Napi horoszkóp: élvezd az élet örömeit és az anyagi javak kényelmét - május 28.

A Bika Hold ma segít megőrizni és gyarapítani a pénzt és az anyagi javakat. A biztonság és a családhoz való ragaszkodás elengedhetetlen számunkra. Az élvezet pedig minden téren a legfontosabb. A délutáni órákban a Vénusz jegyet vált, száműzetéséből végre belép saját otthonába, a Bika jegyébe, ahol már kényelmesen érzi magát és június 23-ig ott is marad. Visszatér a vágy, hogy élvezzük az élet örömeit, de nem csak a szeretetnek és az érzéki örömöknek adjuk át magunkat, hanem igyekszünk megszerezni magunknak az elérhető luxus és az anyagi javak kényelmét. A Hold és az Uránusz együttállása délután a belső egyensúly hiányát jelzi, és furcsa szokásokat okozhat. De romantikus kapcsolatok is megjelenhetnek az életünkben – egészen váratlanul. Ám a kapcsolatok fenntartásának a változás a feltétele: a párok vagy együtt változnak saját érdekükben, vagy különböző utakon járnak.

Napi horoszkóp: május 28.
Napi horoszkóp: május 28.
Fotó: Getty/Glamour

Kos (03. 21-04. 20.) A párod jól keres, de te is belefuthatsz olyan helyzetbe, amelyben anyagi haszonra teszel szert, csak ne költekezz - jobb, ha a biztonságos pénzügyi ösvényen haladsz.

Bika (04. 21-05. 20.) Új állást csíphetsz meg az interneten, de ne feledd: hogy a meglepetések tartják ébren családi és szakmai kapcsolataidat – ha mindig új impulzusokról gondoskodtok.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Spontán, frusztrációs indíttatású költekezésed csak pótcselekvés: lehetőleg ne akkor menj vásárolni vagy kelj hosszabb útra, amikor eluralkodik rajtad a stressz.

Rák (06. 22-07. 22.) Betársulhatsz a családi cégbe, de sikeres üzletasszonyként egy vonzó hippi iránt fellobbanó érzelmeid nem jelenthetnek mást, mint futó tavaszi kalandot.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Ha munkahelyi főnököd az érzéki nőt látja benned, tartsd észben, hogy ritkán fordul elő az életben, hogy egy sikeres pasi megkérje az alkalmazottja kezét.

Szűz (08. 24-09. 23.) Ha sikerül elkerülnöd a bizonytalan helyzeteket, hasznos utazást tehetsz, s egyik régi kollégád vagy a barátnőd révén akár még külföldi állásajánlathoz is juthatsz.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Ha nincs világos elképzelésed arról, milyen legyen üzleti vagy szexuális kapcsolatod, olyan helyzetben találhatod magad, amely nem a kedvedre való.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Ha a partnerednek különleges képessége van arra, hogy kínos helyzeteken kapjon, ki kell találnod, mivel tüntetheted fel magad a legkedvezőbb fényben.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Előfordulhat, hogy ezt a hetet úgy fejezed be, hogy nincs semmilyen állandó munkád, de biztosan lesz néhány perced arra, hogy átgondold a prioritásaidat.

Bak (12. 22-01. 20.) Még egy karrierista Bak is szeretne anyává válni: ha úgy képzelted, találkozol egy pasival, akitől gyerekeket akarsz, a sors talán váratlanul összehoz az igazival.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Megszerezhetsz egy olyan munkát, melyre hirdetés alapján jelentkeztél, de mivel neked is megvannak a hibáid, nehezen boldogulsz a háztartással.

Halak (02. 20-03. 20.) Ha autóba ülsz, veszélyt jelentesz a forgalomra, de ne titkold el kreativitásodat és kitűnő szellemi adottságaidat: a pasik nem csak a buta nőket szeretik.

Ez is érdekelhet

Egy olyan világban, ahol leducizzák Emilia Clarkot, bele sem akarok gondolni, hogyan látnak engem

Egy olyan világban, ahol leducizzák Emilia Clarkot, bele sem akarok gondolni, hogyan látnak engem

Monitor

20 sztár, akikről el is felejtetted, hogy szerepelnek a Jóbarátokban

20 sztár, akikről el is felejtetted, hogy szerepelnek a Jóbarátokban

Szépséghírek

Így néz ki Jennifer Lopez smink nélkül: bemutatta a reggeli bőrápolási rutinját

Így néz ki Jennifer Lopez smink nélkül: bemutatta a reggeli bőrápolási rutinját