A Kos anyagi biztonsága megrendülhet, a Vízöntőnek sok ügye zátonyra futhat - napi horoszkóp: június 15.

2021.június.15.

Az Uránusz második quadrát fényszöge a Szaturnusszal harcot jelez a régi és az új dolgok között! Nehéz lesz eldönteni, hogyan őrizzük meg a status quo egy részét, ami még működik, és hogyan szabaduljunk ki az elavult struktúrák fogságából, miközben vadonatúj módszereket mutatunk be. A nehéz Szaturnusz-Uránusz fényszögek lázadásokat, társadalmi és pénzügyi válságokat robbantanak ki. 2008-09-ben került sor például a bankok és az ingatlanpiac összeomlására. Az Uránusz uralja az internetet és az áramot is, ezért bekövetkezhetnek áramszünetek. Ez a fényszög a hagyomány és az újítás (változás) összecsapása is egyben. Hogy melyikük nyer? A Szaturnusz erősebb a Vízöntőben, mint az Uránusz a Bikában. Fárasztó, feszült időszak lehet a június, ha saját életünket merev formába préseltük. Az Uránusz ugyanis fel akarja oldani ezt a merev struktúrát, ami egészen váratlanul is megtörténhet.

A Kos anyagi biztonsága megrendülhet, a Vízöntőnek sok ügye zátonyra futhat - napi horoszkóp: június 15.
Fotó: Getty Images

Kos (03. 21-04. 20.) Anyagi biztonságod megrendülhet, de teljes mértékben irányíthatod azokat a képességeidet, amelyekkel új alternatívákat állíthatsz fel a pénz kezelésében.

Bika (04. 21-05. 20.) Ha nem teszel nagyobb erőfeszítéseket a munkáddal vagy a pozícióddal kapcsolatos dolgok megváltoztatására, akkor egyre inkább belemerülsz a rutinba.

Ikrek (05. 21-06. 21.) A mai csillagállás arra hívja fel a figyelmedet, hogy mindenkinek ugyanazokkal a jogokkal kell rendelkeznie, kiváltságok és megkülönböztetés nélkül

Rák (06. 22-07. 22.) Ha a párod anyagi helyzete megrendült, egyik jómódú barátod talán bevesz az üzletébe, de hitvesed nem osztja a változtatással kapcsolatos lelkesedésedet.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Mindaz, ami eddig bevált kapcsolatodban vagy munkádban, most egyszerre hatástalan – lepd meg a párodat és kollégáidat azzal, hogy másképp viselkedsz!

Szűz (08. 24-09. 23.) Ez az időszak választási lehetőséget ad: folytasd a munkádat, vagy ismerd el, hogy változásra van szükség, de jól gondold át, hogyan hajtod végre a változást.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Váratlan veszteség érhet, és olyasvalakit vonzol be az életedbe, aki az anyagi csőd periódusát éli át, vagy más formában szembesül a bizonytalansággal.

Skorpió (10. 24-11. 22.) , Lehet, hogy új munkád miatt elhagyod otthonodat, és egy teljesen ismeretlen környékre költözöl, ám ha egy kapcsolat menthetetlen, véget kell vetned neki.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Ami az egészségedet vagy a munkádat illeti, ez az időszak szolgálhat néhány kellemetlen meglepetéssel: betegség vagy baleset foszthat meg szabadságodtól.

Bak (12. 22-01. 20.) Valaki váratlanul szakít veled, beletenyerel az üzletedbe, de mostanában leginkább a változástól való húzódozás teszi tönkre anyagi és érzelmi kapcsolataidat.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Családi kapcsolataidban robbanásveszélyes a helyzet, és azok az ügyek is, melyeket mindenképpen saját irányításod alatt akarsz tartani, sorra zátonyra futnak.

Halak (02. 20-03. 20.) Sok váratlan esemény teszi próbára idegeidet és türelmedet, utazás, vizsga, barátok miatt kellemetlenségek érhetnek, de kalandvágyadat ne a tévé előtt éld ki.

Ez is érdekelhet

Millie Bobby Brown új, klasszikus bubi frizurája ultramenő

Millie Bobby Brown új, klasszikus bubi frizurája ultramenő

GLAMOUR Horoszkóp

Napi horoszkóp: ma az érzelmi életed hullámzó lehet - január 22. szombat

Napi horoszkóp: ma az érzelmi életed hullámzó lehet - január 22. szombat

GLAMOUR Horoszkóp

Ezt hozza 2022-ben a Tigris éve a pénzzel, szerelemmel kapcsolatban

Ezt hozza 2022-ben a Tigris éve a pénzzel, szerelemmel kapcsolatban