A Vízöntő ma magányra vágyik, míg az Ikrek hétvégén is a munkát agyal - Napi horoszkóp: Június 26.

2021.június.26.

Sokan viszonylagos nyugalommal zárják a hetet, bár egyesek még ma is a munkával és a napi feladatokkal fognak küzdeni. A Bakban található Plútó a fedélzeten van, és szereti rákényszeríteni az elvárásait másokra, ráadásul a régi sérelmek felemlegetése és a bűntudatébresztés is kedvezőtlenül befolyásolhatja a kapcsolatokat. A nap közepén, amikor a Hold szembenállásba kerül a Vénusszal, a szerelemben adódhatnak gátlások. Érzelmi és családi problémákkal is meg kell birkóznunk, előfordulhatnak női betegségek, de a vetélés veszélye is fennáll, ezért légy óvatos. Mivel délután a Hold belép a Vízöntőbe, ez a legjobb alkalom, hogy a barátokkal/barátnőkkel együtt csináljatok valami őrültséget, de vegyetek részt társadalmi ügyekben is. A Neptunusz ma hátramenetbe fordul november 1-ig. Ebben az időben stimulálja a képzeletünket és nagy vágyakat ébreszt. A tudatalattinkhoz is több hozzáférést kapunk. Régi kreatív, zenei vagy művészeti projektek újraéleszthetőek és átdolgozhatók ezekben a hónapokban.

A Vízöntő ma magányra vágyik, míg az Ikrek hétvégén is a munkát agyal - Napi horoszkóp: Június 26.
Fotó: Getty/Glamour

Kos (03. 21-04. 20.) Ha a siker létráján úgy akarsz feljebb jutni, hogy a létra alacsonyabb fokán állók kezére lépsz, nem jutsz messzire, de fogyassz ma minél több gyökeres zöldséget.

Bika (04. 21-05. 20.) A Vénusz és a Hold holnaptól már nem lesz ilyen kegyes hozzád, ezért ügyelj arra, hogy a kapcsolatod a pároddal egyedülálló, biztonságos és csodálatos legyen.

Ikrek (05. 21-06. 21.) A munkahelyeden és társas vállalkozásodban az anyagi projektek kissé aggaszthatnak, ezért alaposan tanulmányozd át a helyzetet, mielőtt továbblépnél.

Rák (06. 22-07. 22.) Párod kontrollmániája ahhoz vezethet, hogy zárkózott maradsz, ám ha érzésekről van szó, be kell bizonyítanod, hogy gyenge pillanataidban is ideális partner vagy.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Amikor befejezel egy feladatot, tűzz ki magadnak valami jutalmat, így erőteljesebben motiválhatod magad, hogy gyorsabban végezz, de élj könnyedebben.

Szűz (08. 24-09. 23.) Kerüld el a plusz felelősség vállalását, hiszen már több van, mint elég a tányérodon, de egy találkozó mágikus és kielégítő lehet - megváltoztatja szerelmi életedet.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Hozzátartozóiddal hatalmi csatározásba bonyolódhatsz, de az esti órákban már úgy gondolod, hogy kapcsolatotokban igenis történhet változás, és történik is.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Minthogy tudod, milyen értékes dolog az idő, nagyon tervszerűen osztod be, hatékony vagy, mert felismered a határokat és korlátokat – főleg az utóbbiakat.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Ha költekezésedet kordában tartod, akkor a szűkösebb idők sem okoznak vészhelyzetet, de este ellenőrizd a kapott üzenetet, mivel érdekes ajánlat lehet.

Bak (12. 22-01. 20.) Ha egyedülálló vagy, tedd félre félelmeidet, és próbáld meg elcsábítani ezt a házias, érzékeny pasit, de házastársként borzasztó unalmas szerető és partner vagy.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) A nap első felében nem lesz könnyű kezelned a körülötted lévő embereket és a kollégákat, de később már szükséged lesz társaságra és szabad időre.

Halak (02. 20-03. 20.) Lehet, hogy viszonylag lassan haladsz, ám ha érzésekről és anyagiakról van szó, képes leszel szerelmi és baráti kapcsolatodból támaszt meríteni.

Ez is érdekelhet

Millie Bobby Brown új, klasszikus bubi frizurája ultramenő

Millie Bobby Brown új, klasszikus bubi frizurája ultramenő

GLAMOUR Horoszkóp

Napi horoszkóp: ma az érzelmi életed hullámzó lehet - január 22. szombat

Napi horoszkóp: ma az érzelmi életed hullámzó lehet - január 22. szombat

GLAMOUR Horoszkóp

Ezt hozza 2022-ben a Tigris éve a pénzzel, szerelemmel kapcsolatban

Ezt hozza 2022-ben a Tigris éve a pénzzel, szerelemmel kapcsolatban