Ma nem szabad belemenni semmilyen kockázatos vállalkozásba: Napi horoszkóp, június 10.

2021.június.10.

Az Ikrek jegyében lévő Újholdas napfogyatkozás rendkívül kíváncsivá, intellektuálisan merésszé tesz bennünket, az elménk is ugyanolyan mozgékony lesz, mint testünk. Ez az Újhold új lehetőségek kapuját nyitja meg számunkra, de mivel a Merkúr, az Ikrek jegyének ura hátramenetben van, időt kell szakítanunk arra, hogy alaposan átgondoljuk a dolgokat. A szerződések aláírásakor mindig figyelni kell a retrográd Merkúrra, nem szabad belemenni semmilyen kockázatos vállalkozásba, bármennyire is csábítóan hangzik. Ez a felvételi interjúkra, a reklámokra, a nyaralás megtervezésére, a szállásfoglalásokra és a szerződésekre is vonatkozik. Fontos lesz azonban tisztázni azokat a dolgokat, amelyek egy ideje nem működtek, és amelyek nem logikusak. A Neptunusz kapcsolata az Újholddal este összezavarhatja terveinket a médiától kapott hírekkel, így jobb, ha nem hiszünk el mindent, amit hallunk vagy olvasunk.

Ma nem szabad belemenni semmilyen kockázatos vállalkozásba: Napi horoszkóp, június 10.
Fotó: GettyImages, Motázs: Glamour

Kos (03. 21-04. 20.) Igyekezz elkerülni a kommunikációs bakikat, ne dőlj be a szerelmes üzeneteknek, de a párod és rokonaid is elvárják tőled, hogy elviseld nemleges válaszaikat.

Bika (04. 21-05. 20.) Ha több pénzt költesz, mint amennyid van, rákényszerülsz, hogy valahonnan előteremtsd a szükséges összegeket, de ne várj el lehetetlen dolgot másoktól.

Ikrek (05. 21-06. 21.) A koncentráció gyengül, de ettől még megnevettetheted a szomszédjaidat – ma érdemesebb szabadtéri programot tervezni, mint otthon maradni.

Rák (06. 22-07. 22.) Ma ülj a hátsó ülésre, itt az ideje kivonni magad a forgalomból, és pihenni egy kicsit, de vigyázz, mert a pletykák tekintetében túllépheted a legjobb formádat!

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Élvezed, ha nincs egyetlen szabad perced sem, ha előjegyzési naptárodban ott sorjáznak a társasági események: népszerű vagy, sokan kérnek tőled tanácsot.

Szűz (08. 24-09. 23.) A környezetedben mindenki lazít, csak te dolgozol teljes bedobással, de fontos levelek e-mail üzenetek tűnnek el, vagy az irodai viccelődésből lesz komoly sértődés.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Átböngészheted a nyári munkalehetőségeket, világhódító vagy nyelvtudást szerző útra indulhatsz, de ismerd fel, ki támogat a munkahelyeden és ki húz le.

Skorpió (10. 24-11. 22.) A pasidtól való anyagi függőség ellen nem tiltakozol, de neki az az elvárás okoz gondot, mely szerint a pénz és a szex olyan dolgok, amelyekhez értenie kell.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Legfőbb feladatodnak érzed, hogy izgalmat pumpálj egy összejövetelbe, de nemcsak az egyik fél hibás abban, ha egy kapcsolat tönkremegy.

Bak (12. 22-01. 20.) Munkahelyed Újhold idején a társtalanok remek találkozóhelyévé válhat, de ha nyomorultul érzed magad, reménykedj, hogy a kiszemelt pasi teszi meg az első lépést.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Az ellenkező neműek szívesen flörtölnek veled, ám amikor a pasid előjön a házasság témájával, úgy reagálsz, mint aki életében először hall jegygyűrűről.

Halak (02. 20-03. 20.) A családban valószínűleg sok olyan problémával, sürgős kéréssel kell szembenézned és áttekintened, amelyek azonnali figyelmet igényelnek.

Ez is érdekelhet

Anne Hathaway igazi hercegnőként jelent meg a cannes-i filmfesztiválon

Anne Hathaway igazi hercegnőként jelent meg a cannes-i filmfesztiválon

G-Szex

Ezek a legkárosabb filmes hazugságok a szexről

Ezek a legkárosabb filmes hazugságok a szexről

Szépséghírek

Emeld ki napbarnított bőröd ezekkel a nyári körmökkel!

Emeld ki napbarnított bőröd ezekkel a nyári körmökkel!