Napi horoszkóp: kerüld a hatalmi harcokat - május 27.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

A Kos-Vénusz és a Bak-Plútó quadrát fényszöge kiválthatja a félrelépésre, a kontrollra, a manipulációra és a féltékenységre való hajlamot. A retrográd Plútó kételkedik, gyanakszik, és nem működik együtt. Lehet, hogy fájdalmas tapasztalat révén ismered fel, hogy sem a párodat, sem a környezetedben élő embereket nem lehet irányítani. A mai feladat: óvakodj a pazarlástól, az érdekkapcsolatoktól, és próbáld meg elkerülni, hogy szerelmi, szakmai és üzleti kötelékeidben hatalmi harcokra kerüljön sor, vagy felboruljon az „adok-kapok” egyensúlya. Lehet, hogy illúziórombolóan hangzik, de a szerelem és a szex is üzlet. Ma még az sem kizárt, hogy képtelen vagy ellenállni egy olyan személy erotikus vonzerejének, akivel soha nem jöhet létre harmonikus kapcsolat. Ha megszűnt egy bevételi forrásod, és emiatt anyagi függőségbe kerültél valakitől, még akkor is nehéz véget vetni a megromlott kapcsolatnak, ha a vonzalom már régen elmúlt.

Napi horoszkóp: május 27.
Napi horoszkóp: május 27.
Fotó: Getty/Glamour

Kos (03. 2l-04. 20.) Munkahelyi viszonyod felboríthatja a házasságodat, de abban se reménykedj, hogy egy olyan pasit sikerül megszerezned, aki rangban magasan feletted áll.

Bika (04. 21-05. 20.) Munkahelyeden, kapcsolatodban adódhat egy kis feszültség, szingliként nehezen bírod a magányt, ám a szerelmi bánat olyan tabu, amit a gyengeség jelének tartanak.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Az egyik percben marakodsz a pároddal a pénz miatt, a következőben már ágyba csalogatod, az anyagi és szexuális függőséget viszont képtelen leszel elviselni.

Rák (06. 22-07. 22.) Ha a párod vagy valaki a munkahelyeden zsarolással manipulál téged, élj a saját mértéked szerint, ne pedig olyanok szerint, amelyeket a környezeted kényszerít rád.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Ne vállalj munkát külföldön, és ha van valami, ami zavar a munkádban és szakmai kapcsolataidban, próbáld megoldani azt, ami visszatart.

Szűz (08. 24-09. 23.) Egy üzletkötés meghiúsulhat, és rosszul érezheted magad, ha valaki pénzzel manipulál, vagy túl sok pénzedbe kerül figyelembe venned kedvesed elvárásait.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Üzletkötés meghiúsulhat, ingatlanvásárlásra ráfizethetsz, ráadásul féltékenység, játszmázás, anyagi és érzelmi zsarolás ütheti fel a fejét kapcsolataidban.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Mondj nemet egy munkahelyi viszonyra, és ha nem akarod a párodat szőröstől, bőröstől birtokolni, akkor az esetleges szakítást is könnyebben elviseled.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Ne keverd össze a szerelmet az üzlettel, ne légy vajszívű a gyerekkel, amikor pénzt kér: a szeretet nem így mutatkozik meg, hanem odaadó gondoskodással.

Bak (12. 22-01. 20.) Ne gyanakodj, ne féltékenykedj, de nem ártana újra felfedezned a családi élet értékét és mindazokat a lehetőségeket, amelyekről az utóbbi időben megfeledkeztél.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Munkahelyi viszonyodat tartsd titokban, ne hagyd, hogy a manipulatív játszmák tönkretegyék kapcsolataidat, inkább mutasd meg művészi tehetségedet!

Halak (02. 20-03. 20.) Kapcsolataidban, anyagiakban azért vagy birtokló, mert nyilvánvaló, hogy a gazdasági válság megfélemlít, ezért ragaszkodsz értékeidhez és biztonságodhoz.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Ez a legegészségesebb tej, amiből csak ihatsz

Ez a legegészségesebb tej, amiből csak ihatsz

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője