Napi horoszkóp: a Kos új embereket ismer meg, az Ikreket csalódás érheti

2021.május.8.

A Bika-Vénusz és a Vízöntő-Jupiter quadrát fényszöge tehet arról, hogy hajlamos lehetsz a mértéktelenségre és a túlköltekezésre. A Vénusz a szeretet, az öröm, a luxus, a bőség és a művéset bolygója, ezért a vágy, hogy tetsszél a párodnak nagyon erős lesz. Felújíthatod a gardróbodat, képtelen vagy ellenállni ugyanis a cipő-, sminkcuccok vagy a ruhavásárlás kísértésének. A Vénusz és a Jupiter feszült fényszöge túlzásokra, mértéktelenségre, irreális elvárásokra hajlamosít - bármilyen értékről van szó, pénzügyi követelésről, veszteségről, pazarlásról, jogsértésről, távkapcsolatról vagy házasságról. Ráadásul az is kiderülhet, hogy a pasidnak esze ágában sincs letelepedni, családot alapítani. Meglehetősen csekély önfegyelem jellemzi ezt a napot, pedig nem ártana ellenállni a luxuscikkek és az édességek képében jelentkező kísértéseknek.

Napi horoszkóp: a Kos új embereket ismer meg, az Ikreket csalódás érheti
Fotó: Getty Images

Kos (03. 21-04. 20.) Új ismerősök tehetik színesebbé napjaidat, de félő, hogy felelőtlenül költekezel, ráadásul a párod és a barátok is többet akarnak, mint amennyit hajlandó vagy adni.

Bika (04. 21-05. 20.) Ismersz pár embert az üzleti világból, de ha egy lehetséges munkaadóval vagy fontos ügyféllel találkozol, ne követelőzz, ne becsüld túl a lehetőségeidet.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Ha a pasid lelépett és elrabolta a szerelembe és a házasságba vetett hitedet, a tanulás, a professzorod vagy a vizsgaidőszak hamar elfeledteti szerelmi bánatodat.

Rák (06. 22-07. 22.) Ha azt hallod, hogy „kedvező részletfizetés” vagy „adócsökkentő befektetés”, akkor azért vedd észre, hogy ismerősöd vagy rokonod csapdába akar csalni.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) A munkahelyeden ne követelőzz, ne akarj túlragyogni másokat, de egy kötöttségek és kötelezettségek nélküli pasidtól, nem remélhetsz házassági ajánlatot.

Szűz (08. 24-09. 23.) Külföldi megbízásod váratlan hasznot hozhat, de nyugtalanságod miatt elkapkodhatsz egy szakmai vagy pénzügyi döntést, ráadásul a törvénnyel is ujjat húzhatsz.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Kollégáid vagy kedvesed úgy érzi, jelenléted jelentős mértékben növelné a sikeres üzletkötés esélyeit, de ha eltartóra van szükséged, szeretődre ne számíts.

Skorpió (10. 24-11. 22.) A pároddal való összeköltözést ne kapkodd el, a tartós kapcsolatnak, a házasságnak vagy a közös lakásvásárlásnak még a gondolatát is verd ki a fejedből!

Nyilas (11. 23-12. 21.) Legyenek reális igényeid a munkáddal és egy felvételi interjúval kapcsolatban, de azon se lepődj meg, ha munkaszerződésedet nem hosszabbítják meg.

Bak (12. 22-01. 20.) Bár vonzó ajánlatot kaphatsz, mégsem szabad kapkodnod, mint Bernát a ménkühöz, de ha a kedvesed rajtad akar keresni, akkor mondj nemet a pumpolására.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Ha felszedtél néhány kilót, és állandóan be kell húzni a hasadat, de csak térképpel ismered ki magad a konyhában, tanulj meg egészséges ételeket főzni.

Halak (02. 20-03. 20.) Szomszédod vagy szeretőd, aki jómódú üzletember, segíthet alaposan átvizsgálni a cégedet, hiszen csak így értheted meg, mi nem megy úgy, ahogyan kellene.

Ez is érdekelhet

Tudtad, hogy Katalin hercegné 6 különböző helyen is élt, mielőtt a királyi család tagjává vált?

Tudtad, hogy Katalin hercegné 6 különböző helyen is élt, mielőtt a királyi család tagjává vált?

Divathírek

Vélemény: Jogosan viselhette Kim Kardashian Marilyn Monroe ruháját a Met gálán?

Vélemény: Jogosan viselhette Kim Kardashian Marilyn Monroe ruháját a Met gálán?

G-Életstílus

Szerelemféltés, avagy így romanticizálja az erőszakot a kultúránk

Szerelemféltés, avagy így romanticizálja az erőszakot a kultúránk