Napi horoszkóp: nyerő üzlet, kreativitás és flört vár rád - június 3.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

A Merkúr végre ma ismét előre halad, így újra normális körülményekre számíthatunk a kommunikáció, a közlekedés és a kereskedelem területén. Mivel a Merkúr még a Bika jegyében tartózkodik, a pénzügyekkel is foglalkozni kell, ami mostanában mindannyiunk számára fontos. Délelőtt a Rák jegyében lévő Hold és a Halak-Neptunusz barátságos fényszöge megkönnyíti, hogy ráhangolódj szeretteid igényeire. Ha ebédidőben a Hold és a Merkúr támogatásával ráérzel az emberi szükségletekre, kiszúrhatod a nyerő üzleti ötleteket, de az sem kizárt, hogy az ingatlanpiacon ér sikerélmény. Késő délután a Hold és a Bak-Plútó szembenállása súlyos gátlásokat és élvezetfüggőséget okozhat, bizalmatlanságod pedig partnered, munkaadód vagy rokonaid ellen fordulhat. Késő este a Hold belép az Oroszlánba, ahol domináns, de kreatív lehetsz. A flört és az élvezet hozzátartozik az éjszakához.

Napi horoszkóp: június 3.
Napi horoszkóp: június 3.
Fotó: Getty/Glamour

Kos (03. 21-04. 20.) Megeshet, hogy rokonaid révén szerzel meg egy remek befektetési lehetőséget, de vedd észre, amikor családod tagjai tesznek érted valamit, csak ne követelőzz.

Bika (04. 21-05. 20.) A pénzügyekben a másoknak tett szívesség most kamatozik, de jó lenne, ha más kapcsolataidat is diplomatikusan közelítenéd meg a félreértések elkerülése érdekében.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Családi kapcsolataidat titkok terhelik, és ha a médiák arra csábítanak, hogy olyan dolgokat vásárolj, amikre nincs elég pénzed, lehetőleg ne dőlj be a reklámoknak.

Rák (06. 22-07. 22.) Pontosan tudod, mit kell mondanod, hogy jó hatással legyél másokra, de két ember kell ahhoz, hogy házassági konfliktus, sértődés és hatalmi harc alakuljon ki.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Be vagy havazva, sokat idegeskedsz a munkád és a pénz miatt, rendkívüli nyomás nehezedik rád, hogy mindent elvégezz, jól teljesíts és növeld nyereségedet.

Szűz (08. 24-09. 23.) A jelek mindenre nézve – ami a munkával és barátsággal áll összefüggésben – kedvezőek, és ha párkapcsolatban élsz, ma ott is minden rendben lesz.

Mérleg (09. 24-10. 23.) A munkában minden a tervek szerint halad, pénzügyeid is kezdenek stabilabbá válni, családod azonban meglehetősen nehéz időszakon megy keresztül.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Csendes szerelmes nap a Holdnak köszönhetően, persze közted és a párod között nem lesz túl lángoló a szenvedély, ennek ellenére minden témát jól kezelsz.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Ne akkor kezdj üzletelni, amikor baj van, hanem akkor, amikor minden rendben megy: ilyenkor képes vagy kimondani azt az összeget, ami jár a munkádért.

Bak (12. 22-01. 20.) Konzervatívabbnak kell lenned a pénzügyeidet illetően, mert hajlamos vagy nagy kockázatokat vállalni, de hallgasd meg figyelmesen, amit a párod mond.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Ha jobb munkahelyre, vágysz, nézz körül, nincs-e számodra kedvező ajánlat; rokonaidnak jót tesz egy kis kényeztetés, ám este te kerülsz közelebb a párodhoz.

Halak (02. 20-03. 20.) Nem válik károdra, ha nem csak a tévé hírműsorait nézed meg, hanem az újságokat is rendszeresen elolvasod, de végre lehorgonyozhatsz a párod mellett.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Ez a legegészségesebb tej, amiből csak ihatsz

Ez a legegészségesebb tej, amiből csak ihatsz

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője