Napi horoszkóp: Életed, munkád pozitív fordulatot vesz: november 12.

2021.november.12.

A Nap és a Neptunusz jóindulatú fényszögének köszönhetően ma ugyan minden valószínűtlennek, ennek ellenére mégis megvalósíthatónak tűnik. Kezdj el törődni magaddal, a személyeddel, az énképeddel és a lelkeddel, de tegyél önzetlen gesztusokat nagylelkűségből szeretteidnek is! Aki szeretetet és szívességet ad másoknak, elkerülhetetlenül visszakapja. A lelkiismeretünket is edzenünk kell, különösen akkor, ha önmagunkat adjuk. Akár pénzről, akár vállalkozásról van szó, döntsd el, hogy mi materializálódjon az érdekedben, és a tudat alatti erőközpontod hozzáfog a megvalósításhoz. A mai napon kreativitásodba, alkotó fantáziádba és a tudatalattid csodákat művelő erejébe vetett bizalmad képezi a sikerhez vezető utat.

Napi horoszkóp november 12.
Napi horoszkóp november 12.
Fotó: GettyImages, Montázs: Glamour

Napi horoszkóp: november 12.

Kos (03. 21-04. 20.) Ma szembenézel olyan titkokkal, amelyek eddig el voltak rejtve előled, de képzeletedet olyan üzleti tervek kimunkálására használhatod, amelyek növelik bevételedet.

Bika (04. 21-05. 20.) Barátaid, rokonaid nagyon örülnének, ha a pasid bekerülne a családba, az ellen viszont nem lehet semmi kifogásod, hogy ez a domináns hím a ház ura akar lenni.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Munkahelyeden jól mennek a dolgok, és ez feldobja a hangulatot, s viszonylag alacsony beosztás mellett is értékes ismeretségeket és tapasztalatokat szerezhetsz.

Rák (06. 22-07. 22.) Megérzéseid révén magad mögött hagyod azt, ami korábban megterhelt, művészként kiélheted kreativitásodat, de a szerencsejátékot is érdemes kipróbálnod.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Ha lakást veszel, többet kell költened rá, mint amire számítottál, de gondoskodj szeretteidről, mert ők is igénybe vehetik a támogatásodat - nyitott fül, és hála.

Szűz (08. 24-09. 23.) A szerelem ugyan áldozatokat követel mindkettőtök részéről, mégis valami csodában reménykedsz, nem akarsz beletörődni abba, hogy csodák pedig nincsenek.

Mérleg (09. 24-10. 23.) A pénz elkezd szaporodni, minden megvan, ami a sikerhez kell, de ne hagyd, hogy bármi vagy bárki eltántorítson az irányvonaltól - hallgass a belső hangodra!

Skorpió (10. 24-11. 22.) Varázsodnak senki sem tud ellenállni, de akár sikeres művésszé vagy alkotóvá is válhatsz, ha mindent megteszel azért, hogy álmaid valóra váljanak

Nyilas (11. 23-12. 21.) Megtalálhatod álmaid otthonát, de megeshet, hogy a zavarodottság bosszantó felhője vesz körül, amikor ráébredsz, hogy a családban eltitkolnak valamit előled,

Bak (12. 22-01. 20.) Pénzügyeid felszálló ágba kerülnek, s az olyan támogatók, akik az üzleted bővítéséhez hiányzó feltételeket is biztosítják, most Isten áldásaként toppannak eléd.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Ígéretet kapsz jól fizető munkára, fizetésemelésre, az önzetlenség és a segítőkész hozzáállás pedig még a házassági és hivatásbeli problémákat is megoldhatja.

Halak (02. 20-03. 20.) Életed, munkád pozitív fordulatot vesz, utazós munkakörbe kerülhetsz, médiumi és művészi képességed, gazdag fantáziád pedig fokozza hatalmadat mások fölött.

Ez is érdekelhet

A természetestől a laza hullámosig, íme a legjobb göndör hajak a sztároktól

A természetestől a laza hullámosig, íme a legjobb göndör hajak a sztároktól

G-Életstílus

Gyakran látsz különös számokat? Az angyali számok neked is üzennek

Gyakran látsz különös számokat? Az angyali számok neked is üzennek

Gardróbnapló

Íme a tökéletes téli szett Fitos-Dombai Laura jóvoltából!

Íme a tökéletes téli szett Fitos-Dombai Laura jóvoltából!