Napi horoszkóp: ma minden siker lehetséges - május 7.

A Halak-Mars és a Bika-Nap harmonikus rezgéseinek köszönhetően ötleteket kapunk, hogyan tehetnénk biztonságosabbá munkánkat és anyagi helyzetünket. Ez a konstelláció az immunrendszerre is kedvezően hat. Mindenféle siker lehetséges: állás, pénzügyek, projektek. Biztos ösztöneid nem alábecsülendőek, kiszámíthatatlan ellenféllé tesznek, de egy gyenge partnerért képes leszel áldozatot hozni. Ha viszont neked van szükséged segítségre, ma azt is megkaphatod. A Hold, a Neptunusz és a Jupiter közötti fényszög délelőtt aktív képzelőerőt és a művészetek gyakorlását ajándékozza számunkra. A segítőkészséggel társult önérvényesítési készség hozzájárulhat a víziók követéséhez és a célok eléréséhez. A déli órákig a Hold áthalad Rák jegyén, így a család és az otthon igényli figyelmünket. A nap második felében az Oroszlán Hold magabiztossá tesz bennünket, s mivel az Oroszlán az önkifejezés és a színpad szimbóluma, nagyon kreatív lehetsz, de a flört és az élvezet is hozzátartozik a hét végi Oroszlán-napokhoz.

Napi horoszkóp: május 7.
Napi horoszkóp: május 7.

Kos (03. 21-04. 20.) Az üzleti ügyek, az elintézetlen akták megvárnak, de ha pénzről és munkáról kell tárgyalnod, nem árt, ha szerzel némi jártasságot a tárgyalási fortélyokban.

Bika (04. 21-05. 20.) Ha szívesen tennél meg valamit bevételeid gyarapításának érdekében, s még a kedvesedet és barátaid támogatását is meg akarod szerezni, vállalj kockázatot,

Ikrek (05. 21-06. 21.) Ha megbékélsz azzal a ténnyel, hogy mindig van valaki, aki mérges rád, vagy csalódott benned, akkor nagy nyomástól szabadulsz meg, s nem leszel védekező.

Rák (06. 22-07. 22.) Az aktív pihenésnek, az üzleti szövetségek kialakításának több formáját is kipróbálhatod, és ha lehet, azonmód fogadj el egy külföldi ösztöndíjat vagy állásajánlatot.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Meg tudod győzni az üzletfeleidet és főnökeidet is, hogy jól döntenek, ha téged alkalmaznak, de a mai napon érdemes plusz juttatásokról is tárgyalnod.

Szűz (08. 24-09. 23.) Egy üzleti tárgyalás vagy állásinterjú fontos lehet, és ha új ügyfeleket vagy üzlettársat akarsz felhajtani, ma jobb az alkudozásra az erőd, mint később bármikor.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Ha nem kapod meg a pozíciódnak megfelelő juttatásokat, a tényekre és a logikára alapozva kérj fizetésemelést - azt kapod ugyanis, amit kiharcolsz magadnak.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Ne akard a párodra és a kollégákra erőltetni elképzeléseidet, de ha anyagiakról vagy vállalkozásról van szó, ne riadj vissza attól, hogy érdekeidet érvényesítsd.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Lehet, hogy a munkahelyi nagy hajtás miatt kevesebb időd van a párod és a családod számára, de ez nem keserít el, hanem mint ideiglenes állapotot fogod fel.

Bak (12. 22-01. 20.) Ha ügyesen forgatod a szavakat, nincs olyan dolog, amit ne tudnál a magad javára fordítani, de a pároddal is tudasd, hogy senki a világon nem hasonlítható hozzá.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Ha a fizetésedet kevesled, akkor költözz össze a pároddal, hiszen teljesen fölösleges kétfelé fizetni a lakbért és a rezsit, ha úgyis hamarosan összeházasodtok.

Halak (02. 20-03. 20.) Érdemes a mai napra időzíteni fontos üzleti megbeszélést és munkaszerződést, de a tárgyalást irányítva, azt mondd a másiknak, amit hallani akar.

Ez is érdekelhet

5 jel, hogy ez a férfi aranyat ér

5 jel, hogy ez a férfi aranyat ér

GLAMOUR Mami

Belső hangjaink: Gondolatok szülésről, traumáról

Belső hangjaink: Gondolatok szülésről, traumáról

G-Szex

7 dolog, amitől sokkal intimebb lesz a szex

7 dolog, amitől sokkal intimebb lesz a szex