Napi horoszkóp: üzeneted érkezhet a nagy szerelmedtől - július 3.

A forró időjáráson túl még forróbb flört és különleges találkozás van a láthatáron. Olvasd el napi horoszkópunkat, hogy lásd, mire számíthatsz egészen pontosan a csillagjegyed szerint.

 Olvasd el, mi vár rád a horoszkópod szerint július 3-án
Olvasd el, mi vár rád a horoszkópod szerint július 3-án
Fotó: Getty Images / Europa Press Entertainment / sololos

Mivel a Hold vasárnap délig az Oroszlán jegyében tartózkodik, ráadásul az Ikrek-Merkúrral és a Kos-Marssal is barátkozik, a figyelem középpontjába kerülhetsz. Ha te akarsz lenni a legjobb és a legszebb, a szerelmed most még azt is elnézi, ha laza és ártatlan flörtbe keveredsz másokkal. Ha rendelkezel művészi hajlamokkal, bátran kiállhatsz a reflektorfénybe. A Hold helyzete délig kedvez a reprezentálásnak és a költségesebb beszerzéseknek, de az sem kizárt, hogy szerelmes üzenetek, bókok édesítik meg a napodat. Mivel a nap második felében a Hold jegyet vált, átlép a Szűzbe, nagyon fontos a tiszta és rendezett környezet fenntartása, a testmozgás és az egészséges táplálkozás. Ez az időszak ideális rendrakásra.

Kos (03. 21-04. 20.) Randi, egy kis kertiparti, a lényeg, hogy teremts ma alkalmat a szórakozásra, kimozdulásra.

Bika (04. 21-05. 20.) Otthonod berendezésébe és vendégeid fogadásába ma beleadod a szívedet-lelkedet, de arra azért figyelj, hogy neked is jusson egy kis szabadidő.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Társaságkedvelő természetedet ma inkább ne tedd ki egy magányos estének, még akkor se, ha nem volt időd programot szervezni – legyél spontán, vesd bele magad a nyári éjszakába a barátnőiddel!

Rák (06. 22-07. 22.) Élvezed, ha drága ajándékokat vehetsz magadnak és szeretteidnek, mivel ragaszkodsz a státuszszimbólumokhoz, ma viszont könnyen túlzásba eshetsz, amit később megbánhatsz.

Havi horoszkóp: varázslatos dolgok érkeznek júliusban

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Ha találkozol egy népszerű, sportos és értelmes pasival, az első pillanattól fogva vonzódtok egymáshoz – de az igazság az, hogy a kisugárzásoddal ma bárkit levennél a lábáról.

Szűz (08. 24-09. 23.) Ne áldozd föl magad az elvárások oltárán, ne vállalj plusz feladatot, és ne most akarj a munka hőse lenni: ez most a te hétvégéd, úgyhogy lustálkodj bátran!

Mérleg (09. 24-10. 23.) Barátokra nem csak azért van szükséged, mert színt hoznak az életedbe: ők amolyan biztonsági hálót is jelentenek, amikor egy korszak lezárul mögötted.

Ilyen házastársra vágynak a férfiak az asztrológiai képletük szerint

Skorpió (10. 24-11. 22.) Rengeteg energia tombol benned, így bátran jut belőle a környezetednek is – hívd át ebédelni a legjobb barátnődet, vagy kényeztesd a barátodat egy különleges desszerttel.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Az utazás, az ismeretlen tájak felfedezése fokozza szabadságérzetedet – érdemes lenne elgondolkodnod, hogy idén nyáron nem egy hosszabb szabit veszel ki, hanem 2-3 napos utakat vállalsz be.

Bak (12. 22-01. 20.) Ma olyan fajta öröm ér, ami a hivatásoddal kapcsolatos, ráadásul nem mások segítsége révén, hanem alanyi jogon jutsz előre.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) A párod lenyűgöző egyéniség, de könnyen kiakadhat attól, ha egy ellenkező nemű lény kerül a közeledbe, még akkor is, ha pontosan tudja, csak egy ártatlan haver.

Halak (02. 20-03. 20.) Lehet, hogy vasárnap van, mégis átlagon felüli munkára számíthatsz - mielőtt találkoznál a barátaiddal, pörgesd ki őket, mert csak nyomasztana, hogy várnak rád a tennivalóid.

Will Smith és Jada Pinkett Smith kapcsolata az asztrológia tükrében

Ez is érdekelhet

Egy olyan világban, ahol leducizzák Emilia Clarkot, bele sem akarok gondolni, hogyan látnak engem

Egy olyan világban, ahol leducizzák Emilia Clarkot, bele sem akarok gondolni, hogyan látnak engem

Monitor

20 sztár, akikről el is felejtetted, hogy szerepelnek a Jóbarátokban

20 sztár, akikről el is felejtetted, hogy szerepelnek a Jóbarátokban

Szépséghírek

Így néz ki Jennifer Lopez smink nélkül: bemutatta a reggeli bőrápolási rutinját

Így néz ki Jennifer Lopez smink nélkül: bemutatta a reggeli bőrápolási rutinját