Napi horoszkóp: Hallgass a józan eszedre - május 10.

2022.május.10.

Az Ikrek- Merkúr délután elkezdi hátramenetét június 3-ig, ami leginkább a kommunikáció, az utazások és a megállapodások területén vezet blokádokhoz.

Napi horoszkóp: május 10.
Napi horoszkóp: május 10.
Fotó: GettyImages, Motázs: Glamour

De nincs értelme panaszkodni, hogy nem olyan gyorsan haladsz, mint ahogyan szeretnéd. A Hold már a Szűz jegyében jár, így a kevésbé látványos, de szükséges tevékenységek vannak előtérben. Délelőtt Hold és a Merkúr quadrát fényszöge miatt fennáll a felületesség és a meggondolatlan kijelentések veszélye. Gondolni sok mindent lehet, kimondani annál kevesebbet, de sokat nem adnál, ha olvashatnál kollégáid és rokonaid gondolataiban. A mai napon érdemes nekifognod a takarításnak, most gyorsan végezhetsz minden tisztítási munkával. Ne terheld szervezetedet tartósítószerekkel, de hasznos tudni, hogy a rebarbarakompót jelentős mértékben javítja az emésztést.

Kos (03. 21-04. 20.) A legnagyobb probléma hogy beleeshetsz a rutinba, de azért szeretsz másokat kijavítani, mert azt hiszed, ha ráböksz más hibájára, akkor te cselekszel helyesen.

Bika (04. 21-05. 20.) A mai napon az anyagiaknak is köze lehet szerelmi kapcsolatodhoz, problémáról ugyan szó sincs, de a kiadásokat azért meg kellene beszélned partnereddel.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Ha elhanyagoltad rokonaidat, ne azért keresd fel őket, mert pénzre van szükséged - idegrendszeredet megtépázhatja a családi viszálykodás, ezért válts inkább témát.

Rák (06. 22-07. 22.) Hallgass a józan eszedre, ne engedd, hogy elragadjanak az érzelmeid, lépj túl a lényegtelen apróságokon, s ne bosszankodj, ha valaki lemondja a találkozót.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Valaki visszamond egy üzletet, amely teljesen biztosnak látszott, de amit először bosszantónak tartottál, arról hamar kiderül, hogy nem más, mint a szerencséd.

Szűz (08. 24-09. 23.) Amikor az időbeosztásod kicsúszik a kezedből, ideje újraértékelni a teendők listáját fontossági sorrendben, de amit ma megtehetsz, ne halaszd holnapra!

Mérleg (09. 24-10. 23.) Abban reménykedsz, hogy nem kell kritikus kollégákkal foglalkoznod: kedvességgel ma többre mennél, ha ellenállnál a „nekem van igazam”-nak.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Szakadj ki az egyhangúság taposómalmából, üzletfeledet viszont ne akard magadba bolondítani, kedvesed hajóján viszont még felcsaphatsz szakácsnőnek.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Egy megbeszélésen alig tudsz figyelni, mert a pasid az asztal másik végén ül, abba viszont ne egyezz bele, hogy csak a második helyen állj a munkája mögött.

Bak (12. 22-01. 20.) A pároddal vagy egyik rokonoddal való civakodás közben addig csűröd-csavarod a szavakat, hogy a végén már egyikőtök sem tudja magát félreérthetetlenül kifejezni.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Könnyedséged vonzza a pasikat, de ha nem törődsz munkaadód és üzletfeleid feltételeivel, laza fesztelenséged aligha kárpótol majd korgó gyomrodért.

Halak (02. 20-03. 20.) Ha a szíved nyitott, türelmes és megbocsátó leszel mind kedvesed, mind saját hibáid iránt, ám ha türelmetlenné válsz, a lehetségesnél többet követelsz másoktól.

Papp Gréti

Ez is érdekelhet

Nárcisztikus nőcsábász és pitiáner tolvaj a férfi, aki a Stockholm-szindróma kifejezést ihlette

Nárcisztikus nőcsábász és pitiáner tolvaj a férfi, aki a Stockholm-szindróma kifejezést ihlette

GLAMOUR Mami

Belső hangjaink: Gondolatok szülésről, traumáról

Belső hangjaink: Gondolatok szülésről, traumáról

G-Szex

7 dolog, amitől sokkal intimebb lesz a szex

7 dolog, amitől sokkal intimebb lesz a szex