A Bak ma a szíve után megy, az Oroszlánt kísérti a múlt - Napi horoszkóp: június 6.

2021.június.6.

A Bika jegyében haladó Hold vasárnap délelőtt a Halak-Jupiterrel, délután a Bika-Vénusszal barátkozik: tökéletes nap az élet élvezéséhez, a lelassuláshoz, a magadról és másokról való gondoskodáshoz. A légkör barátságos és szeretetteljes. Ma csak jól akarod érezni magad, teljesen mindegy, hogy a kanapén heversz egy romantikus könyvvel a kezedben, vagy a pároddal kint vagy a természetben, esetleg kedvenc éttermed teraszán, ahová most teszt nélkül mehetsz be. A lényeg, hogy otthagyj minden munkát, és olyan emberekkel töltsd el a napot, akiknek jól megy, és akikkel pontosan tudjátok, mit várhattok el egymástól. Azok, akik nem tudnak leállni a serénykedéssel, szépítsék otthonukat, erkélyüket vagy kertjüket. Esetleg főzzenek valami finomat a következő hétre. Ma társadalmi sikerek vagy akár anyagi előnyök is lehetségesek.

A Bak ma a szíve után megy, az Oroszlánt kísérti a múlt - Napi horoszkóp: június 6.
Fotó: Getty Images

Kos (03. 21-04. 20.) Veszélyes megszokni partnered vagy családod szeretetét és törődését, és azt hinni, hogy ez magától értetődik, vagy a szeretetnek drága bizonyítékát követelni.

Bika (04. 21-05. 20.) Megnézheted azt az új galériát, ahová hónapok óta készülsz: csodálatos remekműveket láthatsz, de még teljesebb lesz az élmény, ha utána lesz kivel beszélgetni róla.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Úgy véled, hogy semmi érzéked sincs az üzlethez, ám ha kedvesed belerángat egy biztonságos ügyletbe, gondold végig, mert lehet, hogy félelmed alaptalan.

Rák (06. 22-07. 22.) Élő pasimágnes leszel, senki sem fog ellenállni neked, és ha már rég nem tudtál egyértelmű döntést hozni a kapcsolatodban, akkor most boldoggá teszel valakit.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) A Vénusz melankolikussá hangol, sokat gondolsz múltbeli döntéseidre, nem vagy csúcsformában, pedig igazán felkészülhetnél egy szuper nyárra.

Szűz (08. 24-09. 23.) Időnként ki kellene fognod a lovakat a mindennapi munka szekeréből, és elutazni valahová: nem feltétlenül a Riviérára, amikor egy közeli vidéki panzió is megteszi.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Üzletemberként, kereskedőként fontos tudnod, hogy az emberek szeretnek álmodozni, ha tehát el akarsz adni nekik valamit, derítsd ki, mik az álmaik.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Ritkán jön össze, hogy szép az idő, ráérsz te is és a párod is, és alkalmatok adódik utazásra, de legalább abban állapodjatok meg, hogy együtt vacsoráztok.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Reménykedhetsz abban, hogy munkahelyi kedvesed vagy üzletfeled nem felejtette el mai ebédmeghívásodat, a torkod viszont érzékenyebb, mint máskor.

Bak (12. 22-01. 20.) Mivel az érzések eddig idegenek voltak számodra, nem tudtad, mit tegyél, ha valaki felkínálta a szeretetét, de ma végre az érzéseidet követed, nem az eszedet.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Mivel a jó manökenek és szakácsok óriási pénzeket söpörnek be, ha valóban ezt az életutat akarod választani, rokonaid biztosan nem fogják kedvedet szegni.

Halak (02. 20-03. 20.) A csillagok vágyat adnak új tapasztalatok megszerzéséhez, de az sem kizárt, hogy a művészkarrier, üzleti vállalkozás és a gyermekvállalás is szerepel a terveidben.

Ez is érdekelhet

A kielégítő szex 10 alapszabálya

A kielégítő szex 10 alapszabálya

Monitor

20 sztár, akikről el is felejtetted, hogy szerepelnek a Jóbarátokban

20 sztár, akikről el is felejtetted, hogy szerepelnek a Jóbarátokban

Szépséghírek

Így néz ki Jennifer Lopez smink nélkül: bemutatta a reggeli bőrápolási rutinját

Így néz ki Jennifer Lopez smink nélkül: bemutatta a reggeli bőrápolási rutinját