Az Oroszlán munkahelyi zaklatás áldozata lehet, a Szűzet megcsalhatják - Napi horoszkóp: Június 24.

2021.június.24.

Szent Iván napján telihold a Bakban - a kötelességek teljesítése és a felelősségvállalás élvez elsőbbséget. Aki készen áll arra, hogy kezeljen egy feszült helyzetet akár a családban, akár a munkahelyén, a Jupiterrel karöltve sikerrel járhat. A Rák-Vénusz és a Bak-Plútó szembenállása mámoros éjszakát, tabuk nélküli szexet ígér. Kirándulást tehetünk az érzékiség birodalmába, de nem szabad, hogy olyan erotikus vágyak kerítsenek hatalmukba, amelyeknek a társunkhoz semmi közük nincs. Ez a konstelláció féltékenységet, anyagi vagy szexuális függőséget, hatalmi játszmákat, zsarolást, manipulációt vagy bűntudatébresztő mesterkedéseket jelez a szerelmi és üzleti kapcsolatokban. Vannak, akik csak érdekből ragaszkodnak megromlott kapcsolatukhoz. A Neptunusz, az önzetlenség, az inspiráció, de a szenvedélybetegségek és a megtévesztések bolygója is a mai naptól visszafelé halad december 2-ig. Most sokak figyelmét felhívja a lelki bajokra, de a jótékonyságra és az ideális törekvésekre is.

Az Oroszlán munkahelyi zaklatás áldozata lehet, a Szűzet megcsalhatják - Napi horoszkóp: Június 24.
Fotó: Getty/Glamour

Kos (03. 21-04. 20.) Lehet, hogy a párod vagy a főnököd megpróbálja gyakorolni a hatalmat feletted, például féltékenység, anyagi kiszolgáltatottság, manipuláció vagy zsarolás révén.

Bika (04. 21-05. 20.) Partnerednek az a hátsó szándéka, hogy manipuláljon téged, de ha te vagy az, aki bűntudatébresztéssel akarsz rá hatni, mesterkedésed könnyen visszafelé sülhet el.

Ikrek (05. 21-06. 21.) A közös pénzügyek, az adósság, a veszteségtől való félelem, különösen anyagi válság idején játszmákkal terhes kapcsolathoz vezet - ne akard, hogy a pasid tartson el.

Rák (06. 22-07. 22.) Azt gondolod, hogy birtokolnod kell, akit szeretsz, ám ez féltékenységhez és hatalmi jászmákhoz vezet, ráadásul a párod sem melletted fog dönteni.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Ha meg akarod védeni magadat a munkahelyi zaklatástól, nincs más dolgod, mint fényt deríteni arra a viselkedésre, amelyet egyik munkatársad leplezni akar.

Szűz (08. 24-09. 23.) Kedvesed nem csak túlságosan anyagias, hanem a hűséggel is hadilábon áll, ráadásul kizárólag üzleti ügyben jön: nem a szexis nőt látja benned, csak az üzlettársat.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Ha lakásod fenntartása olyan sokba kerül, ami nem áll arányban a jövedelmeddel, és a család sem pumpál egy kis pénzt bele, akkor se köss ki a főnök ágyában.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Ha külföldi vakációdon ráakaszkodsz vágyaid tárgyára, ráadásul még egy nászutat is kiharcolsz, az ő szemében biztosan manipulatív nőszemély vagy.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Páratlan szexuális élményben lehet részed valakivel, akivel üzleti kapcsolatot tartasz fenn, de utálod, ha mások tudják, mennyit keresel, költesz vagy spórolsz.

Bak (12. 22-01. 20.) A párod jövedelme és pozíciója nagy súllyal esik latba választásodban, de ha csak a pasid pénzéhez vonzódsz, ne lepődj meg, ha boldogtalan kapcsolatban élsz vele.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Főnököd manipulatív viselkedéssel tesz szert pszichológiai előnyre veled szemben, de ne változtass állást: a munka és a szex kérdésében sem lehetsz elég óvatos.

Halak (02. 20-03. 20.) Ha mindennél jobban szeretnél gyereket, és sokkal többet akarsz, mint egy érzelmek nélküli szexuális kapcsolatot, akkor ebben az időszakban meg kell alkudnod.

Ez is érdekelhet

„Ha 30 előtt nem sikerült szülnöm, akkor legalább 40 előtt jöjjön össze” - Hogyan lesz önerőszak a szexből, ha nem jön a baba?

„Ha 30 előtt nem sikerült szülnöm, akkor legalább 40 előtt jöjjön össze” - Hogyan lesz önerőszak a szexből, ha nem jön a baba?

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói