Napi horoszkóp: Ma adódhatnak összetűzéseid - szeptember 10.

2021.szeptember.10.

A Hold a Mérlegben éjszaka még együttállásba kerül a Vénusszal, de reggel már átlép a titokzatos Skorpióba, ahol búcsút inthetünk az előző napok békés hangulatának. Mivel a Hold a Vízöntő-Szaturnusszal este nehéz fényszöget zár be, a legnagyobb problémát kapcsolatainkban a féltékenység, a korlátozások elviselése, az anyagi vagy szexuális függőség jelenti. Ha nem tudsz bánni a pénzzel, vagy kölcsönökből költekezel, örülj, ha egy ellenőrző típusú partner él melletted. Ha nem is szívesen látod be: a jól működő kapcsolatokban nincsenek játszmák, hamisságok, rafinált trükkök. Este viszont őrségváltásra kerül sor: a Vénusz belép a Skorpió jegyébe, ahol október 7-ig heves szenvedélyt, tabuk és gátlások nélküli aktusokat ígér, amelyekre szélsőséges esetekben akár a perverzió is jellemző lehet.

Napi horoszkóp: szeptember 10.
Napi horoszkóp: szeptember 10.
Fotó: GettyImages, Motázs: Glamour

Napi horoszkóp: szeptember 10.

Kos (03. 21-04. 20.) Szövetségeseket és cinkostársakat találhatsz, de egyetlen pillanatra sem feledkezhetsz meg arról, hogy hivatali és anyagi boldogulásod kapcsolati hálódtól függ.

Bika (04. 21-05. 20.) Uralkodó bolygód szembenállása arra ösztönöz, hogy új módszereket találj ki a kapcsolatteremtésre, de makacsságod miatt este adódhatnak összetűzéseid.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Az egyhangúság forrása feladatod természetében rejlik, a stressz megviselhet testileg és lelkileg is, ezért érdemes lenne elhalasztani a fontosabb döntéseidet.

Rák (06. 22-07. 22.) Lerakhatod a megbékélés alapjait valakivel, akivel szeretnél újra kapcsolatba lépni, de vedd rá a párodat, arra, hogy többet foglalkozzon veled, mint az üzlettel.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) A munkád, családi és szakmai kapcsolataid fárasztóbbá válnak, ráadásul otthon sincs nyugalmad, amikor valaki üldöz elviselhetetlen bizalmatlanságával.

Szűz (08. 24-09. 23.) Ha leesett a vérnyomásod, polcold fel a lábad, szerelmi és munkahelyi kapcsolataidban őrizd meg az önállóságodat, de ne hagyd, hogy bárki is keresztezze az utadat!

Mérleg (09. 24-10. 23.) Az üzleti projektedhez szükséges tények megfoghatatlannak bizonyulnak, ám ha cégednek tőkeerősítésre van szüksége, akkor ne lépd túl a hitelkeretedet.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Legyél türelmesebb családod tagjaihoz, akiket teljesen hamisan ítéltél meg, de ha elmenekülsz otthonról, összeköthetsz egy üzleti utat a szabadságoddal.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Betegség, kellemetlen problémák – például nőgyógyászati probléma, rossz erőnlét – mind oka lehet a halogatásnak - menj orvoshoz, hogy végre járj a dolognak!

Bak (12. 22-01. 20.) Ne hivatkozz arra, hogy nincs időd barátságokat ápolni: ha a barátnődhöz vagy a pasidhoz kell vendégségbe menned, ma igazán kitehetsz magadért.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Ne kötelezd el magad a családi vállalkozásnak, s ne szerezz örömet manipulatív főnöködnek (kollégádnak) azzal, hogy kimutasd, mennyire mélyen megsebzett!

Halak (02. 20-03. 20.) Utazásod, napi ügyeid, kapcsolataid némi gondot okoznak és a dolgok egyáltalán nem mennek simán, ráadásul a pároddal vagy barátaiddal is összerúgod a patkót.

Ez is érdekelhet

Így tartsd rendben a ruhásszekrényed, hogy könnyebben elkészülj reggel

Így tartsd rendben a ruhásszekrényed, hogy könnyebben elkészülj reggel

Divathírek

Meghan Markle szettjei egyre merészebbek New York-ban, mi pedig szóhoz sem jutunk tőle!

Meghan Markle szettjei egyre merészebbek New York-ban, mi pedig szóhoz sem jutunk tőle!

GLAMOUR Horoszkóp

Napi horoszkóp: Most megtudhatod, kik az igazi barátaid - szeptember 26.

Napi horoszkóp: Most megtudhatod, kik az igazi barátaid - szeptember 26.