A Szűz külföldről kaphat ajánlatot, a Vízöntő legyen ma türelmes - Napi horoszkóp: Május 12.

2021.május.12.

A Rák jelében lévő Mars és a Bika-Uránusz ugyan barátságos fényszöget zár be egymással, de mivel mindkét bolygó száműzetésben van, hirtelen düh kialakulását okozhatja otthoni vagy hazai fronton a szabadságod korlátozása miatt. A munka, némi dugipénz vagy az otthoni barkácsolás csillapíthatja agressziódat és a biztonság utáni vágyadat. De bármennyire leköt a munkád vagy az üzlet, biztos, hogy ellenőrzöd, mi folyik otthon, s gyakran hazatelefonálsz napközben. Munka után elszaladhatsz bevásárolni élelmiszereket vagy néhány szerszámot a lakásodban bekövetkezett károk elhárításához. Ma megvan benned a kísérletező kedv és a kreativitás. De a szokásosnál nagyobb mozgástérre és spontaneitásra van szükséged ahhoz, hogy eredeti ötleteidet megvalósíthasd. Kitörhetsz a megszokott kerékvágásból, s nem hagyod magad mások normáitól korlátozni. Kifizetődik, ha követed a pénz- és ingatlanpiac azon változásait, amelyek hatással lehetnek anyagi helyzeted alakulására.

A Szűz külföldről kaphat ajánlatot, a Vízöntő legyen ma türelmes - Napi horoszkóp: Május 12.
Fotó: Getty/Glamour

Kos (03. 21-04. 20.) Váratlan bevételre számíthatsz, de ha ingatlant vásárolsz, vagy belevágsz a lakásfelújításba, vedd figyelembe, hogy váratlan húzásod miként érinti családod tagjait.

Bika (04. 21-05. 20.) Az állásváltoztatás elérhető cél lehet számodra, találékonyságod sok pénzt hozhat a konyhára, ráadásul egy korszerű okostelefon beszerzésére is kiváló a mai nap.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Az előrelátás azt diktálja, hogy pénzügyi és tanulmányaiddal kapcsolatos döntéseidben figyelembe vedd a jövőt: a változás ugyanis megérkezik.

Rák (06. 22-07. 22.) Talán nem sejted, hogy főnököd, szponzorod vagy üzlettársad nemcsak arra vágyik, hogy hasznot hajts a cégnek, inkább a legforróbb ágyjelenetekről fantáziál.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) A mai csillagállás váratlan események rohamát engedi szabadjára, amelyek befolyásolják a karrieredet, de ha viszonyod van a főnököddel, megégetheted magad.

Szűz (08. 24-09. 23.) Külföldi cégtől kaphatsz állásajánlatot, új szakmát tanulhatsz, és az a bizalom, amelyet munkaadód, mentorod vagy üzlettársad megelőlegez neked, beigazolódik.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Ha együtt dolgozol a hitveseddel, a pénzügyi, üzleti sikerek vagy kudarcok mindkettőtöket befolyásolnak, mert ugyanabban a pénzügyi hajóban eveztek.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Külföldi munkavállalás révén kitörhetsz a rutinból, de cseppet sem lesz könnyű feladat egyszeriben független, életigenlő, kalandvágyó pasinak látni a párodat.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Üzletasszonyként belekezdhetsz új, kockázatos vállalkozásba, de ma a munkáddal, pénzzel vagy szexszel kapcsolatban is bátran újíthatsz, kiteregetheted a lapjaidat.

Bak (12. 22-01. 20.) Élvezed a pénzügyi és szerelmi kockázatokat, kapcsolatodban is vibrál az elektromos feszültség, de nem ártana, ha részt vennél a pasid hajmeresztő hobbijaiban.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Ne hajtsd túl magad, légy türelmes, ha mások a saját tempójukban dolgoznak és nem a tiédben, de fontolgathatsz egy változást: állás- vagy lakáscserét.

Halak (02. 20-03. 20.) Nyitott vagy az újdonságokra, felfrissítheted a gépparkodat, szerelmi életed új lendületet kap, de a pénzügyi események változásából is hasznot húzhatsz.

Ez is érdekelhet

Koppenhágai divathét: a STAMM nyerte a Zalando Fenntarthatósági Díját

Koppenhágai divathét: a STAMM nyerte a Zalando Fenntarthatósági Díját

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói