A mai nap váratlan ismeretségeket ígér: Napi horoszkóp, június 13.

2021.június.13.

Mivel vasárnap a Vénusz és az Uránusz kedvező fényszöggel kapcsolódik egymáshoz, a csillagok meglepetéseket hoznak a szerelemben, barátságban és a pénzügyekben, talán egy új ismeretség, partnerség vagy anyagi nyereség formájában. Ma könnyű flörtölni és kapcsolatot teremteni akár az interneten vagy a mobiltelefonon keresztül. Ezen a napon ne hanyagold el kapcsolati hálózatodat, keresd meg azokat, akik iránt érdeklődsz. Biztos, hogy ma élvezed a kreativitást. Lehet, hogy olyan partnerhez vonzódsz, aki egy másik kulturális csoportból származik. Jó ötlet egy koncerten vagy más művészeti eseményen való részvétel, mert ezen a napon a mindennapi monotóniából való kitörés vágya is jelen van. Ne ragaszkodj a szigorú napirendhez, mert ez a fényszög spontán találkozásokat, váratlan ismeretségeket ígér - szokatlan körülmények között.

A mai nap váratlan ismeretségeket ígér: Napi horoszkóp, június 13.
Fotó: GettyImages, Motázs: Glamour

Kos (03. 21-04. 20.) Ingatlan befektetésre igent mondhatsz, egy fészeklakó, házias pasi, aki mesés fogásokat főz, biztos, hogy nem csak azért hív fel a lakására, mert lakótársat keres.

Bika (04. 21-05. 20.) Váratlan felismerésre juthatsz szakmai vagy művészi tevékenységedben, és ha a szíved még nem foglalt, akkor egy váratlan kaland is összejön.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Lehet, hogy eladott menyasszonynak érzed magad, amikor igent mondasz egy gazdag pasinak, aki cserébe felajánlja, hogy megment az anyagi csődtől.

Rák (06. 22-07. 22.) A bolygók arra csábíthatnak, hogy megalapozd a közös projekteket, az együttélés kezdetét vagy a közös lakás megvásárlását, de az üzleti kapcsolatok is lekötnek.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Ha a főnököd személyében lelted meg az ideális férjanyagot, tartsd féken az érzelmeidet, ne hidd, hogy kivételezni fog veled vagy kalandotoknak lesz folytatása.

Szűz (08. 24-09. 23.) Egy romantikus vacsora közelebb hozhat valakihez, aki eddig csak barátként kezelt, de egy nyereséges pénzügyi és szakmai lehetőség is elérkezett az életedbe.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Bár egyes projektek ideálisak és csodálatosak, bízz a megérzéseidben, üzletfeledet is jobb belátásra bírhatod egy élvezetesen eltöltött éjszaka után.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Egy vakációs románc több lesz számodra, mint egy kellemes kaland, de ha egy olyan pasiba zúgtál bele, aki kerüli a kötöttséget, ne rontsd el a kellemes együttlétet.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Ha elfogyott a pénzed, akár közeli barátodnak vagy rokonodnak segítségét is kérheted, függetlenül attól, hogy ez egy kis kölcsön, amelyet vissza is fizetsz.

Bak (12. 22-01. 20.) Ha mersz kockáztatni, ma sokat nyerhetsz, egy vakrandin vagy egy szakmai összejövetelen pedig megvan rá az esélyed, hogy megtalálhasd az ideális partnert.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Nem kell túlzásba esni azért, hogy rokonaid tudják, hogy keményen dolgozol, de szánj időt a pihenésre és a kikapcsolódásra, így nem leszel túl stresszes.

Halak (02. 20-03. 20.) Kreativitásod, művészi hajlamod és üzleti érzéked pénzt hoz a konyhára, és ha átböngészed az online társkereső rovatot, rábukkanhatsz az igazira.

Ez is érdekelhet

9 etikett-lecke, amit a királyi család tagjaitól tanulhatunk, pedig van, aki nem nemesi családból származik

9 etikett-lecke, amit a királyi család tagjaitól tanulhatunk, pedig van, aki nem nemesi családból származik

Divathírek

Íme a cannes-i filmfesztivál vörös szőnyegének legjobb szettjei

Íme a cannes-i filmfesztivál vörös szőnyegének legjobb szettjei

Szépséghírek

Kate Middleton, Grace Kelly és Diana hercegnő szépségtitkai

Kate Middleton, Grace Kelly és Diana hercegnő szépségtitkai