Az Oroszlán ma a tűzzel játszik, a Vízöntő közömbössé válhat érzelmileg - Napi horoszkóp: július 7.

2021.július.7.

Az Oroszlán jegyében lévő Vénusz és a Vízöntő- Szaturnusz szembenállása miatt félsz a köteléktől, ugyanakkor, ha újra független leszel, elhagyatottságot érezhetsz. De a párodat se akard kalitkába zárni! Sajnos ez a csillagkép házasság és párkapcsolat szempontjából nem túl kellemes. Elégedetlenség következtében bánat és aggodalom, féltékenység, kiábrándultság, elszakadás a párodtól vagy depresszió léphet fel. A fogyasztás mérsékelt, megfelelően irányított lesz, ha elkerüljük a pazarlást. Szakításra, elválásra kerülhet sor, ráadásul a szakmai és üzleti kapcsolatok sem alakulnak az elvárások szerint. Függetlenül attól, hogy miért ér véget vagy miért romlik meg egy kapcsolat, a veszteséget feltétlenül fel kell dolgoznunk. A fel nem dolgozott bánat ugyanis önsajnálattá, érzelemszegénységgé alakul át. Ha meg akarod őrizni legfontosabb kötelékedet, figyelj oda az adok-kapok egyensúlyára!

Az Oroszlán ma a tűzzel játszik, a Vízöntő közömbössé válhat érzelmileg - Napi horoszkóp: július 7.
Fotó: Getty Images

Kos (03. 21-04. 20.) Vond meg számító partnereddel való kapcsolatod mérlegét, tervezd meg a költségvetést, és ha együtt kell működnöd másokkal, ügyelj szükségleteid kielégítésére.

Bika (04. 21-05. 20.) Bizonyos családi vagy párkapcsolati helyzetekben változásra van szükség, és ha nem követed főnököd utasítását, holnap akár be se menj az irodába.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Egy kapcsolat véget érhet, a pénzügyek terén nagyobb feszültség mutatkozik, és ha egy kapcsolat csak veszteséget termel számodra, akkor fel kell adnod.

Rák (06. 22-07. 22.) Pénzzel kapcsolatos aggályok lehetségesek, amelyek a normális kereteken túli kiadások, amikor családi vagy nyilvános eseményen kell részt venned.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) A tűzzel játszol, amikor meg akarod hódítani egyik kollégádat, aki megátalkodott agglegény, s aki úgy reagál, hogy megnöveli a kettőtök közti távolságot.

Szűz (08. 24-09. 23.) Ha valaki lapátra tesz vagy megrövidít, lépj tovább, de ne csodálkozz, azon, hogy kollégáid sajnálatos tévedésnek tartják a pasidtól való pénzügyi függőségedet.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Manapság egy kis flörtnek nincs nagy jelentősége, még ha több is történik közted és barátod vagy üzlettársad között, de idősebb pasid hamar unalmassá válhat.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Nem gondolhatod komolyan, hogy főnököd beleszeret egy alkalmazottjába, de még jobban elkeseredhetsz, ha nincs kivel megosztani az otthonodat.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Egy külföldi állásajánlat, idénymunka vagy kapcsolat miatt ne kötelezd el magad túl hamar - ha utazol, eladsz vagy vásárolsz, akadályokba ütközhetsz.

Bak (12. 22-01. 20.) Még soha életedben nem üzleteltél olyan izgalmasan vonzó pasival, mint amilyen új megbízód, mégis elutasítod a szexet, mert tudod, hogy gazdag nőt akar elvenni.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Érdekkapcsolataid befuccsolnak, és ha egy válás vagy csalódás után nem vállalod a szíved újbóli megnyitásának kockázatát, közömbössé válhatsz érzelmileg.

Halak (02. 20-03. 20.) Csak arra ügyelj, hogy ne keveredj konfliktusba kollégáid és barátaid érdekeivel, de ha meg akarod tartani az állásodat, ne flörtölj munkahelyeden.

Ez is érdekelhet

Minden, ami divat és design! – Izgalmas rendezvénysorozat vár Budapesten

Minden, ami divat és design! – Izgalmas rendezvénysorozat vár Budapesten

GLAMOUR Horoszkóp

Napi horoszkóp: Ma óvatosságra van szükséged - szeptember 24.

Napi horoszkóp: Ma óvatosságra van szükséged - szeptember 24.

Monitor

Enyedi Ildikó egy igazi klasszikussal tért vissza: A feleségem története díszbemutatóján jártunk

Enyedi Ildikó egy igazi klasszikussal tért vissza: A feleségem története díszbemutatóján jártunk