Napi horoszkóp: érzelmi kiegyensúlyozottságra számíthatsz - június 1.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

A Rák Hold ma saját otthonában szokatlan érzékenységet okoz, s az otthoni teendők, a védett fészek és a biztonság kerülnek előtérbe. A nap közepén a Kos-Jupitertől támadott Hold szembehelyezhet a törvénnyel, de mértéktelenségre és pazarlásra is hajlamos lehetsz. Mivel a májad és az epéd érzékeny, mellőzd a zsíros falatokat, ám ha párod szívesen becézgeti a kebleidet, melleidnek minden tőled telhetőt meg kell adnod: kényeztesd ékességeidet mellfeszesítő krémekkel és gyakorlatokkal. A Hold és a Bika-Vénusz barátságos fényszöge a nap második felében érzelmi kiegyensúlyozottságot, szeretetteljes hozzáállást biztosít fontosabb kapcsolatainkban. Főzd meg kedvesed kedvenc ételét, hogy másfajta étvágyát is feléleszd. Este viszont a Hold és a Kos-Mars quadrát fényszöge izgatottá, vitatkozóvá és kapkodóvá tehet, s csak örülhetsz, ha megúszod a napot családi perpatvar nélkül.

Napi horoszkóp: június 1.
Napi horoszkóp: június 1.
Fotó: Getty/Glamour

Kos (03. 21-04. 20.) Ma élvezd a vásárlást, ajánld fel a segítségedet családod tagjainak, de erőn felüli teljesítménnyel ne akarj kitűnni, s szeretteid ajnározását se vidd túlzásba.

Bika (04. 21-05. 20.) Ne hagyd anyagilag lehúzni magad, de próbálj meg közelebb kerülni szeretteidhez - ez az egyetlen módja annak, hogy elkerüld a fenyegető konfliktushelyzeteket.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Ha nehezedre esik is a bevételeket és a kiadásokat egyensúlyba hozni, legyen egy jó stratégiád: barátaiddal és a pároddal tekintsd át a jövőre vonatkozó terveidet.

Rák (06. 22-07. 22.) Vezetőként körültekintőnek kell lenned, nehogy megfosszanak pozíciódtól, de ha barátnőddel végigjárod a bolhapiacot, új szerzeményedre büszke leszel.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Képtelen vagy elviselni, ha háttérbe szorulsz, de üzleti utazásod során mégse provokálj rosszindulatú ügyfeleket, akiket elijeszthet egy ilyen karrierista nő.

Szűz (08. 24-09. 23.) Egy társasági program új üzleti ajánlatot, új szerelmet ígér, de az, hogy milyen lesz a folytatás, nem csak rajtad múlik, ezért add önmagad betanult szerep nélkül.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Szexinek érzed magad: ez egy csodálatos nap arra, hogy kivonulj a mindennapi nyüzsgéséből, de pasi helyett lehetőleg fejfájást csillapító aszpirinnel menj ágyba.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Keress a pároddal olyan elfoglaltságot, amelyet rendszeresen lehet űzni, mehettek úszni, szaunázni, de néhány kollégát és ügyfelet a helyükre kell tenned.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Kénytelen leszel túlórázni, de az üzlet az üzlet; kedvességed lenyűgözi kollégáidat, anyagi terved megvalósításához azonban családi támogatásra van szükséged.

Bak (12. 22-01. 20.) Bármilyen nyomás nehezedik is rád, mindenképpen szánj időt a párkapcsolatodra, de legalább próbáld megszelídíteni a benned lakozó őrmestert.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Ha csinosítgatod otthonodat, nem érhet kellemetlen meglepetés, de a szakmádban nem tudsz érvényesülni, ha konfrontáció helyett csak a biztonságra törekszel.

Halak (02. 20-03. 20.) Kedvesed szerelmet vall, leplezetlen őszinteséggel tárja eléd az érzelmeit, de próbáld kitalálni, hol spórolhatsz meg egy kis pénzt - korlátozd a kiadásaidat.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Az irodalomterápia és a pszichológia szerelemgyereke: ismerd meg az alkotáslélektant

glamour plusz ikon Az irodalomterápia és a pszichológia szerelemgyereke: ismerd meg az alkotáslélektant

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Ezekre a dolgokra figyelj oda, hogy a nyaralás gondtalan legyen! (x)

Ezekre a dolgokra figyelj oda, hogy a nyaralás gondtalan legyen! (x)

Íme! A tökéletes esti arcápolási rutin, amitől másnap is ragyogni fog a bőröd (x)

Íme! A tökéletes esti arcápolási rutin, amitől másnap is ragyogni fog a bőröd (x)

Kimerültség, idegesség, feszültség - ha neked is ismerős, itt a megoldás (x)

Kimerültség, idegesség, feszültség - ha neked is ismerős, itt a megoldás (x)

Kocsival mentek nyaralni? Íme néhány tipp, melyekkel csökkenthetitek az utazás költségeit! (x)

Kocsival mentek nyaralni? Íme néhány tipp, melyekkel csökkenthetitek az utazás költségeit! (x)