Napi horoszkóp: ma valaki felkavarhatja az érzéseidet - március 19.

Szombaton a Vénusz és az Uránusz között kialakult nem éppen barátságos quadrát fényszög izgalmas találkozásokat, de erős szabadságvágyat is jelez, ami azt jelenti, hogy a kapcsolati területen hirtelen változások következhetnek be. Ha a kapcsolat valamilyen okból már nem működik, akkor az esetleges hűtlenség, egy váratlan fellobbanás vagy szakítás egy birtokló típusú társsal feszültséget és stresszt okoz, de egyesek anyagilag sem érezhetik magukat biztonságban.

Alapvetően az okozza a problémát, hogy sokan nem vállalják az elkötelezettséget, vagy ki akarnak törni az unalmas hétköznapokból. Társadalmi téren ismét nyugtalanító eseményekre számíthatunk, de a magánéletben is lehetséges változás itt-ott. Lehet, hogy a régi és megszokott kapcsolatokban egy kicsit nagyobb távolságra lenne szükség. Ma ne hajts rá egy megrögzött agglegényre, se a pasid vagy egyik barátod pénzére! Válás, meggondolatlan döntés miatt veszteség érhet.

Napi horoszkóp: március 19.

Kos (03. 21-04. 20.) Érzelmi, anyagi ügyekben melléfoghatsz, valaki felkavarhatja az érzéseidet, állandóan ingerült vagy, ráadásul a lehető legalkalmatlanabb emberrel üzletelsz.

Bika (04. 21-05. 20.) Kellemetlen helyzetekbe kényszerülhetsz a munkahelyeden, amelyeket eddig elkerültél, ám ha nem jössz ki a főnököddel, akkor felmondasz, állást változhatsz.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Ha elutazol, valószínűleg váratlan élményben lesz részed, ami nem feltétlenül kellemetlen, de a pasid viselkedése, aki képtelen megállapodni, vibrálásra késztet.

Rák (06. 22-07. 22.) Valaminek változnia kell, meg kell szabadulnod mindenkitől és mindentől, ami lehúz, elszívja az energiádat és a pénzedet, barátnak, rokonnak se adj hitelt.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Munkában, házasságban változásra számíthatsz, vérnyomásod is az egekbe szökhet, de ha szakítasz a pároddal, aki a főnököd, nehéz helyzetbe kerülhetsz.

Szűz (08. 24-09. 23.) Ha szeretnél megkapni egy megbízást, tárgyalásod munkáról és pénzről szól, viszont a munka félidejében közölhetik, hogy időközben megemelkedtek a költségeid.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Olyan partnerre vágysz, aki testileg és érzelmileg is távol áll tőled, de ne keverd az üzletet és az élvezetet, és egy váratlan szerelmi kalandba sem kell fejest ugranod.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Itt az ideje közeli kapcsolataid újraértékelésének, de az összeköltözést ne szorgalmazd, s ne vigyél haza olyan pasit, akit a családod nem fogad el.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Tartsd tiszteletben vállalásaidat, ez ugyan kompromisszumot igényel a szórakozás és a munka terén, de meg kell tenned, ha nem akarsz másokat cserbenhagyni!

Bak (12. 22-01. 20.) Személyes és céges pénzügyeid jelenleg aggodalomra adnak okot, és ha túlzott kiadásaid vannak, merj kockáztatni, s újabb és újabb bevételi forrásokat találni.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Rokonaid megelégelik, hogy kivonod magad a közös programokból, de vajon minek van a lakásodban az a sok műszaki ketyere, ha mindegyik használhatatlan?

Halak (02. 20-03. 20.) Vigyázz, ne hibáztass másokat, és gondolkozz, mielőtt igent mondasz egy internetes ismeretségre vagy üzletkötésre, de szellemi képességeidet ne rejtsd véka alá.

Ez is érdekelhet

A RANRA nyerte el a Koppenhágai divathéten a Zalando Fenntarthatósági Díját

A RANRA nyerte el a Koppenhágai divathéten a Zalando Fenntarthatósági Díját

Monitor

20 sztár, akikről el is felejtetted, hogy szerepelnek a Jóbarátokban

20 sztár, akikről el is felejtetted, hogy szerepelnek a Jóbarátokban

Szépséghírek

Így néz ki Jennifer Lopez smink nélkül: bemutatta a reggeli bőrápolási rutinját

Így néz ki Jennifer Lopez smink nélkül: bemutatta a reggeli bőrápolási rutinját