A Halak Hold érzékennyé, álmodozóvá és befelé fordulóvá tehet - Napi horoszkóp: június 29.

2021.június.29.

Mivel a Hold még ma is a Halak jegyében halad, gyengédebb, megértőbb és kreatívabb lehetsz a szokásosnál. A Halak Hold érzékennyé, álmodozóvá és befelé fordulóvá tehet. Élénk a fantáziád, de a meditáció, az önzetlenség és a jótékonykodás is az előtérben van. A való világ viszont néha messze van. Kedvez az érzelmi áramlás a művészetek gyakorlásának és a vízi sportoknak. Kerülendő viszont a hiszékenység, a mártír szerep és minden kaotikus helyzet. Este a Hold barátságos fényszöge az Uránusszal alkalmas minden szín- és stílusérzékkel kapcsolatos tevékenységre, bevásárlásra, de akár egy új stílust is kipróbálhatsz. Ami a szerelmi életedet illeti, romantika és ábrándozás veszi kezdetét, ma még az is romantikus érzéseket vált ki, ha megkóstolod kedvesed kedvenc koktélját.

A Halak Hold érzékennyé, álmodozóvá és befelé fordulóvá tehet - Napi horoszkóp: június 29.
Fotó: Getty images/Glamour

Kos (03. 21-04. 20.) Meséld el a párodnak az álmaidat, főleg, ha a család hőseként szerepel bennük - tudat alatti vágyaidat is feltárhatod, talán közösen próbáljátok megfejteni a látomást.

Bika (04. 21-05. 20.) Nyugalmad rendíthetetlen, szép csendesen meghallgatod, hogy rokonaid vagy barátnőid mit akarnak, és néhány összefogott, de vicces mondatban válaszolsz.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Csak vársz, mert érzed, történik veled valami, de a nagy várakozásokból általában nem sül ki semmi, ám ha ennyire akarsz valamit, tegyél is érte.

Rák (06. 22-07. 22.) Anyagiakban gyarapodás, ösztöneidre hallgatva gondosan kezeled a kényes helyzeteket, baráti közösségeddel pedig hozzájuthatsz egy nagyobb összeghez.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Ez a nap akkor is elszalad, ha munkával vagy üzleti találkozókkal töltöd, pedig jobban tennéd, ha elnyújtóznál a strandon – biztosan nem maradsz ki semmiből.

Szűz (08. 24-09. 23.) Bár a párod strandra csábít, megígérted, hogy kidolgozol néhány variációt egy témára, nehezen boldogulsz, mégsem adod fel - este viszont jól esik a szerelem.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Ha ügyeletben vagy, ma valószínű, hogy berángatnak, de ha olyasmihez hívnak, amihez nem értesz, ne hagyd, hogy megzavarják a nyugalmadat.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Partnered különleges elhatározása este talán sokkolóan hat rád, de mivel a kedvesed romantikus típus, borzasztóan élvezed, amikor érezheted csupasz bőrét.

Nyilas (11. 23-12. 21.) A konyhában minden bonyolultnak tűnik, különben sem igazodsz el a mikrohullámos sütőn, ezért inkább az édességekre tekintesz, amelyek a hűtőben tornyosulnak.

Bak (12. 22-01. 20.) A párod igyekszik kitalálni a kívánságaidat, de az sem kizárt, hogy az exednek véletlenül a kezébe akad a címed és a telefonszámod, és arra gondol, hogy felhív…

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Munkádban, családi kapcsolatrendszeredben pozitív fejlemények várhatók, és kezdesz ráébredni, hogy igazán nem olyan szörnyű dolog közösségben élni.

Halak (02. 20-03. 20.) Túllépsz megszokott kereteden, hogy elérd céljaidat, kedvesed értékeli magas IQ-dat, de káprázatos ügyességedet is, amellyel provokatív kérdéseire válaszolsz.

Ez is érdekelhet

Felkavaró, de annál fontosabb TikTok trend terjed - Elmagyarázzuk a jelentését

Felkavaró, de annál fontosabb TikTok trend terjed - Elmagyarázzuk a jelentését

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói