A Kos szerelmi élete rendeződik, a Halak munkája hétvégén sem áll meg - Napi horoszkóp: Június 27.

2021.június.27.

Amikor a Vénusz belép az Oroszlánba, ahonnan csak július 22-én fog távozni, sok csodálód akad, felébred a hódítás, a luxus és a szórakozás iránti igényünk. Szenvedélyesek és nagyvonalúak leszünk, ami ellenállhatatlanná tehet bennünket. Éljen szerelem, harmónia, szépség, művészet, luxus és minden élvezetes élmény! A Hold a Vízöntőben halad, ahol ötleteket és reformtörekvéseket sugall, de a Mars szembenállása és az Uránusz quadrát fényszöge kapkodásra és a kitartás hiányára utal. Egészségügyi szempontból próbálj meg több szabadtéri tevékenységet végezni. Az esti órákban eszmecserére van szükséged hasonló gondolkodású emberekkel. Jó a hangulat, és ha nem akarsz egyedül maradni és interneten vagy telefonon keresd a kapcsolatokat.

A Kos szerelmi élete rendeződik, a Halak munkája hétvégén sem áll meg - Napi horoszkóp: Június 27.
Fotó: Getty/Glamour

Kos (03. 21-04. 20.) A szerelemben végre rendeződik egy fontos kapcsolat, de az sem kizárt, hogy házasságon kívüli kapcsolatban élsz, vagy két potenciális partner közül választhatsz.

Bika (04. 21-05. 20.) Munkahelyeden vagy a családban egy csatát ugyan elveszítesz, de a háború még csak most kezdődik, ám a magas társadalmi státuszt nem sikerül elérned.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Izgalmat keresel kapcsolatodban, akkor vagy boldog, ha a pasid vagy tanárod őrült szerelmesként viselkedik, de ne úgy beszélj róla, mintha rókára vadásztál volna.

Rák (06. 22-07. 22.) Partnered cége veszteséget termel, üzleti tevékenységed veszekedésekkel, vádaskodással lesznek fűszerezve, de a könyvelésre időt kell fordítanod.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) A párod vágyódik utánad, de házasságról hallani sem akar, barátaid viszont békés, derűs légkört teremtenek, de légy kevésbé büszke, fogadj el néha segítséget.

Szűz (08. 24-09. 23.) A kikapcsolódás enyhíti feszültségedet, kommunikációs képességednek köszönhetően viszont meggyőzheted egyik kollégádat arról, hogy elképzelésed helyes.

Mérleg (09. 24-10. 23.) El akarsz menekülni, felfedezni új távlatokat, kedvesed társaságában viszont még a lepedő alatt is lehet szórakozni és izgalmas újdonságokat kipróbálni.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Sietsz egy projekt befejezésével, pedig a konfliktusok megelőzése érdekében ma a türelem lesz a szövetségesed - impulzivitásod miatt a kapcsolataid sérülnek.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Lehet, hogy a pénzhiány miatt le kell mondanod a külföldi nyaralásról, ám ha legbensőségesebb és legbűnösebb vágyidat partneredre bízod, ő valóra váltja őket.

Bak (12. 22-01. 20.) Ami a pénzügyeket illeti, ha az élet egyik kezével ad, a másikkal meg elveszi, amit adott, tagadd meg partnered kérését, aki az utolsó fillérig meg akar kopasztani.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Az egyik legizgalmasabb szerető vagy, aki a környéken fellelhető, és valaki ennek nagyon örül, de ki nem állhatod, amikor a párod a reflektorfényben sütkérezik.

Halak (02. 20-03. 20.) A hétvégi munka elválaszt ugyan a párodtól, de remek alkalom lesz, hogy bebizonyítsd, mire is vagy képes igazán, ráadásul az esti órákban a pasid is betoppan.

Ez is érdekelhet

8 szexpóz, ha valami igazán intimre vágysz

8 szexpóz, ha valami igazán intimre vágysz

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói