Kockázatvállalással kihívhatod magad ellen a sorsot - Napi horoszkóp: július 29.

2021.július.29.

Az Oroszlán jegyében lévő Mars szembenállása a Vízöntő-Jupiterrel arrogánssá, pazarlóvá, kapzsivá, szabálysértővé, önhitté tehet, ráadásul ostoba kockázatvállalásra is hajlamos lehetsz. Ilyen időszakban, mint ez a mostani, könnyű túllőni a célon, ezért ajánlatos engedelmeskedni a törvényeknek, de tilos bekapcsolódni politikai, vallási vagy más konfliktusokba. Ne kövesd impulzív hajlamaidat, s jobb, ha nem reagálsz a provokációra. Gyakran jelez ez a konstelláció párkapcsolati konfliktusokat, pereskedést, jogi nehézségeket, baleseteket, izomhúzódást és nem árt fokozottan ügyelni a higiéniára, mert a „támadott” Jupiter fertőző májgyulladás veszélyére is utal.

 Napi horoszkóp: július 29.
Napi horoszkóp: július 29.
Fotó: Gettyimages.com

Napi horoszkóp: július 29.

Kos (03. 21-04. 20.) Kapcsolataidban konfliktusveszély, és ha neked vagy a párodnak több személlyel is találkád van, nincs az megértés, amely újra összehozhatna benneteket.

Bika (04. 21-05. 20.) Ma ne változtass állást, ismerd el a hierarchikus rendszert, de ne ülj tovább egy helyben, eltűrve, hogy munkahelyi főnökeid vagy hozzátartozóid legázoljanak!

Ikrek (05. 21-06. 21.) Elveszted arányérzékedet, mások kiváltságait, pozícióját, kedvezményeit figyeled, de neked több kell, a pároddal, főnököddel mégse legyél követelőző.

Rák (06. 22-07. 22.) Anyagi zűrök, adózási problémák, illegális üzelmek, mértéktelen követelések, de a pároddal sem ártana megkurtítani a fölösleges rongyrázás lehetőségeit.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Ha egy megátalkodott agglegény lobbant szerelemre, nemigen lesz esélyed a férjhezmenetelre, egy szabálytalan ügylet pedig költséges pert zúdíthat a nyakadba.

Szűz (08. 24-09. 23.) Munkahelyeden új feltételeket szabhatnak, ami kedvedet szegi, de járj utána, vajon kinek az érdeke, hogy rossz színben tüntessen fel, és szabadulj meg az illetőtől.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Ma könnyű szerelmi vagy anyagi konfliktusba keveredni, kapcsolataidban a vetélkedés dominál, de ne is próbáld elnyerni mindenki helyeslését.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Mivel meggondolatlan állás- vagy lakhelyváltoztatással, értelmetlen kockázatvállalással kihívhatod magad ellen a sorsot, ne kezdd el magad alatt vágni a fát!

Nyilas (11. 23-12. 21.) Vérig sértheted rokonaidat, meggyűlhet a bajod a törvénnyel, utazás közben kalandba keveredhetsz, de a pasiddal sem lehet kukoricázni - csak baj lehet a végén.

Bak (12. 22-01. 20.) Ne hagyd magad megvesztegetni, de beszállhatsz a versengésbe, mármint rokonaid ellen a családi örökségért vagy egy értékes ingatlanért folyó küzdelembe.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Veszélyesen túlzó célokat tűzöl magad elé, és ha sem a párod, sem a barátaid nem fogadják el ajánlatodat, attól azért óvakodj, hogy ultimátumot nyújts be.

Halak (02. 20-03. 20.) Nemet kell mondanod a szabálytalan ügyletekre, és fogadd meg, hogy alaposan utánajársz a kínálkozó üzleti vagy állásváltoztatással kapcsolatos ajánlatoknak!

Ez is érdekelhet

Úristen: rég nem láttunk Palvin Barbiról ilyen forró képeket

Úristen: rég nem láttunk Palvin Barbiról ilyen forró képeket

GLAMOUR Horoszkóp

Napi horoszkóp: szerencsét ígér a mai nap sokunknak - szeptember 18. szombat

Napi horoszkóp: szerencsét ígér a mai nap sokunknak - szeptember 18. szombat

Divathírek

Megnyitott az Etele Plaza: íme minden, amit tudnod kell róla

Megnyitott az Etele Plaza: íme minden, amit tudnod kell róla