Napi horoszkóp: szokatlanul érzékeny leszel - március 11.

2022.március.11.

A Hold a Rák, míg a Nap a Halak jegyében jár: szokatlanul érzékeny vagy, biztonságra vágysz, gondoskodsz szeretteidről. A Hold és a Halak-Merkúr trigon mai tippje: ne habozz beengedni az embereket messzire mutató terveidbe. Kíváncsiak, érdeklődőek lesznek az ötleteid iránt, ugyanakkor hasznos tanácsokat adnak. Mivel a Halak-Merkúr inkább álmodozni szeret, kevésbé a tényekkel foglalkozni, vedd komolyan a kritikát. Ez segít abban, hogy észrevedd gyengeségeidet és előrehaladj korábbi terveidben, javítva a siker esélyeit. De a Hold-Merkúr kapcsolat ígéretes ismeretségeket, hasznos, kellemes beszélgetéseket és jó híreket is jelez. De nemcsak örülnünk kell, hogy ez velünk történt, hanem hálásnak is kell lennünk az Égieknek, mert összehozott minket másokkal.

Napi horoszkóp: március 11.
Napi horoszkóp: március 11.

Kos (03. 21-04. 20.) A csillagok ma szeretnének segíteni neked, hogy tisztázd a dolgokat a családoddal és a kollégákkal: próbálj olyan megoldást találni, amely mindenkinek megfelel.

Bika (04. 21-05. 20.) Ha szerelemről vagy barátságról van szó, legyen könnyed a társalgás, hogy nyugodt, csodálatos estét tölthess a másikkal, szingliként pedig tedd meg az első lépést!

Ikrek (05. 21-06. 21.) Hivatásodban adó-vevő antennáddal pozitív energiát adsz át, de többet eszel, mint amennyire szükséged van, és valószínűleg túl sokat költesz hülyeségekre.

Rák (06. 22-07. 22.) Érdemes lehet őszinte visszajelzést kapnod néhány olyan személytől, akikben megbízol, valaki pedig készséggel segít neked, hogy tudásod hézagait betölthesd.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Habár az alkoholtól jobban érzed magad, hangulatingadozásod csak fokozódhat, és ha egyik barátod nem pumpál egy kis pénzt a cégedbe, talán fel kell adnod.

Szűz (08. 24-09. 23.) Barátnőid és főnökeid elfogadnak a hibáiddal együtt, de fennáll a veszély, hogy olyanokkal hoz össze a sors, akik a kelleténél jobban támaszkodnak rád.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Ha vitába keveredsz egyik munkatársaddal, érzékenykedés helyett próbálj meg együttműködni az illetővel, még akkor is, ha nem értetek mindenben egyet.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Nyerő nap, főként, ha a kommunikációban, vagy a művészetekben vagy érdekelt, de élj a lehetőséggel is, és merj kapcsolatba lépni azzal a férfival, aki érdekel.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Egy szakmai vagy üzleti ajánlat az öledbe hullik, de azok a dolgok, amelyek pontosságot és fegyelmet követelnek a részedről, ellenállást kelthetnek benned.

Bak (12. 22-01. 20.) Egy finom vacsora közben mindent nyugodtan megbeszélhetnél a pároddal, de megbízóidat is könnyen becserkészheted a neten egy új hirdetési kampánnyal.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Munkádban és az anyagiakban az előjelek jók, megpróbálhatsz közelebb kerülni partneredhez, csak légy nyitott azzal kapcsolatban, hogy mi aggaszt.

Halak (02. 20-03. 20.) Ma tessék beszélgetni a pároddal, ám ha szingli vagy, emeld fel az antennádat és légy éber: akire vártál, akkor jelenhet meg, amikor a legkevésbé számítasz rá!

Ez is érdekelhet

Merész ruhákból nem volt hiány a  GLAMOUR Women of the Year gálán

Merész ruhákból nem volt hiány a GLAMOUR Women of the Year gálán

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói