Napi horoszkóp: könnyen elcsúszhatsz egy banánhéjon - március 21.

2022.március.21.

A Halak jegyében lévő száműzött Halak-Merkúr a hét első napján együttállásba kerül a Jupiterrel: ha eddig húzódtál egy távoli utazástól vagy nehéz levél megírásától, most intuíciód segítségével megtalálod a megfelelő szavakat. De vigyázz, ez a fényszög nagy ígéretekről szólhat, amelyeket általában megszegnek. Egy ajánlat túl szépnek tűnik, hogy igaz legyen... És akkor már a Mars-Uránusz quadrát is itt van – könnyen elcsúszhatsz egy banánhéjon. Feledékenységed, félreértések, túlzások, nulla koncentráció, internetkiesés miatt gondokkal küszködhetsz. De mindig felvállalhatod az önkéntes munkát, amikor bőkezűen osztod az élelmiszert, ruhát és pénzt a nehéz helyzetben lévőknek, vagyis a világ népessége egyre nagyobb szeletének.

Napi horoszkóp: március 21.
Napi horoszkóp: március 21.

Kos (03. 21-04. 20.) Jó, ha körültekintően jársz el azzal kapcsolatban, hogy kivel kommunikálsz, mert kínos következménye lehet, ha nem megfelelő emberek között vagy.

Bika (04. 21-05. 20.) Tölts minőségi időt a barátaiddal, jótékonykodj, mert valaki a segítségedre lehet egy jó adótanácsadó, új ügyfelek vagy üzleti partnerek felkutatásában.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Párod segítségével feljebb kapaszkodhatsz a ranglétrán, de vigyázz az utakon, ne kelts ellenségeskedést, mert a kockázat erős, és még a barátod sem áll ki melletted.

Rák (06. 22-07. 22.) Ha sikeresen letetted a nyelvvizsgát, rögtön találhatsz is állást külföldön, de ne követelj túl sokat magadtól, és ügyvéd jóváhagyása nélkül ne írj alá munkaszerződést.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Megérzéseid segíthetnek az üzletkötésnél, de ha kölcsönt adsz egyik nehéz helyzetben lévő barátodnak, jobb, ha végleg lemondasz a pénzedről.

Szűz (08. 24-09. 23.) A most induló kapcsolatok meghatározzák sorsod alakulását, de erősnek kell lenned ahhoz, hogy elviseld a párod összes hisztériáját, amikor valaki nemet mond...:

Mérleg (09. 24-10. 23.) Lehetőleg ne vitatkozz a munkahelyeden, mert te húzhatod a rövidebbet, de szép nap lehet, egy-egy váratlan munkától, rosszulléted is könnyen kezelhető

Skorpió (10. 24-11. 22.) Kedvesed a pénzről kezd el beszélni veled, de ennyi elszigeteltség és körültekintés után helyreállt a társasági élet, de vigyázz, nehogy túl hamar abbahagyd.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Ha megtaláltad álmaid lakását, az időpont alkalmas költözködésre vagy összebútorozásra a pároddal, de ha elhagyod a lakást, zárd el a víz- és gázcsapot.

Bak (12. 22-01. 20.) Mivel hivatalos utazás is szerepel a mai programban, hunyd le a szemed a drága benzinre, de látogass el egy kis faluba vagy műemlékekben bővelkedő városba.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Ha kedvesed bíztatására belefogsz egy üzletbe, igencsak tekintélyes haszonra tehetsz szert, de a pasid nem adja a kezedbe a bankkártyáját, hogy abból költekezz.

Halak (02. 20-03. 20.) , Ha új állásra vágysz, használd ki a csillagok támogatását, de hamutól piszkos Hamupipőke helyett inkább mutasd meg a párodnak a benned rejtőzködő hercegnőt!

Ez is érdekelhet

A kielégítő szex 10 alapszabálya

A kielégítő szex 10 alapszabálya

Monitor

20 sztár, akikről el is felejtetted, hogy szerepelnek a Jóbarátokban

20 sztár, akikről el is felejtetted, hogy szerepelnek a Jóbarátokban

Szépséghírek

Így néz ki Jennifer Lopez smink nélkül: bemutatta a reggeli bőrápolási rutinját

Így néz ki Jennifer Lopez smink nélkül: bemutatta a reggeli bőrápolási rutinját