ám ha a kellemetlen eseményeken nem tudsz változtatni, változtass a szemléletmódodon!

Rák (06. 22-07. 22.) Élvezni akarod az életet, a társaságot, de ehhez pénzt kell keresned, ám e két tevékenység között ellentét feszül, a pénzügyi viták pedig lassan az agyadra mennek.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Hivatásodban, anyagi kapcsolataidban áll a bál, most kellene a barátok segítőkészsége, ám ha egyedül maradtál, ezt köszönd saját makacsságodnak!

Heti horoszkóp: Nem lesz könnyű dolgod, de maradj higgadt - július 25-31.

Heti horoszkóp: Nem lesz könnyű dolgod, de maradj higgadt - július 25-31.

Szűz (08. 24-09. 23.) Úgy érzed, mintha elkapott volna egy tornádó, a dolgok kavarognak körülötted, minden kicsúszik az irányításod alól, ráadásul még a rendőr is megbírságolhat.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Partner, barát, gyerek, üzleti vállalkozás vagy a közös hobbi viszi a pénzt, mégse vegyél fel kölcsönt, s ne vállalj kezességet senkiért, mert kijátszhatnak.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Kudarchoz vezet, ha túl sokat vársz el magadtól: félő, hogy túlműködő becsvágyad miatt olyan területre merészkedsz, melyre az erődből nem futja.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Munkahelyeden, utazás közben feszültség kirobbanása várható, irodai viszonyodból rengeteg bonyodalom származhat – tehetségedet inkább idegenben tedd próbára.

Bak (12. 22-01. 20.) A pénz megronthat szerelmi, üzleti, szakmai kapcsolatokat; mivel a szó elszáll, az írás marad, pénzügyekben ne bízz meg vakon senkiben, s óvakodj a kockázatoktól.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) A szokásosnál is nehezebben viseled el rokonaidat, és ha anyagi követeléseid súlyosan ütköznek a párod érdekeivel, szilárdnak kell lenned és nem dühösnek.

Halak (02. 20-03. 20.) Ha vezetsz, figyeld a forgalmat, de ma azért dolgozol, mert kell a pénz, ám ha nem jössz ki a kollégákkal, ne provokálj vitát, inkább lépj át más vállalathoz.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

7 módszer a szakértő szerint, hogy ne a szeretteid szenvedjenek a téged ért stressz miatt

glamour plusz ikon 7 módszer a szakértő szerint, hogy ne a szeretteid szenvedjenek a téged ért stressz miatt

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Ha ezt a terméket választod, nem kell többet a sötét karikák miatt aggódnod (x)

Ha ezt a terméket választod, nem kell többet a sötét karikák miatt aggódnod (x)

Fontos! Ezt a 3 dolgot semmiképp ne hagyd otthon, ha nyaralni mész! (x)

Fontos! Ezt a 3 dolgot semmiképp ne hagyd otthon, ha nyaralni mész! (x)

5 fürdőruha nyárra, amivel biztosan nem nyúlhatsz mellé! (x)

5 fürdőruha nyárra, amivel biztosan nem nyúlhatsz mellé! (x)

Egy isteni, frissítő illat, ami a fülledt nyári napokra is tökéletes (x)

Egy isteni, frissítő illat, ami a fülledt nyári napokra is tökéletes (x)