Napi horoszkóp: harmonikus a kommunikáció a férfiak és a nők között - május 6.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

A Kos jegyében lévő száműzött Vénusz és az Ikrek-Merkúr harmonikus kapcsolatának köszönhetően jó hírekre, váratlan bókokra, online-flörtökre, előnyös megállapodásokra, kellemes kiruccanásokra számíthatsz, de ne dőlj be hamis ígéreteknek. Barátságos és ékesszóló vagy, a művészi és kreatív tevékenységet végzőknek pedig ez a konstelláció szívesen adományoz ötleteket, eredetiséget és találékonyságot. A Bika-Napnak, a Rák-Holdnak és a Halak-Marsnak köszönhetően a férfiak és a nők között rendben lesz a kommunikáció. Ma egyenrangú félként kezeljük embertársainkat, talán még a beosztottak is ügyesen bánnak főnökeikkel és munkatársaikkal. A rokonok, barátok segítőkészek, de saját ötleteidet és megérzéseidet se becsüld alá.

Napi horoszkóp: május 6.
Napi horoszkóp: május 6.

Kos (03. 21-04. 20.) Könnyen ráhangolódsz a pasid hullámhosszára, a szellemes társalgás fokozza a köztetek lévő érzéki vonzerőt, de egy vicces üzenet felébresztheti kíváncsiságodat.

Bika (04. 21-05. 20.) Pénzügyeid nem állnak rosszul, de még jobbá válhatnak, ha megbirkózol a folyamatosan a fejedben járó fennálló számlákkal és kiadásokkal.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Amikor a kedvesedről van szó, ő legyen az első számú prioritás, hiszen az utóbbi napokban támogatott téged, ezért bizonyítsd be, hogy te is ott vagy neki.

Rák (06. 22-07. 22.) Ha főnököd, rokonaid és barátaid felhúznak, mint valami elemmel működő játékot, hidd el, hogy szívesebben működnek együtt veled, ha dicséred őket.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Szingliként vonzódhatsz valakihez utazás vagy tanulás közben, de ne rohanj megtenni az első lépést, amíg meg nem győződtél a kiszemelt pasi érzéseiről.

Szűz (08. 24-09. 23.) Elfogadhatsz csúszópénzt, főnököddel is rengeteg a megbeszélnivalód, de sokkal célratörőbben kell kommunikálnod, amikor béralkut kezdeményezel.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Ha szingli vagy, nyisd ki a szemed, de egy playboy számára egyértelmű, hogy ha igent mondasz a meghívására, azzal igent mondasz egy rövid kalandra is.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Kellemes dolog egy jómódú ügyfél szeretőjének lenni, csak a lazaságát találod gyanúsnak, de készen állsz a szükséges változtatásokra a munkahelyeden.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Itt az ideje, hogy találkozz néhány új arccal: egy randevú csodálatos pillanatokat adhat számodra, de félő, hogy mondasz valamit, amit később megbánhatsz.

Bak (12. 22-01. 20.) Munkahelyi elfoglaltságod, és a tudat, hogy szükség van rád, büszkévé tesz, de mivel az otthonodban már nem vagy könnyen kezelhető, ne húzz ujjat a pároddal.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Ha ideális pár vagytok, ma nemcsak szexuálisan, hanem vállalkozóként is összekapcsolódhattok - úgy stimmeltek egymáshoz, mint zár és a kulcsa.

Halak (02. 20-03. 20.) Élvezni fogsz néhány romantikus pillanatot partnereddel, a köztetek fennálló kommunikációs problémák is enyhülnek, és amihez most nyúlsz, arannyá válik.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Nyáry Luca, Szöllősi Nóra, Pakosz Anna kiállnak a menstruációs szegénység ellen

Nyáry Luca, Szöllősi Nóra, Pakosz Anna kiállnak a menstruációs szegénység ellen

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője