Napi horoszkóp: Pénzzel, nyereménnyel kapcsolatos szerencsére számíthatsz - március 5.

2022.március.5.

A Jupiter és a Nap minden évben találkozik, hogy felerősítsék a pozitív energiát, a lelkesedést és a terjeszkedés lehetőségét, hogy új egyezséget kössünk a szerencsével. A Halakban lévő Nap és a Jupiter együttállása szerencsét jelez, és arra ösztönöz, hogy merj nagyot álmodni. Éld ki művészi ambícióidat, kérj szívességet, utazz el a tenger mellé, de most az igazi boldogság és a belső gazdagság kulcsa egymás támogatása és az önzetlen segítségnyújtás. Jogi problémák elsimítására kedvező időpont, s merjünk bízni abban is, hogy ez a konstelláció elhozza a feszült helyzetek végét. A Jupiter és a Nap egymással karöltve egy tenger alatti palotába invitál, ahol felfedezheted rejtett kincseidet. Sok jó barát vesz körül, akik támogatnak, biztatnak. Érezd jól magad velük, és bízz a jó szándékukban. Ez a fényszög az álmok, a képzelet és az alkotó készség egyik forrása. Merj hinni a jó dolgokban, amelyekben reménykedsz!

 Napi horoszkóp:  március 5.
Napi horoszkóp: március 5.
Fotó: GettyImages, Montázs: Glamour

Kos (03. 21-04. 20.) Figyelj a belső hangodra, mielőtt beleveted magad egy titkos kapcsolatba vagy olyan vállalkozásba, amely miatt megbüntethetnek, vagy amiért beperelhetnek.

Bika (04. 21-05. 20.) Kapcsolataidból anyagilag profitálsz, de még csak titkot sem csinálsz belőle, hogy csak azért barátkozol egy gazdag pasival, hogy megoldódjanak anyagi gondjaid.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Hitvesed vagy rokonságod segíthet feljebb kapaszkodnod a ranglétrán, remek szakmai ajánlatra számíthatsz, de a főnököddel is meghitt kapcsolatod alakulhat ki.

Rák (06. 22-07. 22.) Miért ne élnél a kitűnő lehetőséggel, hogy külföldre menj tanulni vagy dolgozni, de anyagi ügyeidben, tanulmányaidban, jogi ügyben is sikerre számíthatsz.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Pénzzel, nyereménnyel kapcsolatos szerencsére számíthatsz, és ha még nem kaptál gyerektartást az exedtől, most végre megérkezhet az első csekk.

Szűz (08. 24-09. 23.) Pontos időbeosztással éltél eddig, amíg össze nem költöztél érzelmes, álmodozó partnereddel, de az az érzés mocorog benned, hogy vele szerencsés leszel.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Baráti vagy rokoni támogatással állást kaphatsz egy menő cégnél, és néhány probléma, amely késedelmet szenvedett, végre úton van a pozitív megoldás felé.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Ma nemcsak szerelmi, szakmai és anyagi ügyeidet szedheted ráncba, hanem olyan ajánlatot is kapsz, amelyben összes üzleti ambíciódat kiélheted, ha elfogadod.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Olyan zűrös helyzetekkel nézel szembe otthonodban, amelyek fenekestül felforgatják terveidet, esetleg külföldre költözöl, hogy ott könnyebben boldogulj.

Bak (12. 22-01. 20.) Bizakodhatsz vállalkozásaiddal, üzleti tárgyalásaiddal kapcsolatban, jómódú szeretőd pedig csillogó luxuskocsiján elrepíthet egy gondoktól mentes életbe.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Hitvesed anyagi szerencséjéből profitálhatsz, nagyobb összeghez juthatsz, de az sem kizárt, hogy a gazdagság egy kapcsolat születését előmozdító tényező.

Halak (02. 20-03. 20.) Ma könnyen magadra irányíthatod egy magas rangú személy vagy vezető figyelmét, akinek módjában van megjutalmazni és elismerni becsvágyó törekvéseidet.

Ez is érdekelhet

Így növeszd le a frufrudat anélkül, hogy rémálom legyen

Így növeszd le a frufrudat anélkül, hogy rémálom legyen

GLAMOUR Horoszkóp

Ez a 3 csillagjegy a legkevésbé alkalmas a hűségre egy párkapcsolatban

Ez a 3 csillagjegy a legkevésbé alkalmas a hűségre egy párkapcsolatban

Sztárhírek

Nagykorú lett Norvégia trónörököse, nézd, milyen gyönyörű a hercegnő

Nagykorú lett Norvégia trónörököse, nézd, milyen gyönyörű a hercegnő