A Bikáknak eljön az ideje, a Szüzek merjenek változtatni - Napi horoszkóp: Június 25.

2021.június.25.

A Hold a Bak jegyében jár: a mai nap kedvez a kitartást igénylő munkáknak és a diéta megkezdésének. Egyél sok gyökeres zöldséget, a sóval viszont bánj takarékosan. A Hold harmonikus fényszöge a Bika-Uránusszal azt sugallja, hogy kevésbé mereven állj hozzá a változásokhoz, és merj néha kitörni a rutinból. Kapcsolataidban legyél kevésbé tartózkodó, ne vegyél mindent túl komolyan, és tanulj meg néha kiszámítható kockázatokat vállalni. Ma selejtezhetsz a lomjaid között, vagy jelentkezz be a manikűröshöz körömápolásra.

A Bikáknak eljön az ideje, a Szüzek merjenek változtatni - Napi horoszkóp: Június 25.
Fotó: Getty/Glamour

Kos (03. 2l-04. 20.) Eljött az ideje, hogy végre anyagi hasznot is hajts a cégnek, s talán meg is teszed, s ha úgy érzed, megérdemled a fizetésemelést, semmiképpen se hagyd magad lerázni.

Bika (04. 21-05. 20.) Ha túl sokáig rejtegetted képességeidet a világ elől, akkor itt az ideje, hogy kihasználj egy váratlan lehetőséget, hiszen az Uránusz, nem hagyja, hogy berozsdásodj.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Számítsd ki, mennyibe kerül egy új vevő megszerzése, és ez mekkora hasznot hozhat, de ne keveredj olyan kalandba, aminek semmi köze a mélyebb érzésekhez.

Rák (06. 22-07. 22.) A viselkedésedből barátod és üzlettársad is azt szűri le, hogy komoly kapcsolatra vágysz, de a szexet nem ütemezheted be úgy, mint egy üzleti találkozót.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Talán vegyes érzelmekkel nézed a munkádat, de hidd el, nem dolgozol fölöslegesen – ne aggódj, kollégáid sokra tartanak, néha viszont próbálj meg lazítani.

Szűz (08. 24-09. 23.) Mivel a rutin, az egyhangúság megölheti a szerelmet, a mai napon az a helyes, ha újításokkal, változtatásokkal próbálkozol - merj változtatni bevett szokásaidon!

Mérleg (09. 24-10. 23.) A mai nap alkalmas a fölösleges kacatok kiselejtezésére, a láb- vagy a bikinivonal-gyantázására, és száraz bőrödet is eredményesen táplálhatod olajos pakolással.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Ne kapd fel a vizet, ha a párod ma kifejti neked meglepően szabados nézeteit a házasságról, melyek szerint ez az intézmény rabszolgaság mindkét fél számára.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Szenteld ma a legtöbb figyelmet a legérdeklődőbb ügyfeleknek vagy vevőknek, mert bár valószínűleg ők vannak kevesebben, mégis sokkal több hasznot hoznak.

Bak (12. 22-01. 20.) Üzletasszonyként szeretsz mindent az ellenőrzésed alatt tartani, de ma megengedheted magadnak, hogy különc, ám jómódú pasiddal lazább, bevállalósabb légy.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Vigyázz, mert könnyen elveszítheted a fejed, amikor munkatársaid vagy családod tagjai nem akarnak mást, csak téged megzabolázni, engedelmességre bírni.

Halak (02. 20-03. 20.) Ha egyik támogatód nem csupán szakmailag érdeklődik irántad, kreativitásodban sem kételkedik, akkor ma eszeld ki egy telefonbeszélgetés nyitólépéseit.

Ez is érdekelhet

Eláll a szavad! Kendall Jenner egy szál bikiniben a sípályán

Eláll a szavad! Kendall Jenner egy szál bikiniben a sípályán

GLAMOUR Horoszkóp

Napi horoszkóp: ma az érzelmi életed hullámzó lehet - január 22. szombat

Napi horoszkóp: ma az érzelmi életed hullámzó lehet - január 22. szombat

GLAMOUR Horoszkóp

Ezt hozza 2022-ben a Tigris éve a pénzzel, szerelemmel kapcsolatban

Ezt hozza 2022-ben a Tigris éve a pénzzel, szerelemmel kapcsolatban