A Rák legyen elővigyázatos, a Bak hallgasson a belső hangra - Napi horoszkóp: június 14.

Az Ikrek-Nap és a Halak-Neptunusz quadrát fényszöge tehet arról, hogy képtelenek vagyunk dönteni, de az önérvényesítési készség és a valóság helyes érzékelése is a hiánycikkek listáján szerepel. A káosz, a bizonytalanság eluralkodhat környezetünkben, sem fizikailag, sem szellemileg nem vagyunk csúcsformában, a kétségeket, az intrikát, a kétértelműséget és a hamisságot is nehezen viseljük el. Most még a megérzéseinkben sem bízhatunk, illúziókban ringatjuk magunkat, és ha nem vagyunk résen, valaki visszaélhet segítőkészségünkkel. Úgy érezhetjük, mintha a saját mesevilágunkban élnénk, az élet álomnak vagy rémálomnak tűnhet, attól függően, hogyan értékeljük. Az egyetlen megoldás, hogy a valóságban éljünk, valósághűen érzékeljük a dolgokat, az ajánlatokat és az embereket. Fennáll a paranoia, az alkohollal, gyógyszerekkel és drogokkal való visszaélés veszélye.

A Rák legyen elővigyázatos, a Bak hallgasson a belső hangra - Napi horoszkóp: június 14.
Fotó: GettyImages, Montázs: Glamour

Kos (03. 21-04. 20.) Ne dőlj be hamis ígéreteknek, légy résen, mert olyan emberekkel adódik dolgod, akik nem mondanak igazat, a szerelemben pedig ne ess bele az áldozat-csapdába.

Bika (04. 21-05. 20.) Ami a barátságaidat illeti, fel kell készülnöd arra, hogy az emberek kétértelműen vagy tisztességtelenül viselkednek, de még a családod is a pénzedre utazik.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Zavaros helyzetbe kerülhetsz a munkahelyeden, figyelmetlenség miatt kitehetik a szűrödet, de fogadd fenntartással a „túl szép ahhoz, hogy igaz legyen” ajánlatokat.

Rák (06. 22-07. 22.) Ma ne hidd el, amit mások mondanak vagy ígérnek, külfölddel és anyagiakkal kapcsolatos ügyben önámítás áldozatává válhatsz, utazás közben meglophatnak.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Valaki átvághat, és biztos lehetsz benne, hogy barátaid is tudomást szereznek az adóhivatalnál támadt nehézségeidről, ha nem tartod be a fizetési határidőt.

Szűz (08. 24-09. 23.) Olyan pasihoz vonzódsz, aki egyáltalán nem illik hozzád, és mivel ez az önámítás és félrevezetés napja, ne menj bele olyan helyzetekbe, amelyek nem egyértelműek.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Megfújhatják az útleveledet, az irataidat, a munkahelyi fúrást is rosszul viseled, de az alkohol és a gyógyszer nem megoldás, csak átmeneti megnyugvást ad.

Skorpió (10. 24-11. 22.) A most kapott üzleti ajánlatokat ne vedd készpénznek, de nincs más választásod, ki kell rúgnod a szeretődet, aki rajtad élősködik, vagy túl gyakran befüvezik.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Ha családi életedben eluralkodik a káosz és a bizonytalanság, a hamisságot akkor is ítéld el, ha olyan valakinél tapasztalod, akit nem akarsz elítélni!

Bak (12. 22-01. 20.) Mivel a mai csillagállás ellehetetleníti az őszinte kommunikációt, hallgass a belső hangra, amikor egyik kollégád vagy üzletfeled valami rosszban sántikál.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Mivel ma képtelen vagy arra, hogy tisztán láss, ha valami vagy valaki ártalmas a számodra és veszteséget okoz, könnyen bonyolódhatsz zavaros helyzetekbe.

Halak (02. 20-03. 20.) Kaotikus napot élsz át, és mivel aligha leszel képes ésszerű döntést hozni és egyértelműen kifejezni magadat, ne vállalj távmunkát, ne hagyd magad kihasználni.

Ez is érdekelhet

Íme Leonardo DiCaprio 19 éves barátnő-jelöltje, aki miatt szétszedték az internetezők a színészt

Íme Leonardo DiCaprio 19 éves barátnő-jelöltje, aki miatt szétszedték az internetezők a színészt

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói