A Rák ne foglalkozzon ma a pénzügyekkel, a Nyilas koncentráljon a kapcsolataira - Napi horoszkóp: június 3.

2021.június.3.

A mai napon az Ikrek jegyében lévő Nap harmonikus fényszöget zár be a Vízöntő-Szaturnusszal, hivatalos ügyeid gördülékenyen haladnak, és ha keményen dolgozol, feletteseid, támogatóid felfigyelnek rád. Fogékony vagy az új trendekre és ötletekre, néhány szakmai barátság és az együttműködés fontos szerepet kap életedben, tudásodat és ismereteidet pedig közösséged érdekében hasznosíthatod. Ha vannak újító ötleteid, biztos, hogy nem fognak gépekkel helyettesíteni a szakmádban. Az embereket, tekintélyszemélyeket és a párodat is képes vagy olyanoknak elfogadni, amilyenek. Lehet, hogy úgy érzed, hogy a kapcsolatodban nagyobb mozgástér járna neked, barátaid és rokonaid viszont arra tesznek, hogy végre elkötelezed magad.

A Rák ne foglalkozzon ma a pénzügyekkel, a Nyilas koncentráljon a kapcsolataira - Napi horoszkóp: június 3.
Fotó: GettyImages, Montázs: Glamour

Kos (03. 21-04. 20.) Kiemelkedő teljesítményt nyújthatsz olyan területeken, ahol tanácsot adhatsz, de munkahelyi csapatodban is hatékony lehetsz a humán- erőforrás-gazdálkodásban.

Bika (04. 21-05. 20.) Ha te tartod el a családot és fizetésemelésre vágysz, főnököd arra kíváncsi, mennyire vagy rugalmas és hajlandó vagy-e tudásodat megosztani közösségeddel.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Érvényesülésedet, üzleti sikeredet meghatározza, mire összpontosítod figyelmedet és mennyire megfontoltan veted be képességeidet az akadályok leküzdésére.

Rák (06. 22-07. 22.) Ma igyekezz kitérni minden pénzügyi kaland, bank- és kölcsönügylet elől; hasznod nem származik belőle, sem az üzleti életben, sem a párkapcsolatodban.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Egy kötelékfóbiás, meg nem értett zseni nyakába ugyan nem sikerül pórázt kötnöd, de a pasi játszik a gondolattal, hogy barátként szüksége van rád.

Szűz (08. 24-09. 23.) Saját egészséged és előmeneteled érdekében tanulj meg igent mondani, ha kollégáid vagy a partnered felajánlja segítségét, de a munkádat jól megszervezheted.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Szeretnéd, ha a pasid, aki vigyáz a függetlenségére, a megszokott utat járná, de vannak lépések egymás megismeréséhez, amelyeket nem szabad kihagynotok.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Ha új befektetési lehetőséget fedeznél fel, semmi esetre se vesd bele magadat hűbelebalázs módjára, de rokont vagy szeretőt se avass be üzleti titkaidba.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Koncentrálj a pénzre és a kapcsolatokra, ám ha kötelezettséged a másoktól jövő üzeneten alapul, ez olyan érzést kelt, hogy valakinek hatalma van fölötted.

Bak (12. 22-01. 20.) Semmi sem válik kötelességedé csupán azért, mert valaki azt mondja neked, hogy az, de ma engedd, hogy szakmai és pénzügyi ajánlatokkal vegyenek körül.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Nem rossz ötlet, hogy a társad gyerekként örökbe fogadjon, de lehet, hogy az segítene rajtad, ha kapcsolatod komolyra fordulna és fel tudnál mutatni egy férjet.

Halak (02. 20-03. 20.) Ha a barátod elárul, beletemetkezel otthoni munkádba, az eltereli figyelmedet, de ha meghívod egyik munkatársadat, senki sem gondol semmi rosszra.

Ez is érdekelhet

Ezért veszélyes a gyors fogyás

Ezért veszélyes a gyors fogyás

GLAMOUR Horoszkóp

Kockázatvállalással kihívhatod magad ellen a sorsot - Napi horoszkóp: július 29.

Kockázatvállalással kihívhatod magad ellen a sorsot - Napi horoszkóp: július 29.

Sztárhírek

Már attól hanyatt esel, ha csak ránézel Lady Gaga holdjáró cipőjére

Már attól hanyatt esel, ha csak ránézel Lady Gaga holdjáró cipőjére