Napi horoszkóp: romantikus meglepetés érhet - március 12.

2022.március.12.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Szombaton az érzékeny Rák-Hold barátságos fényszögei a Bika-Uránusszal és a Halak-Jupiterrel arra utalnak, hogy szívesen gondoskodsz szeretteidről. Még ha sok problémát cipelsz is magaddal a múltadból, csak előre nézz, és ne félj a változásoktól! Érzelmi, jogi és családi ügyekben kedvező fordulat - élvezd az új kezdetet! De nem ártana módosítanod étkezési szokásaidat, és növelned az állóképességedet. Bizakodónak érzed magad, ráadásul még hasznos támogatás is elérhető különböző forrásokból. Meglepetés is érhet, különösen, ha szerelemről és romantikáról van szó. Ne félj az új élménytől, inkább értékeld azokat a felejthetetlen érzéseket, amelyeket ebben az időszakban átélsz. A hét végén a Halak-Nap és a Neptunusz együttállásának köszönhetően élvezed a kreativitást és a művészeteket, de érdemes a spiritualitásba is beleásni magad.

Napi horoszkóp: március 12.
Napi horoszkóp: március 12.

Kos (03. 21-04. 20.) Ha úgy szeretnél kinézni, mint egy modell, módosítsd az elvárásaidat: ha ilyen lennél, nem a családoddal vagy otthon lennél házimunkát végezve, hanem a kifutón.

Bika (04. 21-05. 20.) Ma lazíthatsz, megnézheted kedvenc szappanoperádat, este viszont találj ki valami kellemes programot, amivel közeli hozzátartozóidnak is kedvezel.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Azok a dolgok, amelyek fegyelmet követelnek a részedről, feszültséget és ellenállást kelthetnek, de a hitvesedet se terheld munkahelyi és anyagi problémáddal.

Rák (06. 22-07. 22.) Emlékeztess másokat arra, hogy mennyire sokat jelentenek neked: életed legfontosabb szereplői a barátaid és a családod - bánj velük feltétel nélküli szeretettel.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Légy érzékenyebb mások érzéseire, koncentrálj, mert habozásod miatt elveszítheted az uralmat a közös anyagi érdekeltségeidet érintő helyzetek felett.

Szűz (08. 24-09. 23.) A szerencsétlen félreértések egyre ritkábbak lesznek, de ne gondold, hogy szükséged van mások jóváhagyására, mielőtt hozzáfognál egy új projekthez.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Ha szingli vagy, tanúsíts befogadóbb magatartást egyik kollégáddal vagy üzletfeleddel szemben, aki már egy ideje a nyomodban van - adj esélyt az illetőnek.

Skorpió (10. 24-11. 22) Ha üzleti céllal utazol, olyan sikert aratsz, amely messze meghaladja a várakozásokat, de az sem kizárt, hogy egy kis idegen kultúra az, amire most szükséged van.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Üzletfeled vagy egyik rokonod pénzzel vagy állásajánlattal állít be, de érdemes lehet őszinte visszajelzést kapnod néhány olyan személytől, akikben megbízol.

Bak (12. 22-01. 20.) Vállalj új feladatokat, kapcsolataid és pénzügyeid javulóban vannak, bevételed növekedésére is van lehetőség, ráadásul még egy házias pasit is elfogadnál férjnek.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Pénzügyeid kemény munkát igényelnek, mielőtt bármilyen javulást tapasztalhatnál, de ugyanolyan könnyű jól kereső férjet találnod, mint szegényt.

Halak (02. 20-03. 20.) Alig várod, hogy felfedezd a szabadságodat - kezdd kicsiben, de gondolkodj nagyban - lépj ki a rutinból, és fedezz fel minél több jó lehetőséget a pároddal.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Vilmos herceg tényleg manipulatív uralkodó lesz? Szakértő válaszol

Vilmos herceg tényleg manipulatív uralkodó lesz? Szakértő válaszol

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője