Napi horoszkóp: ne reménykedj békés hétvégében, ha ezt teszed - november 27. szombat

2021.november.27.

A Hold szombaton már a józan Szűz jegyében jár, ahol az elme uralja és ellenőrzi az érzelmeket. A Szűz-Hold tudásszomjat, gyakorlatias hajlamokat és szorgalmat ad, de mivel kritikai érzékünk erőteljesebben nyilvánul meg, mint más napokon, hajlamosak lehetünk elefántot csinálni a bolhából.

Napi horoszkóp: ne reménykedj békés hétvégében, ha ezt teszed - november 27. szombat
Fotó: Profimedia/Montázs: GLAMOUR

A nap közepén, amikor a Hold barátságtalan quadrát fényszöget zár be a Nyilas-Merkúrral, nehézségek adódhatnak a nemek közötti kommunikáció és munkamegosztás terén és kissé felületesek lehetünk. Ha érzelmeidet visszafogod, állandóan bírálgatsz, ráadásul a párod és szeretteid gyengéit sem tolerálod, ne is reménykedj békés hétvégében. De rendet rakhatsz magad körül és működőképessé teheted a mindennapokat. Ám ezt a nem éppen a házimunkáért lelkesedő Nyilas-időszakban könnyebb mondani, mint megtenni. Késő este a Hold és az Uránusz harmonikus kapcsolatának ösztönzésére a saját utunkat járjuk, és új módszereket keresünk.

Kos (03. 21-04. 20.) Időnként kínos helyzetbe kerülsz, ennek kezelése kihívást jelenthet és meglehetősen fárasztó is, a túl sok teendő miatti idegeskedés pedig árthat az emésztésednek.

Bika (04. 21-05. 20.) Új arcokat keresel, figyelemre van szükséged, de ne felejtsd el visszafizetni a tartozásodat - a szerelem viszont mesés dolog, és terápiának sem utolsó.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Amikor az érzéseidről beszélsz, képtelen vagy logikus érvelésre, de ha kommunikálsz azzal a személlyel, aki felidegesített, biztos, hogy sikerül egyezségre jutnotok.

Rák (06. 22-07. 22.) Ne ess bele a falánkság bűnébe, bármennyire is várod a karácsonyt, de baráttal legyőzhetetlen csapatot alkottok, rokonaid és kollégáid viszont csak fontoskodnak.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Ügyelj arra, hogy kiállj magadért és anyagi érdekeidért, de ha randevút vagy költséges programot beszéltél meg valakivel, döntsd el előre, ki kit fizessen!

Szűz (08. 24-09. 23.) Kollégáid követik a szabályaidat, rokonaidat viszont csak azzal bírhatod rá, hogy fogadják meg a tanácsaidat, ha érezteted velük, hogy néha még te is tévedhetsz.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Zokon veheted rokonaid és kollégáid kritikus megjegyzéseit, ám ha valaki mindenáron lelki szemetesládát keres, tegye, de ne téged használjon erre a célra.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Ha barátokat akarsz, próbálj meg társasági lénnyé válni, de adj lehetőséget másoknak, hogy segítsenek rajtad, csak az elhamarkodott vásárlásokat mellőzd.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Tennéd a dolgodat, ha hagynák, pedig a többieknek is lenne éppen mit csinálniuk, ám ha megpróbálnak ezt-azt rád sózni, rossz helyen kopogtatnak, elutasítod őket.

Bak (12. 22-01. 20.) Légy óvatos: valaki megpróbál félrevezetni, talán egy hozzád nagyon közel álló személy – nem kell eltűrnöd senkinek a mocskos vádaskodását vagy kritikáját.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Egy üzleti találkozó vagy megbeszélés egyáltalán nem úgy alakul, ahogyan tervezted és ahhoz, hogy lenyűgözd kedvesedet, sok pénzre lenne szükséged.

Halak (02. 20-03. 20.) Ha a párod mellett dolgozol, ingerel a munkamániája vagy lazasága, esetleg az a mindenre kiterjedő gondossága, amely oly kitűnő szakemberré tette.

Ez is érdekelhet

Visszatér a Hazug csajok társasága! Minden, amit az Eredendő bűnről tudnod kell

Visszatér a Hazug csajok társasága! Minden, amit az Eredendő bűnről tudnod kell

Divathírek

Roxforttól a kifutókig - Emma Watson legstílusosabb vörös szőnyeges pillanatai

Roxforttól a kifutókig - Emma Watson legstílusosabb vörös szőnyeges pillanatai

Divathírek

André Leon Talley divatikontól búcsúzunk - A Vogue egykori kreatív igazgatója 73 éves korában hunyt el

André Leon Talley divatikontól búcsúzunk - A Vogue egykori kreatív igazgatója 73 éves korában hunyt el