Ma kalandra, új szerelemre is számíthatunk: Napi horoszkóp, június 18.

2021.június.18.

A Hold délelőtt elhagyja a Szűz jegyét és a Mérlegben folytatja útját, ahol az Oroszlánban lévő Mars barátságos fényszögének köszönhetően óriási lendületet ad számunkra. Erotikus vágyainkat kiélhetjük, kalandra, új szerelemre is számíthatunk. A pasik a belevaló csajt látják benned. Ezen a hétvégén, amikor vasárnap délig a Hold a Mérlegben halad, biztos, hogy nem maradsz egyedül, de luxusra, egy macsó pasira és társasági programokra is szükséged van. Boldogan sütkérezel környezeted és közönséged csodálatában, szívesen mutatkozol népszerű emberek társaságában, de mivel senki és semmi sem elég jó számodra, túl magas mércéd elriaszthat néhány pasit. A Hold a Mérlegben arra ösztönöz minket, hogy legyen bátorságunk megvalósítani azt, ami boldogságot, kiteljesedést nyújt és felturbózza életkedvünket.

Ma kalandra, új szerelemre is számíthatunk: Napi horoszkóp, június 18.
Fotó: Gettyimages.com

Kos (03. 21-04. 20.) Társaságodban körülötted forog a világ, kaland várhat rád, de hallgass az érzéseidre: ha tisztázod az érzelmeidet, talán igent mondasz a pasid házassági ajánlatára.

Bika (04. 21-05. 20.) Ne hagyd, hogy az életed elmúljon anélkül, hogy kockáztatnál és kezdeményeznél, a család nagyon hasznos lehet abban, hogy kijuss egy rázós helyzetből.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Kiváló alkalmad nyílik a flörtölésre, kapcsolatteremtésre, de ha még nem történt volna meg, úgy tüstént láss hozzá – ha tudod, ki az illető, akkor azonnal hívd fel!

Rák (06. 22-07. 22.) Ha vannak korántsem kielégítő helyzetek az életedben, ne ülj karba tett kézzel, vedd a kezedbe a dolgokat és hajtsd végre a szükséges változtatásokat.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Ha megoldást keresel egy számodra tarthatatlan helyzetre, kérj tanácsot egyik rokonodtól, vagy, lépj kapcsolatba újra a partnereddel, és érezd jól magad.

Szűz (08. 24-09. 23.) Nehéz napod lesz, valaki anyagi nyomást gyakorolhat rád, de ne hagyd, hogy ez befolyásoljon, és ügyelj arra is, hogy ne helyezz másokat az első helyre.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Csak próbáld elengedni magadat, és hagyd, hogy a romantika szele elragadjon, de ha még mindig azt a fontos embert keresed, menj társaságba.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Elképesztő híreket kapsz valamiről, amiről nem tudtál, és amit nem is tudtál elképzelni, de egyelőre tartsd meg magadnak, ne oszd meg a családoddal.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Aktív társasági élet jellemzi a mai napot, amikor kapcsolataid bővítésére koncentrálsz: lehet, hogy egyik barátnődön keresztül kapsz egy remek lehetőséget.

Bak (12. 22-01. 20.) Rendezheted a munkahelyi dolgokat, de ha sokat költöttél az utóbbi időben, a számlák hamarosan esedékesek lesznek, próbálj egy kicsit takarékoskodni.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Bővítheted ismereteidet utazás révén: legyél nyitott az új tapasztalatok és lehetőségek iránt, szórakozz a pároddal, de jó, ha mellőzöd a túlzásokat.

Halak (02. 20-03. 20.) Ha magányos utazó vagy, akkor át kell gondolnod a szakmai, üzleti és szexuális kapcsolatokhoz való viszonyodat, és változtatnod kell a taktikádon.

Ez is érdekelhet

10 szépségápolási trend a '90-es évekből, ami visszatérni látszik

10 szépségápolási trend a '90-es évekből, ami visszatérni látszik

GLAMOUR-napok reloaded 2021

A GLAMOUR-napok applikációban már elérheted a GLAMOUR-napok Reloaded kuponokat!

A GLAMOUR-napok applikációban már elérheted a GLAMOUR-napok Reloaded kuponokat!

Szépséghírek

Halloween körmök: ezek ijesztően jók

Halloween körmök: ezek ijesztően jók