Napi horoszkóp: Szélsőséges érzelmeket tartogat a mai nap - június 20. vasárnap

2021.június.20.

A Hold ebédidőben jegyet vált: a békeszerető Mérlegből átlép a gyanakvó, manipulatív Skorpióba, ahol először a Jupiterhez illeszkedik harmonikusan, ám este az Oroszlán-Mars támadását kell elszenvednie. A nap második fele szélsőséges érzelmekkel és makacssággal jár, ezért sértődés vagy bosszúállás helyett tisztázd a félreértéseket.

Ne akard a hangulatodat vagy véleményedet ráerőltetni másokra, könnyen vita lehet a vége. Ha csípős kedvedben vagy, vezesd le a feszültséget sportolással, szexszel, esetleg menj úszni vagy szaunázni – most jót tehet az izzadás. Alaposan tisztítsd meg a bőröd, ma ugyanis jobban hat a testradír és különösen méregtelenít a szauna. Ami az intimitást illeti, élvezed a tabuk nélküli szexet, és azt is, ha „rosszkislány” lehetsz.

Kos (03. 21-04. 20.) Ma a lehető legkevesebb kockázatot vállald, legyél kevésbé vakmerő, mert ha ellenállhatatlannak hiszed magad, nem tudod elviselni, ha szerelmed nemet mond.

Bika (04. 21-05. 20.) Ne foglalkozz régi problémákkal, de új barátokkal fogsz találkozni, akik ugyanazt a sportot űzik, mint te, és akik arra ösztönöznek, hogy ne dobd be a törülközőt.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Ha valamit elszúrtál, vagy más módon haragítottad magadra főnöködet vagy kollégáidat, és ráadásul még neked áll feljebb, addig visszakozz, amíg nem késő.

Rák (06. 22-07. 22.) Fogadnod kell a hitelességre és az érzékiségre sikeres szerelmi életed érdekében, de néhány költséges szórakozás vagy luxuskiadás megrendíti anyagi helyzetedet.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Felismersz bizonyos igényeket, amelyekből profitod származhat, sok üzleti javaslatod is van, de hiányzik egy másik, nagyon fontos rész: a finanszírozás.

Szűz (08. 24-09. 23.) Legyél nyitott, legyél hiteles, ne hencegj a hódításaiddal, de ha védőoltást kaptál érzékiség ellen, akkor se legyél ilyen elutasító, amikor szexről van szó.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Ha becserkészed a piacot, megtalálhatod a módját, hogy egy kis pénzt megforgass, eltölthetsz egy éjszakát egy menő aranyifjúval – ma ennyi történhet, semmi több.

Skorpió (10. 24-11. 22.) A mai csillagállás szenvedélyes, harcias hozzáállást jelez: a szívósság, az érvényesülési vágy megvan benned, de a kíméletlenség és a makacsság is.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Ne ítélj elhamarkodottan, vigyázz a pénzedre, feszültségedet vezesd le sporttal, de ha úgy érzed, aknamezőre tévedtél, lehet, hogy párbajoznod kell a pasidért.

Bak (12. 22-01. 20.) Nagy meglepetések várnak a Bakokra, akik elő akarnak mozdítani egy szerelmi vagy üzleti viszonyt, de ne kövess el olyan hülyeséget, amit később megbánhatsz.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Ma számos olyan szakmai és párkapcsolati konfliktussal kell szembesülnöd, amelyek, úgy tűnik, soha nem érnek véget – uralkodj tehát az indulataidon!

Halak (02. 20-03. 20.) Elfogadod a párodat olyannak, amilyen, nem akarod zaklatni, hogy változtasson azokon a dolgokon, amelyek az idegeidre mennek, inkább ösztönzöd őt.

Ez is érdekelhet

Mától Katalin hercegné cipőjét és Hailey Bieber csizmáját is olcsóbban szerezheted be!

Mától Katalin hercegné cipőjét és Hailey Bieber csizmáját is olcsóbban szerezheted be!

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói