Napi horoszkóp: a Bikákra ma mindenki irigykedik, a Kosokra nagy szüksége lesz a barátainak

2021.május.7.

A Hold a nap első felében a Halakban lubickol. Délelőtt, amikor barátságos fényszöget zár be a Bika-Vénusszal, mindenre érzékenyen reagálsz, fő jellemvonásod a szeretet a megértés és a segítségnyújtás. Nem lesz ellenedre, hogy belemenj egy kis flörtbe – akár bevásárlás közben is. Kiváltképp akkor, ha X és B kromoszómáid vannak, ahol a B bevásárlóközpontot jelent. Fogadj el egy meghívást, ismerkedj és éld ki romantikus énedet! A nap második felében viszont, amikor a Hold már átlép a Kos jegyébe, átveszed az irányítást és a kezdeményezést. Mivel a Nap a Bikában halad, önuralmad gyakorlásával Kos-agressziód gyújtózsinórja lassabban sistereg. Szenvedélyességed érzékiséggel társul, ami vonzóvá tesz párod számára.

Napi horoszkóp: a Bikákra ma mindenki irigykedik, a Kosokra nagy szüksége lesz a barátainak
Fotó: GettyImages, Montázs: Glamour

Kos (03. 21-04. 20.) Ne játszd meg a lélekbúvárt, segíts inkább a kedvesednek, de éppoly őszintén kérhetsz te is a családodtól egy kis anyagi támogatást, ha neked van rá szükséged.

Bika (04. 21-05. 20.) A barátnőid irigyelnek egy kapcsolatért, amelyből csak annyit látnak, hogy a pasid sokat keres, de ha meghívod őket vacsorára, mindjárt rokonszenves leszel.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Ne rettegj attól, hogy kedvesed megismerje az igazi énedet - este viszont ellenállhatatlan vagy, amikor valósággal bombázod ötleteiddel a környezetedet.

Rák (06. 22-07. 22.) A hétvégén barátaid vagy rokonaid hívnak egy kis kiruccanásra vagy grillpartira, ami aztán belenyúlik az estébe is, de most kifejezetten kedvedre van a lumpolás.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Folyton a saját jóindulatod áldozatává válsz, de a nap második felében csak a beteg Oroszlán marad otthon: biciklivel, gyalog, mindegy, csak indulj útnak!

Szűz (08. 24-09. 23.) Ha képtelen vagy megfelelni partnered vagy szeretőd elvárásainak, és emiatt egyre rosszabbul érzed magad a bőrödben, talán ki kellene próbálnod egy új parfümöt.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Sietség nélkül kelj, mert semmiről sem maradsz le, sőt még oda is időben érkezel, ahová késve szeretnél, de a kapcsolatodban szükség volna a változatosságra.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Ha a pasik eddig csak kihasználtak, kalandot kerestek, ma olyan mély érzést kapsz partneredtől, amilyet talán még senki mástól: szerelme bizonyítékát.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Ha a nap első felében szélcsendbe kerülsz, használd ki a lehetőséget, hogy lazíthatsz, este viszont kalandba keveredhetsz, learathatod bátorságod gyümölcsét.

Bak (12. 22-01. 20.) Nehezen barátkozol, mégis elfogadod kedvesed vagy szomszédod közeledését, segítesz neki, de éppoly őszintén kérsz segítséget tőle, ha szükséged van rá.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Ami az anyagiakat illeti, egyik lyukat betömöd, a másik oldalon azonban máris ott tátong egy újabb, később viszont fordíts időt arra, amiből sokat tanulhatsz.

Halak (02. 20-03. 20.) Ha sohasem vágytál arra, hogy művész, modell vagy táncos légy, ma kipróbálhatod tehetségedet, egy konzervatív pasinak közelében pedig biztonságban vagy.

Ez is érdekelhet

Egy galaktikus színpadon, űrlénynek öltözve zenélt a Freakin’ Disco Walters Lilivel

Egy galaktikus színpadon, űrlénynek öltözve zenélt a Freakin’ Disco Walters Lilivel

GLAMOUR Horoszkóp

Ma szerelem lebeg a levegőben: Napi horoszkóp, június 12.

Ma szerelem lebeg a levegőben: Napi horoszkóp, június 12.

Monitor

Programajánló: Elstartolt a tízéves Margó Irodalmi Fesztivál!

Programajánló: Elstartolt a tízéves Margó Irodalmi Fesztivál!