Napi horoszkóp: ma oda kell figyelned a kommunikációra - március 10.

2022.március.10.

A Merkúr éjjel belép a Halak jegyébe, ahol 27-ig ködösít, ráadásul az érzelem és az értelem sincs összhangban. Segítjük embertársainkat, de figyelmen kívül hagyjuk saját érdekeinket. A Halak Merkúr jó hallgatósággá tesz bennünket, amikor embertársaink panaszkodnak szenvedéseikről. A Hold ma is az Ikrek jegyében halad, ahol sokféle érdeklődés merül fel, de reggel a Halak-Jupiterrel bezárt quadrát fényszöge túlzásokra, pazarlásra hajlamosít. Szellemi és fizikai mozgékonyság, kereskedelmi készség jellemzi a mai napot, de az állhatatlanság is jelen van. A Vízöntő- Szaturnusz hátszelével a feladatok vitorlája jó széllel halad előre, nem zárja ki az együttműködést és a kielégítő gazdasági eredményeket. Ám a Neptunusz barátságtalan fényszöge miatt a nap második felében oda kell figyelned a kommunikációra, mert sokan elferdítik az igazságot. A szerelmi kapcsolatokban félreértések, hazugságok, melyekből károk keletkezhetnek.

Napi horoszkóp: március 10.
Napi horoszkóp: március 10.
Fotó: GettyImages, Montázs: Glamour

Napi horoszkóp: március 10.

Kos (03. 21-04. 20.) Kommunikációd délelőtt és este torzulhat, de elintézhetsz néhány kellemetlen telefonbeszélgetést, a nap közepén viszont rég nem látott barátoddal futsz össze.

Bika (04. 21-05. 20.) A ma elindított projektek hosszú távú jutalmat ígérnek, de védekezz a tisztességtelen barátok, az élősködő rokonok ellen, ráadásul a pénzt is be kell osztanod.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Kiváló alkalom kiruccanásra, de legyen szó a súlyodról, a karriered alakulásáról, vagy az életkorodról, ha nem fogadod el magad, mindig találsz valami hibát.

Rák (06. 22-07. 22.) Nagyon társaságkedvelő vagy, de most lehetőséged van arra, hogy egy kis szünetet tarts a társasági életben, visszavonulj és egy kis lélekkutatásba kezdj.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Vagyoni helyzeted ingatag, de tisztában vagy a képességeiddel, ám itt az ideje, hogy mások is felismerjék tehetségedet: barátaid ajtókat nyithatnak meg előtted.

Szűz (08. 24-09. 23.) A szerencsésebb Szüzek kimagasló eredményt érnek el hivatásukban örömük mégsem lesz teljes, mert munkahelyi, házassági vagy jogi vitába bonyolódhatnak.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Találd meg a szórakozást mindenben, amit csinálsz, beleértve a munkát is; de ha lehetőséged van rá, hogy pótold tudásbeli hiányosságodat, akkor tedd meg!

Skorpió (10. 24-11. 22.) Az üzleti tárgyalások sikerében ma nem bízhatsz, de egy biztonságos zónában vagy, távol azoktól a családi és szerelmi problémáktól, amelyek visszatarthatnak.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Az elméd nem olyan gyors, mint máskor, de ne hagyd, hogy a nézeteltérések miatt elveszítsd az irányítást, és olyat mondj, amit később megbánhatsz.

Bak (12. 22-01. 20.) Ha ideges vagy, dőlj hátra, hallgass nyugtató zenét, ám az idő nagy részében keményen dolgozol, így kedvenc számod újbóli meghallgatása jót tesz a lelkednek.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Szerelmi életedben az egyszerűség működik a legjobban: találj gyakorlatias módszereket kapcsolatod megújítására, de ne legyél kihasználható fejőstehén.

Halak (02. 20-03. 20.) Ez egy jó nap arra, hogy csevegj a partnereddel és meghozz néhány fontos döntést kapcsolatod jövőjét illetően, de ne üsd bele az orrod mások dolgába.

Ez is érdekelhet

Így növeszd le a frufrudat anélkül, hogy rémálom legyen

Így növeszd le a frufrudat anélkül, hogy rémálom legyen

GLAMOUR Horoszkóp

Ez a 3 csillagjegy a legkevésbé alkalmas a hűségre egy párkapcsolatban

Ez a 3 csillagjegy a legkevésbé alkalmas a hűségre egy párkapcsolatban

Sztárhírek

Nagykorú lett Norvégia trónörököse, nézd, milyen gyönyörű a hercegnő

Nagykorú lett Norvégia trónörököse, nézd, milyen gyönyörű a hercegnő