Napi horoszkóp: Feltámad a nemek harca - szeptember 16.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Újabb nap, újabb kihívások, újabb kalandok – a Kos párja besokall, a Nyilasnak tanulnia kell a hibájából, a Halak drága lakást vásárolna. Olvasd el, mi vár rád egészen pontosan a horoszkópod szerint.

Napi horoszkóp: szeptember 16.
Napi horoszkóp: szeptember 16.
Fotó: IMaxTree/Glamour

Mivel ezen a napon a nemek harca a Szűz-Vénuszt támadó Ikrek-Mars miatt eléri a csúcspontját, ne csodálkozz tehát azon, ha párkapcsolatodban, pénzügyeidben, kommunikációs tevékenységeidben és szexuális életedben nehezen feloldható feszültségek támadnak. Sokan ízlésficamban szenvednek, de társaságban sem árt mellőzni a sértő tréfákat. Az Ikrek-Mars nem tud mit kezdeni a Szűz-Vénusz visszafogottságával, de szavait fegyverként használva mély sebeket üthet társa lelkében. Ha a munkádra vagy más fontos elfoglaltságra hivatkozva képtelen vagy kielégíteni társad érzelmi és szexuális igényeit, félő, hogy összeakad valakivel, akivel félrelép. A Vénusz-Mars quadrát tehet róla, hogy sokan összekeverik a szexet az üzlettel. Mivel ez a fényszög a Merkúr által uralt Szűz és Ikrek jegyébe esik, ahol a párok inkább a fejüket, mint a szívüket használják, a verbális erotika még működhet, de a partnerek már az első éjszaka után ráébrednek, hogy ez a kapcsolat nem szól hosszú távra.

Kos (03. 21-04. 20.) Kedvesed besokallhat munkahelyi viszonyod miatt, utazás során meglophatnak, de a válási procedúra is túl sokba kerülhet, és új problémákat szül.

Bika (04. 21-05. 20.) Az ajándékok, a gondoskodás vagy a romantikus programok tudatják partnereddel, hogy számodra ő az egyetlen, de ehhez nem kell erődön felül költekezned.

Ikrek (05. 21-06. 21.) A hűség nagyon fontos tényező párkapcsolatod sikere szempontjából, ennek az ideálnak a megtörése vagy egy munkahelyi viszony ma kirobbanthatja a válságot.

Rák (06. 22-07. 22.) Utazást vagy munkavállalást ne erőltess, és vigyázz egyik munkatársaddal, aki hajt rád titkos élvezetet keresve, de nem vágyik komoly kapcsolatra.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Mivel hormonjaidat képtelen vagy irányítani, könnyen összetévesztheted a testi vonzalmat a szerelemmel, de egy randiért nem kell szexszel fizetned.

Szűz (08. 24-09. 23.) Ha munkáról vagy üzletről van szó, ne hagyd, hogy a hormonjaid vezéreljenek, a szexet pedig ne arra használd, hogy pár fokkal feljebb kerülj a ranglétrán.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Ha egy partner, megbízó vagy üzletfél nem kínál tisztességes alkut, el kell fogadnod a tényt, hogy az elválás mindenképpen egészséges és életképes alternatíva.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Kapcsolatod akkor marad tartós, ha a párod érzi, hogy bármikor kezdeményezhet szexet, de ma rontja a helyzetet, ha túl sok a számla és túl kevés a pénz.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Ha kapható vagy egy kis kalandra egyik haveroddal vagy kollégáddal, ő viszont ebből nem kér, akkor tanulj az esetből, hogy többé ne kövesd el ugyanezt a hibát.

Bak (12. 22-01. 20.) Ha követeléseket támasztasz a pároddal szemben, kedvesed csak még kevésbé lesz hajlandó megadni, amit akarsz, de a közös utazás sem változtat semmin.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Ingerültséged fokozódik, amikor egyik rokonod üzletével vagy gazdag ismerőseivel kezd hencegni – legyél óvatos, mert a pénz ma megronthat kapcsolatokat.

Halak (02. 20-03. 20.) Ha drága lakást akarsz vásárolni, vagy szeretnél összeállni egy érzelemszegény, fukar pasival, gondoskodj róla, hogy ne bánd meg ezt a döntésedet.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

7 rosacea elleni krém, ami tényleg működik a szakértő szerint

7 rosacea elleni krém, ami tényleg működik a szakértő szerint

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője