Napi horoszkóp: Szélsőséges érzelmeket tartogat a mai nap - június 20. vasárnap

2021.június.20.

A Hold ebédidőben jegyet vált: a békeszerető Mérlegből átlép a gyanakvó, manipulatív Skorpióba, ahol először a Jupiterhez illeszkedik harmonikusan, ám este az Oroszlán-Mars támadását kell elszenvednie. A nap második fele szélsőséges érzelmekkel és makacssággal jár, ezért sértődés vagy bosszúállás helyett tisztázd a félreértéseket.

Ne akard a hangulatodat vagy véleményedet ráerőltetni másokra, könnyen vita lehet a vége. Ha csípős kedvedben vagy, vezesd le a feszültséget sportolással, szexszel, esetleg menj úszni vagy szaunázni – most jót tehet az izzadás. Alaposan tisztítsd meg a bőröd, ma ugyanis jobban hat a testradír és különösen méregtelenít a szauna. Ami az intimitást illeti, élvezed a tabuk nélküli szexet, és azt is, ha „rosszkislány” lehetsz.

Kos (03. 21-04. 20.) Ma a lehető legkevesebb kockázatot vállald, legyél kevésbé vakmerő, mert ha ellenállhatatlannak hiszed magad, nem tudod elviselni, ha szerelmed nemet mond.

Bika (04. 21-05. 20.) Ne foglalkozz régi problémákkal, de új barátokkal fogsz találkozni, akik ugyanazt a sportot űzik, mint te, és akik arra ösztönöznek, hogy ne dobd be a törülközőt.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Ha valamit elszúrtál, vagy más módon haragítottad magadra főnöködet vagy kollégáidat, és ráadásul még neked áll feljebb, addig visszakozz, amíg nem késő.

Rák (06. 22-07. 22.) Fogadnod kell a hitelességre és az érzékiségre sikeres szerelmi életed érdekében, de néhány költséges szórakozás vagy luxuskiadás megrendíti anyagi helyzetedet.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Felismersz bizonyos igényeket, amelyekből profitod származhat, sok üzleti javaslatod is van, de hiányzik egy másik, nagyon fontos rész: a finanszírozás.

Szűz (08. 24-09. 23.) Legyél nyitott, legyél hiteles, ne hencegj a hódításaiddal, de ha védőoltást kaptál érzékiség ellen, akkor se legyél ilyen elutasító, amikor szexről van szó.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Ha becserkészed a piacot, megtalálhatod a módját, hogy egy kis pénzt megforgass, eltölthetsz egy éjszakát egy menő aranyifjúval – ma ennyi történhet, semmi több.

Skorpió (10. 24-11. 22.) A mai csillagállás szenvedélyes, harcias hozzáállást jelez: a szívósság, az érvényesülési vágy megvan benned, de a kíméletlenség és a makacsság is.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Ne ítélj elhamarkodottan, vigyázz a pénzedre, feszültségedet vezesd le sporttal, de ha úgy érzed, aknamezőre tévedtél, lehet, hogy párbajoznod kell a pasidért.

Bak (12. 22-01. 20.) Nagy meglepetések várnak a Bakokra, akik elő akarnak mozdítani egy szerelmi vagy üzleti viszonyt, de ne kövess el olyan hülyeséget, amit később megbánhatsz.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Ma számos olyan szakmai és párkapcsolati konfliktussal kell szembesülnöd, amelyek, úgy tűnik, soha nem érnek véget – uralkodj tehát az indulataidon!

Halak (02. 20-03. 20.) Elfogadod a párodat olyannak, amilyen, nem akarod zaklatni, hogy változtasson azokon a dolgokon, amelyek az idegeidre mennek, inkább ösztönzöd őt.

Ez is érdekelhet

A hormonális fogamzásgátlók 10 lehetséges mellékhatása, amiről neked is tudnod kell

A hormonális fogamzásgátlók 10 lehetséges mellékhatása, amiről neked is tudnod kell

Divathírek

Íme kedvenc boszorkányaink, hogy inspirálják a halloweeni jelmezedet

Íme kedvenc boszorkányaink, hogy inspirálják a halloweeni jelmezedet

G-Életstílus

Hatalmas szakításokat tapasztalhatunk a post covidban?

Hatalmas szakításokat tapasztalhatunk a post covidban?