Napi horoszkóp: nyitott vagy minden újdonságra - június 17.

A Vízöntő-Hold reggel vidáman integet az Ikrek-Merkúrnak: ez a fényszög gyors észjárást, tanulási, szónoki készséget és jó ítélőképességet jelez. Gyakorolhatod az önálló és gyakorlatias gondolkodást, egy szövetségből is profitálhatsz, ráadásul nyitott vagy minden újdonságra. Délelőtt, amikor a Hold és a Kos-Jupiter üdvözlik egymást, a csillagok fényesen ragyognak a hírközlés, az utazás, a tudományok, a hálózatépítés, a nonprofit, a közösségi vagy szociális tevékenységek felett. Szerelmi és családi életed viszont sokkal sikeresebb, ha a párod vagy rokonod magas intelligenciával rendelkezik, és a munkája legalább olyan fontos számára, mint a hobbija és széles érdeklődési köre. Ma szívesen kiállsz a szabadság és egyenlőség ügyéért, kellemes beszélgetéseket folytatsz, de kapcsolataid alapját inkább a szellemi, mint az érzelmi összhang adja.

Napi horoszkóp: június 17.
Napi horoszkóp: június 17.
Fotó: Getty/Glamour

Kos (03. 21-04. 20.) Ráhangolódsz a csapatmunkára, jó vagy a teniszpályán, de ki tudja, hogyan lehet futni ebben a melegben… ez kollégáid számára nehezen megfejthető rejtély.

Bika (04. 21-05. 20.) Érdemes olyan eredeti ötlettel vagy termékkel előrukkolnod, amelyért az emberek hajlandóak fizetni, de a terved ne attól függjön, hogy bárki más mit csinál.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Partnered a szerető szerepén kívül egy kedves barát és támogató is: ez olyan, mintha két ember lenne melletted, akik a kívánságod szerint váltják egymást.

Rák (06. 22-07. 22.) Ha úgy érzed, hogy főnököd, megbízód vagy egyik rokonod nem látja a valódi értékedet, ez azt jelzi, hogy nem érdemes egész életedet feláldozni a karrier oltárán.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) A szerelem, a barátság és az utazás ma együtt jár, de ne éld meg személyes sértésként, ha a pasid vagy támogatód tőle el nem várt módon reagál valamire.

Szűz (08. 24-09. 23.) Manapság, amikor a szakmai és üzleti világ folyton változik, a termékek életciklusa rövidebb, fontos, hogy állandóan elő tudj állni valamilyen újdonsággal.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Néhány vicces megjegyzéssel vagy kreatív ötlettel bevágódhatsz a párodnál, s kellemes dolog, ha engedtek a vágyatoknak és utazással kényeztetitek magatokat.

Skorpió (10. 24-11. 22.) A szex, a munka, az edzés és az üzlet a biztonsági szelep, a boldog sziget, amelyben menedéket találhatsz, ha az otthoni feszültséget már nem bírod elviselni.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Soha nem volt könnyebb kapcsolatot kialakítani, mint most: számtalan közösségi oldal bejegyzése közül válogathatsz, a párod viszont a népszerűséget hajhássza.

Bak (12. 22-01. 20.) Ha kifutsz a pénzedből, vállalj másodállást, ám ha jól keresel, amint a pénz megérkezik a zsebedbe, nincs is időd megszámolni, máris elkezded költeni…

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Boldogan élsz együtt kedveseddel intellektuális birodalmadban, a szakmai és pénzügyi megállapodások pedig hasznosnak bizonyulnak karriered szempontjából.

Halak (02. 20-03. 20.) Ha együtt élsz a pároddal, családi beavatkozásra számíthatsz, de az is igaz, hogy mostanában sokat vitatkoztok, azt viszont már tudod, mit jelent jómódban élni.

Ez is érdekelhet

Adele visszatért a színpadra két eszméletlen ruhában

Adele visszatért a színpadra két eszméletlen ruhában

G-Életstílus

„Ezt a nyarat soha nem fogom elfelejteni” - 3 sorsdöntő nyári sztori

„Ezt a nyarat soha nem fogom elfelejteni” - 3 sorsdöntő nyári sztori

GLAMOUR Horoszkóp

Heti horoszkóp: új szövetségeseket találhatsz - július 4-10.

Heti horoszkóp: új szövetségeseket találhatsz - július 4-10.