Ma néhány váratlan fejlemény felborzolja a kedélyedet - Napi horoszkóp: június 30.

2021.június.30.

Álmodozó, kreatív Halak-Holddal búcsúzik a június. Napközben a Hold-Neptunusz együttállást este a Plútó szextilje támogatja, ma ő kezdeményez beszélgetést a szexről és a romantikáról, még költőibbé hangolva a szokásosnál. Van, aki álmait valósággá, bankszámláját pedig arannyá változtathatja! Ennek ellenére találkozhatsz olyan negatív hozzáállású emberekkel is, akik nem akarják intellektuális szinten megvitatni érzelmi problémáikat. Viszont az Ikrek-Merkúr nem éppen barátságos kapcsolata a Holddal feszültséget és zavaros helyzeteket teremt a kommunikációban. Ellenőrizd a szövegeket és az e-maileket, hogy megbizonyosodj a helyességükről, és elkerülhesd a későbbi félreértéseket.

 Napi horoszkóp: június 30.
Napi horoszkóp: június 30.
Fotó: Shuterstock, gettyimages

Kos (03. 21-04. 20.) Ha tisztázod a félreértéseket, megszűnik a nyomás, de rázd le magadról a Hamupipőke szerepét - az irodában viszont jobb hízelegni, mint nyílt kártyákkal játszani.

Bika (04. 21-05. 20.) Csodálatos estét tölthetsz el a pároddal mindaddig, amíg a munkahelyi problémákat az ajtóban hagyod, de legyél érzékeny barátnőid és a fiúd szükségleteire.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Ma aligha fogsz keményen dolgozni, ha tudod, hogy ebből csak a munkaadódnak vagy ügyfeleidnek lesz haszna, de ha túlórázol, ne szégyellj pénzt követelni.

Rák (06. 22-07. 22.) Ha egyedülálló vagy, ne aggódj, talán még ma találkozol valakivel, aki felkelti a spiritualitás és a szex iránti érdeklődésedet, csak tartsd nyitva a szemed!

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Alkalmas nap, hogy segítséget kérj azoktól, akikre számíthatsz, és akik hajlandóak is segíteni, de arra is lehetőséged van, hogy visszafizess egy tartozást.

Szűz (08. 24-09. 23.) Összefuthatsz régi, zűrzavaros diáktársaddal, aki ugyan nem illik bele gyakorlatiasan megszervezett életedbe, mégis hajlandó vagy mindent rendbe tenni körülötte.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Ha a munkahelyeden és a családban kihasználnak, ne menj bele olyasmibe, amit nem akarsz megtenni: túlzott szeretetigényed a sikerességed gátjává válhat.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Művészként, kreatív személyiségként pompás megbízást kaphatsz – egyedülállóként pedig hagyd, hogy szexuális vonzerőd elbűvölje vágyaid tárgyát.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Segíts bajba jutott rokonaidon anélkül, hogy közben felmorzsolódnál, de pénzügyeidet jobban meg kell tervezni: kerüld el a költségvetésedet terhelő vásárlásokat.

Bak (12. 22-01. 20.) Pozitív, felemelő nap vár rád, jótett helyébe jót várhatsz, hasznos kreatív tevékenységekbe is érdemes belevetni magad, este viszont hívd fel a pasidat.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Ha kollégáid anyagi kárt okoznak a vállalatnak, nem hunyhatsz szemet az eset fölött, viszont te se igényelj olyan pénzügyi előnyt, amit nem szolgáltál meg.

Halak (02. 20-03. 20.) A karriered meglódulhat, ennek ellenére néhány váratlan fejlemény felboríthatja kedélyedet, a papírmunka és a kommunikáció is akadozik.

Ez is érdekelhet

A legjobb szempillaspirálok ötezer forint alatt, ha elbűvölő tekintetre vágysz

A legjobb szempillaspirálok ötezer forint alatt, ha elbűvölő tekintetre vágysz

Monitor

20 sztár, akikről el is felejtetted, hogy szerepelnek a Jóbarátokban

20 sztár, akikről el is felejtetted, hogy szerepelnek a Jóbarátokban

Szépséghírek

Így néz ki Jennifer Lopez smink nélkül: bemutatta a reggeli bőrápolási rutinját

Így néz ki Jennifer Lopez smink nélkül: bemutatta a reggeli bőrápolási rutinját