Napi horoszkóp: az Oroszlánok sikeresek karrierjükben, a Bika életre szóló kapcsolatot köthet

2021.május.6.

Ez az a nap, amire érdemes volt várni ezen a héten! A szerelmet és az anyagiakat uraló Bika-Vénusz találkozik az üzleti érzékkel rendelkező szexi Plútóval. A szerelmesek között erős erotikus kötelék dominál, de ez egy remek nap üzletkötésre, hitelszerzésre és banki ügyletek rendezésére is. Mivel a Bika jegyében lévő Vénusz uralmi pozícióban van, ráadásul a vagyonosodást is jelképezi, jó hír érkezhet állásoddal, jövedelmeddel, kártérítéssel, adó- és illetékvisszatérítéssel kapcsolatban. A Vénusz a szerelem, a luxus és a művészet bolygója, ezért az a vágyad is felébredhet, hogy elcsábíts valakit, aki jómódot biztosíthat számodra. A ruhásszekrényedbe beakaszthatsz néhány márkás darabot, szexepiled fokozásához pedig újítsd fel a sminkkészletedet. Gyakran jelez ez az aspektus anyagi fellendülést, adósod végre hajlandó lesz megadni tartozását, de te is sikeresen hajthatsz fel új megbízást vagy üzletet.

Napi horoszkóp: az Oroszlánok sikeresek karrierjükben, a Bika életre szóló kapcsolatot köthet
Fotó: Getty Images

Kos (03. 21-04. 20.) Lehet, hogy a hitvesed jól keres, de most te is megszerezhetsz egy jól fizető munkát – bevételeiteket tekintve most kevesen tudnak a nyomotokba szegődni.

Bika (04. 21-05. 20.) Régen érezted magad ennyire vonzónak, élvezed a testi együttlétet, de most ne csak könnyű kalandra gondolj, tartós, egész életre szóló kapcsolatot köthetsz.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Ne húzd ki titkos kedvesedet az adósságcsapdából, nehogy szexuális vagy anyagi szükségleteid miatt függőségbe kerülj.

Rák (06. 22-07. 22.) A kapcsolatok hatalmi kérdésekről szólnak: megszerezhetsz egy alfahímet, aki hatalommal rendelkezik, de családi ügyekben is fontos döntéseket kell hoznod.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Karrieredet ügyesen építgeted, munkahelyeden nagyon jól áll a szénád, új állásra is most érdemes pályázni, de akár az otthoni irodát is berendezheted.

Szűz (08. 24-09. 23.) Céged új megbízáshoz juthat, gazdag partnerre lelhetsz, és azt is tudod, hogy hogy a szeretkezés több a szexnél, nem csak egy „adok-kapok” alapon megkötött üzlet.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Ingatlan bérbeadás kifizetődik, családi vállalkozás, társulás vagy gazdasági közösség hasznot hajt, de ne feküdj le olyan pasival, aki csak a pénzedre hajt.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Ha közelebb kerültél jövendőbelidhez, húzd ki belőle, hogy mit vár el a feleségétől, és annak megfelelően bánj vele, a szex pedig házasság fontos talpköve.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Ha munkáról, pénzről, ráadásul elég kellemes összegről van szó, fogadd el a barátod vagy egyik kollégád ajánlatát, amit vétek volna nem kihasználni.

Bak (12. 22-01. 20.) Alkotásra vagy a bébi-projekt beindítására alkalmas a nap: ébressz magadban és a társadban szexuális vágyat, s tedd boldoggá őt egy maratoni menettel.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Vásárolhatsz néhány értékes régiséget, és ha gondosan kielemzed, hogyan viselkedsz főnökeiddel és rokonaiddal, akkor rájöhetsz, hol rejtőzik a hiba.

Halak (02. 20-03. 20.) Kapcsolatrendszered segítségével új üzletet hajthatsz fel, és ha kívánatos akarsz lenni, a szeretkezés gondolatát már napközben ültesd el a pasid fejében.

Ez is érdekelhet

Egy galaktikus színpadon, űrlénynek öltözve zenélt a Freakin’ Disco Walters Lilivel

Egy galaktikus színpadon, űrlénynek öltözve zenélt a Freakin’ Disco Walters Lilivel

GLAMOUR Horoszkóp

Ma szerelem lebeg a levegőben: Napi horoszkóp, június 12.

Ma szerelem lebeg a levegőben: Napi horoszkóp, június 12.

Monitor

Programajánló: Elstartolt a tízéves Margó Irodalmi Fesztivál!

Programajánló: Elstartolt a tízéves Margó Irodalmi Fesztivál!