Napi horoszkóp: Ma szerencsésnek érezheted magad - szeptember 17.

2021.szeptember.17.

A Nap barátságos fényszöget zár be a Plútóval: ma és még két napig, ennek eredményeként a megújulás, az érvényesülés, a pénz és a hatalom megszerzése áll érdeklődésünk középpontjában, hatalmas energiakészlettel rendelkezünk, határozottak vagyunk, ezért is merünk kezdeményezni. Cégeladás, cégalapítás, állásváltoztatás sikerében bízhatunk. Ám a Skorpióban lévő Vénuszt a Vízöntő-Szaturnusz irritálja, ami kedvezőtlen hatással lehet szerelmi, szakmai és üzleti kapcsolatainkra. Megközelíthetetlenség, érzelmi távolságtartás jellemzi ezt a fényszöget, de lehetőséget kaphatsz arra, hogy kiszállj egy veszteséget okozó vagy káros kötelékből. Azok a szerencsések, akiknek a kapcsolata rendben van, legfeljebb kisebb nézeteltéréseket, mosolyszünetet vagy anyagi veszteséget élhetnek át és többnyire csak a Nap és a Plútó pozitív átalakító érőit fogják érezni.

Napi horoszkóp szeptember 17.
Napi horoszkóp szeptember 17.
Fotó: GettyImages, Motázs: Glamour

Napi horoszkóp szeptember 17.

Kos (03. 21-04. 20.) Ha főnöködet a világ legvonzóbb pasijának tekinted, de ő csupán a cég hasznát növelő munkatársnőt látja benned, akkor valami rossz irányba fordul kapcsolatodban.

Bika (04. 21-05. 20.) Ha arra vágysz, hogy boldog családban élhess, akkor kifoghatod az aranyhalat, de megtanultad, mikor kell a munkahelyeden a távozás hímes mezejére lépni.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Ha házat veszel, tudnod kell, hogy mi a jelzáloghitel, ami halálig szóló megállapodás, de ne szalaszd el azt a ritka alkalmat, hogy egy izgató pasival lefeküdhetsz.

Rák (06. 22-07. 22.) Érdemes továbbtanulnod, hogy többet keress, de ha szűk látókörű hímed képtelen fenntartani kapcsolatotokat pénz és szex nélkül, becsapottnak érezheted magad.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Az állásajánlat váratlanul ér, de pénz lapul benne, viszont nagyobb felelősség is, a pasid viszont semmibe veszi a mélyebb, szorosabb kapcsolat kialakítását.

Szűz (08. 24-09. 23.) Átsuhan a fejeden, hogy ez a Skorpió azt hiszi, rafinált módon fel akarod csípni, de szabadúszóként anyagi vitád támadhat egy vevővel vagy szállítóval.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Foglalkozásodban vagy üzleti vállalkozásodban elengedhetetlen, hogy kissé erőszakos és rámenős legyél, de félő, hogy a szíved kihűl, a pénztárcád meg kiürül.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Megfontolt érvekkel állsz elő, rafinált tárgyalófél vagy, de ami a frigyedet és családi életedet illeti, félő, hogy romokban látsz egy már felépített kapcsolatot.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Olyan ajánlatot kaphatsz, amivel feljutsz a csúcsra, de vajon miféle játékot akar játszani veled a kollégád, noha tudod, hogy ellenszenvet, irigységet érez irántad?

Bak (12. 22-01. 20.) Szerencsésnek érzed magad, mert külföldi üzleti partnered tisztességes szabályok szerint játszik, de kénytelen vagy lenyelni főnököd vagy kevesed kapzsiságát.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Ha veszélyes ügyletbe kezdtél a munkádban, ne maradj védtelen, harcolj ravaszsággal, de ne hagyd, hogy valaki a címével vagy a pénzével elkábítson.

Halak (02. 20-03. 20.) Titkon azt reméled, hogy nálad sokkal gyakorlatiasabb kollégád még nőtlen, de óvakodj attól, hogy egy kapcsolatból örömlányként anyagi előnyt akarj húzni.

Ez is érdekelhet

Eláll a szavad! Kendall Jenner egy szál bikiniben a sípályán

Eláll a szavad! Kendall Jenner egy szál bikiniben a sípályán

GLAMOUR Horoszkóp

Napi horoszkóp: ma az érzelmi életed hullámzó lehet - január 22. szombat

Napi horoszkóp: ma az érzelmi életed hullámzó lehet - január 22. szombat

GLAMOUR Horoszkóp

Ezt hozza 2022-ben a Tigris éve a pénzzel, szerelemmel kapcsolatban

Ezt hozza 2022-ben a Tigris éve a pénzzel, szerelemmel kapcsolatban