Ma felesleges tagadnod az érzelmeidet - Egymondatos horoszkóp: május 20. csütörtök

2021.május.20.

Amikor az Ikrek-Vénusz harmonikus fényszöget zár be a Vízöntő-Szaturnusszal, kiderülhet, hogy még egy laza kapcsolatnak is van jövője. Bár az Ikrek-Vénusz az agyával szeret, felesleges tagadnod az érzelmeidet, így is túl soká ragaszkodtál függetlenségedhez. De az is kiderülhet, hogy a párod, aki meggyőződéses agglegény, tartós kapcsolatra vágyik. Megbízható szövetségeseket találhatsz, sikeresen bonyolíthatod üzleti és befektetési ügyeidet. Kapcsolatainkban kevésbé az érzelmek, inkább az ésszerűség veszi át a főszerepet, a fontosabb kötelékek működtetése azonban felelősségvállalást igényel.

Ma felesleges tagadnod az érzelmeidet - Egymondatos horoszkóp: május 20. csütörtök
Fotó: GettyImages, Motázs: Glamour

Kos (03. 21-04. 20.) Hivatalos vagy üzleti utazás, tárgyalás hasznot hoz, de vajon hová tűnt a híres függetlenséged, amikor már nem létezik többé semmi más számodra, csak a kedvesed.

Bika (04. 21-05. 20.) A siker nem hullik az öledbe, de ha nagyobb felelősséget vállalsz a hivatásodban és lépést tartasz a technikai fejlődéssel, fizetésemelésben reménykedhetsz.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Barátságból profitálsz, közel kerülsz művelt kedvesedhez, akivel jókat lehet beszélgetni, s ha minden erődet a kommunikációba fekteted, pompás lehetőséghez jutsz.

Rák (06. 22-07. 22.) Ha számodra fontos a pénz, akkor az anyagi biztonságodért képes lehetsz feláldozni az érzelmeidet, ám a titkos, kitartott szerető státuszát nem neked találták ki.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Szakmai riválisod életmódjához, aki megrögzött agglegény, talán jobban illenek a futó kapcsolatok, de ha te segíted népszerűséghez, nem fúj visszavonulót.

Szűz (08. 24-09. 23.) A ma kapott állásajánlatot érdemes komolyan venni, a munkahelyeden pedig szert tehetsz a megfelelő partnerre, aki még arra is rávehet, hogy neki dolgozz.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Ha felébred benned a vágy az elkötelezettségre, akkor a mai nap kedvez kapcsolatod elmélyítésének, de egy üzleti utazásnak is van létjogosultsága.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Egy hasznot hozó befektetésért és a minőségi, izgalmas szexért bizony „meg kell dolgoznod”, zavarna viszont, ha a párod kizárólag az üzlettel foglalkozna.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Ha üzleti ügyben tárgyalsz, szóba kerülhet a cégegyesítés gondolata, rokonaid pedig kedvező jelnek tartják, hogy végre okos, intelligens partnert választotál.

Bak (12. 22-01. 20.) Ma még attól sem riadsz vissza, hogy az ujjad köré csavard nem éppen állhatatos főnöködet vagy egyik megbízódat, hogy megtartsd az állásodat és a bevételedet.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Kreativitásodat elismerik, és elég régóta vagy már együtt egy olyan pasival, akivel könnyű szót értened, hogy kiderülhessen, minden szempontból összeilletek.

Halak (02. 20-03. 20.) Ingatlanügyletet férfitámasszal sikerül realizálni, de az együttélés folyamán sok problémával kell megküzdened – önzés, felelősségvállalás a pénzügyekért stb.

Ez is érdekelhet

8 szexpóz, ha valami igazán intimre vágysz

8 szexpóz, ha valami igazán intimre vágysz

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói