Napi horoszkóp: harcias és ingerlékeny lehetsz - március 14.

2022.március.14.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Mivel az Oroszlán jegyében lévő Hold hétfőn provokatív fényszöget zár be a Marssal, a Vénusszal és az Uránusszal, harcias, különc, önfejű és ingerlékeny lehetsz, s ne lepődj meg, ha késztetést érzel kockázatos tevékenységekre. Az ellenkező nemmel való nézeteltérésre, félrelépésre vagy akár szakításra is sor kerülhet. Szórod a pénzt, de erős, szenvedélyes érzéseket élhetsz át. Előfordulhatnak női betegségek, vetélés veszélye is fennáll, ezért óvatosságra lesz szükséged. A szerelmi életet ma furcsaságok, intenzív érzékiség, jellemezheti, ami a partnertől való elváláshoz vagy szerelmi drámához vezethet.

Napi horoszkóp: március 14.
Napi horoszkóp: március 14.

Kos (03. 21-04. 20.) Csábító vagy a magad módján, s a mai csillagálás segít megérteni a szerelem mélyebb értelmét, így különbséget tudsz tenni a felszínes és az igaz szerelem között!

Bika (04. 21-05. 20.) Ha nem sikerül eltalálnod, mire vágynak szeretteid, akkor próbálkozz mással a kedvükben járni, de szakmai és anyagi lehetőségeid nem engedik meg a rongyrázást.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Tudásodat akceptálják, de a mai bolygóállás sok rossz kapcsolatot megszakít, különösen azokat, amelyek nem adnak elegendő szabadságot és korlátoznak.

Rák (06. 22-07. 22.) Ami a pénzt és a szerelmet illeti, fütyülsz a konvenciókra: kísérletezel, kockáztatsz, különösen az üzlet és a szex terén: ma nincs unalmas szex, csak szabad szerelem.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Ha zavar, hogy a szoros kötelék alól kibúvó párodra túl sokan vágynak, törődj bele, hogy nem tudsz mindig mellette lenni, hogy ellenőrizd és irányítsd.

Szűz (08. 24-09. 23.) A mai problémád az, hogy túlterhelt vagy, de ennek ellenére a csillagok melletted állnak, hogy túlélj minden stresszt, szakmai, szerelmi és anyagi konfliktust.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Barátnőid megvigasztalnak, ha kiderül, hogy a párod csak laza viszonyra vágyik, amelyben nincs szükség gyűrűre, de még a hűséget sem veszi komolyan.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Nem fogadsz el semmilyen korlátozást, ám ha elhanyagolod a partneredet és a családot, olyan hibát követsz el, amely távolságot teremthet köztetek.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Ma ne hagyd, hogy a telefon uralkodjon feletted: ha néhány órányi zavartalan nyugalomra van szükséged egy randihoz vagy munkához, kapcsold ki a telefont.

Bak (12. 22-01. 20.) Szerelmi életedben, vállalkozásodban jobb, ha átgondolod, mit szeretnél - zavarban vagy ugyanis az igényeiddel, érdekeiddel kapcsolatban, és ez felfordulást okozhat.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Ez egy igazi Vízöntő-nap, amikor megszabadulhatsz minden konvenciótól, rád kényszerített szabálytól és korlátozástól legfontosabb kapcsolataidban.

Halak (02. 20-03. 20.) Szerelmi, szakmai és anyagi ügyekben környezeted valószínűleg összezavar, mégse engedj kétségeidnek, de munkahelyi viszonyod frusztrációval tölt el.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Vilmos herceg tényleg manipulatív uralkodó lesz? Szakértő válaszol

Vilmos herceg tényleg manipulatív uralkodó lesz? Szakértő válaszol

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője