Napi horoszkóp: ma kirajzolódik egy gyönyörű szerelmi csillagkép - június 21. hétfő

2021.június.21.

A Nap a hét első napján belép az érzékeny Rák jegyébe, ezen a napfordulón van a leghosszabb nappal és a legrövidebb éjszaka. A Rák jegye az otthonhoz és a családhoz kapcsolódik, ezért az elkövetkező hónapban ezek a területek nagyobb figyelmet érdemelnek.

Napi horoszkóp: ma kirajzolódik egy gyönyörű szerelmi csillagkép - június 21. hétfő
Fotó: GettyImages, Motázs: Glamour

Ma kirajzolódik egy gyönyörű spirituális-romantikus szerelmi csillagkép is: a Rák-Vénusz és a Halak-Neptunusz közötti trigon, melynek értelmezése szerint az emberi szeretet összekapcsolódik az isteni szeretettel. A művészek ihletett állapotba kerülnek. Ha megteheted, töltsd strandon, tenger vagy tó mellett ezt a napot.

Kérhetsz és kaphatsz is szívességet, megérzéseid révén felismerheted lelki társadat, de figyelj a délibábokra és illúziókra, mert a hátráló Merkúr laza kapcsolata a Neptunusszal valamilyen passzivitást jelez.

Kos (03. 21-04. 20.) Ha már egyszer kénytelen vagy közös fedél alatt élni a pároddal, akkor azt, amit ő vagy hozzátartozóid kívánnak, tekintsd fontosabbnak a saját kívánságaidnál.

Bika (04. 21-05. 20.) Mivel ismered az emberi lélek rezzenéseit, tudod, mikor szabad beszélned, és mikor hasznosabb a hallgatás, de ha összejött a társaság, menjetek strandolni!

Ikrek (05. 21-06. 21.) Jóleső érzés, hogy szeretteidnek biztosítani tudod a legszükségesebbeket, de ma oda összpontosítsd a figyelmedet, ahonnan pénz várható.

Rák (06. 22-07. 22.) Egy nap, amely új dimenziót adhat a spiritualitásról és az önzetlenségről, de a kreatív vagy művészi vállalkozások is jól illeszkednek ehhez a csodálatos időszakhoz.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Ma problémád lehet a munkáddal vagy vállalkozásoddal kapcsolatban, szeretődről is kiderülhet, hogy csak egy vadhajtás, pénz nélkül, tele adóssággal.

Szűz (08. 24-09. 23.) Ha összefogsz a pároddal és barátaiddal, a nap kézzelfogható haszonnal zárulhat, az élet viszont túl rövid ahhoz, hogy örökké csak mások kedve szerint élj.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Ügyfeleid, vevőid sokkal többet vásárolnak tőled, ha érezteted velük, hogy mennyire fontosak számodra, de mi kifogásod lehet egy munkahelyi szerelem ellen?

Skorpió (10. 24-11. 22.) A szerelem, a romantika és a kreativitás szárnyra kap, rózsaszín felhőkön lebegsz: hagyd magad elcsábítani, ha másképp nem akkor legalább álmaidban.

Nyilas (11. 23-12. 21.) A munkában és az üzletben mai terveidnek nincs pillanatnyi eredménye, ám egy ajánlat csak látszólag érdektelen, az alkohollal viszont vigyázz egy kicsit.

Bak (12. 22-01. 20.) Egy romantikus környezetben a párod talán rászánja magát, és végre szerelmet vall, de elfogadhatod kedvesed meghívását az otthonában felkínált finom koktélra.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Egy medence tiszta vizében úszással kezdeni a napot jó választás, anyagi ügyeidben minden remekül alakul, mégis azt érzed, hogy a pihenés sem ölne meg.

Halak (02. 20-03. 20.) Ha már van párod, akkor az önzetlenségből sokat nyerhet a kapcsolat; nyaralóknak víz mellett a helyük, megérzéseid, kreativitásod pedig új pénzforrást hozhat.

Ez is érdekelhet

Tom Ford lemondta februári bemutatóját a New York-i divathéten

Tom Ford lemondta februári bemutatóját a New York-i divathéten

G-Életstílus

Gyakran látsz különös számokat? Az angyali számok neked is üzennek

Gyakran látsz különös számokat? Az angyali számok neked is üzennek

GLAMOUR Horoszkóp

Napi horoszkóp: pontosan tudod, mit akarsz elérni - január 26.

Napi horoszkóp: pontosan tudod, mit akarsz elérni - január 26.