Napi horoszkóp: Kedvedre flörtölhetsz - szeptember 15.

Újabb nap, újabb kihívások, újabb kalandok – a Rák könnyen elveszti a türelmét, a Szűznek alkalmazkodnia kell, a Vízöntőnek ideje megoldania a problémáit. Olvasd el, mi vár rád egészen pontosan a horoszkópod szerint.

Napi horoszkóp: szeptember 15.
Napi horoszkóp: szeptember 15.
Fotó: IMaxTree/Glamour

Hajnalra virradóra a Bika jegyében lévő Hold az Uránusszal együttállásba, a Vízöntő-Szaturnusszal pedig quadrát fényszögbe kerül: ez a konstelláció felboríthatja belső egyensúlyodat, lázadást és aggodalmat válthat ki megrendült anyagi helyzeted miatt. De a mai napon romantikus szerelmi kapcsolatok és szexuális élmények is megjelenhetnek az életedben, annál is inkább, mert a Hold a Szűz-Nappal, a Halak-Neptunusszal és a Bak-Plútóval barátkozik. Lehet, hogy időt kell szakítanod egyik rokon vagy barát meglátogatására, aki jelenleg kórházban vagy idősek otthonában van. Ha jótékonykodásra támad kedved, érdemes időt töltened állatmenhelyen. Ideális időszak kreativitásod hasznosítására, de a tengerparton eltöltött idő is sok örömet ígér. Kiváló alkalom ez arra, is hogy kiselejtezd azokat a tárgyakat, amelyekre már nincs szükséged. Este, amikor a Hold már az Ikrek jegyében halad, kedvedre flörtölhetsz. Ez kedvező időpont mindenféle kommunikációra, kapcsolattartásra és tanulásra.

Kos (03. 21-04. 20.) A nap gondjai az anyagiakra vonatkoznak; élvezed a vásárlást, de fix állásra és biztonsági tartalékra van szükséged ahhoz, hogy gondoskodhass családodról.

Bika (04. 21-05. 20.) Munkahelyi problémát kell megoldanod, de ha meghívod vacsorára a párodat, vagy elutaztok, felháborodsz, hogy mibe kerülnek manapság az élelmiszerek.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Ha tanulmányaidhoz tisztességes ösztöndíjat akarsz kapni, hogy anyagi lehetőségeidtől függetlenül képezd magad, harcolnod kell a társadalmi esélyegyenlőségért.

Rák (06. 22-07. 22.) Szerelemben, üzleti barátságban néha elveszted a türelmed, de kapcsolataid és családod tagjai azt az érzést keltik benned, hogy mindent kézben tartasz.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Valami régimódi állásban ne reménykedj, munkahelyi kapcsolatodból sem lesz házasság, de főnököd és kollégáid elől nem szabad meghátrálnod.

Szűz (08. 24-09. 23.) Ha sikerül felismerned, hogy szeretőd, kollégád, külföldi munkaadód vagy egyik évfolyamtársad miféle magatartást vár el tőled, alkalmazkodj az új szerepkörhöz.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Egyik kolléganőd megjósolta, hogy a pasiddal üzlet- vagy munkatársak lesztek, csak nehogy az üzlet még a szórakozásnál is fontosabb legyen számára.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Reggel a család nem ért veled egyet, később viszont eleget tehetsz egy meghívásnak, a szeretőd pedig nálad jobb szexuális játékszert keresve sem találna.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Tévedsz, ha azt hiszed, hogy csak alulfizetett, jelentéktelen fogaskerék vagy a munkahelyi gépezetben, de a mai randit aligha könyvelheted el üzleti találkozóként.

Bak (12. 22-01. 20.) Szeretnél előkelő áruházban vásárolni, színházba járni, de ne fogjon el a szorongás, amikor arra gondolsz, hogy bemutatnak egy nagy, híres és gazdag embernek.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Ha fontos számodra az otthoni biztonság, a pénz és a kényelem, ideje megoldanod azokat a problémákat, amelyek nyomasztanak és stresszt okozhatnak.

Halak (02. 20-03. 20.) Ne hidd, hogy magas intelligenciahányadosod elriasztja a pasidat, aki gúnyos hangnemet üt meg, amikor lerobban a járgányod, de bekerülhetsz a sajtóbirodalomba.

Ez is érdekelhet

Itt a bizonyíték: ami neked stressz, az katasztrófa az arcod számára

Itt a bizonyíték: ami neked stressz, az katasztrófa az arcod számára

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói