A Rák legyen elővigyázatos, a Bak hallgasson a belső hangra - Napi horoszkóp: június 14.

Az Ikrek-Nap és a Halak-Neptunusz quadrát fényszöge tehet arról, hogy képtelenek vagyunk dönteni, de az önérvényesítési készség és a valóság helyes érzékelése is a hiánycikkek listáján szerepel. A káosz, a bizonytalanság eluralkodhat környezetünkben, sem fizikailag, sem szellemileg nem vagyunk csúcsformában, a kétségeket, az intrikát, a kétértelműséget és a hamisságot is nehezen viseljük el. Most még a megérzéseinkben sem bízhatunk, illúziókban ringatjuk magunkat, és ha nem vagyunk résen, valaki visszaélhet segítőkészségünkkel. Úgy érezhetjük, mintha a saját mesevilágunkban élnénk, az élet álomnak vagy rémálomnak tűnhet, attól függően, hogyan értékeljük. Az egyetlen megoldás, hogy a valóságban éljünk, valósághűen érzékeljük a dolgokat, az ajánlatokat és az embereket. Fennáll a paranoia, az alkohollal, gyógyszerekkel és drogokkal való visszaélés veszélye.

A Rák legyen elővigyázatos, a Bak hallgasson a belső hangra - Napi horoszkóp: június 14.
Fotó: GettyImages, Montázs: Glamour

Kos (03. 21-04. 20.) Ne dőlj be hamis ígéreteknek, légy résen, mert olyan emberekkel adódik dolgod, akik nem mondanak igazat, a szerelemben pedig ne ess bele az áldozat-csapdába.

Bika (04. 21-05. 20.) Ami a barátságaidat illeti, fel kell készülnöd arra, hogy az emberek kétértelműen vagy tisztességtelenül viselkednek, de még a családod is a pénzedre utazik.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Zavaros helyzetbe kerülhetsz a munkahelyeden, figyelmetlenség miatt kitehetik a szűrödet, de fogadd fenntartással a „túl szép ahhoz, hogy igaz legyen” ajánlatokat.

Rák (06. 22-07. 22.) Ma ne hidd el, amit mások mondanak vagy ígérnek, külfölddel és anyagiakkal kapcsolatos ügyben önámítás áldozatává válhatsz, utazás közben meglophatnak.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Valaki átvághat, és biztos lehetsz benne, hogy barátaid is tudomást szereznek az adóhivatalnál támadt nehézségeidről, ha nem tartod be a fizetési határidőt.

Szűz (08. 24-09. 23.) Olyan pasihoz vonzódsz, aki egyáltalán nem illik hozzád, és mivel ez az önámítás és félrevezetés napja, ne menj bele olyan helyzetekbe, amelyek nem egyértelműek.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Megfújhatják az útleveledet, az irataidat, a munkahelyi fúrást is rosszul viseled, de az alkohol és a gyógyszer nem megoldás, csak átmeneti megnyugvást ad.

Skorpió (10. 24-11. 22.) A most kapott üzleti ajánlatokat ne vedd készpénznek, de nincs más választásod, ki kell rúgnod a szeretődet, aki rajtad élősködik, vagy túl gyakran befüvezik.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Ha családi életedben eluralkodik a káosz és a bizonytalanság, a hamisságot akkor is ítéld el, ha olyan valakinél tapasztalod, akit nem akarsz elítélni!

Bak (12. 22-01. 20.) Mivel a mai csillagállás ellehetetleníti az őszinte kommunikációt, hallgass a belső hangra, amikor egyik kollégád vagy üzletfeled valami rosszban sántikál.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Mivel ma képtelen vagy arra, hogy tisztán láss, ha valami vagy valaki ártalmas a számodra és veszteséget okoz, könnyen bonyolódhatsz zavaros helyzetekbe.

Halak (02. 20-03. 20.) Kaotikus napot élsz át, és mivel aligha leszel képes ésszerű döntést hozni és egyértelműen kifejezni magadat, ne vállalj távmunkát, ne hagyd magad kihasználni.

Ez is érdekelhet

Zöld háztartás: környezetbarát és olcsó tisztítószerek otthonra

Zöld háztartás: környezetbarát és olcsó tisztítószerek otthonra

GLAMOUR Horoszkóp

Ma ne dőlj be a külsőségeknek - Napi horoszkóp: július 30.

Ma ne dőlj be a külsőségeknek - Napi horoszkóp: július 30.

Sztárhírek

5 dolog, amivel Katalin hercegné formában tartja magát

5 dolog, amivel Katalin hercegné formában tartja magát