Napi horoszkóp: szexuálisan túlfűtött napod lehet - szeptember 19. vasárnap

2021.szeptember.19.
Megosztás Küldés Messengeren Pinterest

Mivel ezen a vasárnapon a Halak-Hold harmonikusan kapcsolódik a Skorpió-Vénuszhoz, szívességekkel, megérzéseiddel, gyengédséggel, önzetlenséggel, kreativitásoddal és a kívánatos érzelmek gerjesztésével létrehozhatod a számodra megfelelő kapcsolatokat és környezetet.

Napi horoszkóp: szexuálisan túlfűtött napod lehet - szeptember 19. vasárnap
Fotó: Shutterstock/GLAMOUR

Szívesen vállalsz áldozatokat szeretteidért, élvezheted vagy gyakorolhatod a művészeteket, és ha kideríted, hogy a párod miről álmodozik, akkor próbáld meg valóra váltani (szexuális) fantáziáit. A mai napon a szex a legcsodálatosabb lehetőség, hogy álarc és titkolózás nélkül megmutasd magad szerelmi partnerednek. De nem csak a szex, hanem a lelki rokonság is összeköt a társaddal.

Kos (03. 21-04. 20.) Magányosnak érezheted magad, mégsem vagy egyedül, családod van, akik szeretnek, a szex pedig kiválóan alkalmas arra, hogy megoszd a pároddal az érzéseidet.

Bika (04. 21-05. 20.) A pároddal ma legyél kicsit titokzatos, azt viszont tudnod kell, hogy egy-két pohár bor és egy pompás ebéd nem kitérő, hanem a pasidhoz vezető út lerövidítése.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Munkahelyi kedvesednek behódolsz, de mivel nagyon sokat ábrándozol napközben, éppen ezért késel a már egy ideje rögzített határidőhöz képest.

Rák (06. 22-07. 22.) Kapcsolataidat áthatja a szeretet, kedvesed pontosan tudja, hogy mely gombot kell megnyomnia, hogy érzelmileg reagálj - művészként közönséged imádni fog.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Ha otthon dolgozol, munkát kaphatsz egyik rokonodtól, és kilátást egy másik jól fizető megbízásra a párodtól is, de titkos viszonyodból bonyodalmak fakadnak.

Szűz (08. 24-09. 23.) Az egyik pillanatban meg vagy győződve arról, hogy a párod iránti szerelmed esztelenség, később viszont már nem tagadod meg gyengéd érzelmeidet.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Vasárnap is kénytelen vagy egy megbízáson dolgozni, ha az pénzt hoz a konyhára, de nem tudod, hogy szeretődet csak a pénzed érdekli, vagy tényleg te magad.

Skorpió (10. 24-11. 22.) Ámor nyila ma telibe talált mindkettőtöket, s mivel a szerelemben nálad van az ütőkártya, a szenvedélyes jelenetek sem hiányoznak a mai programból.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Ha nehezen birkózol meg a háztartás terheivel, ne gubbassz a négy fal között, de ne azért dönts kollégád mellett, mert kigyógyulóban vagy egy zűrös kapcsolatból.

Bak (12. 22-01. 20.) Megnézhetsz a pároddal egy romantikus filmet, de ha egyedülálló vagy, és úgy gondolod, hogy egyik barátod ugyanúgy érdeklődhet irántad, akkor próbálj szerencsét.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Lehet, hogy félreteszed szakmai vagy pénzügyi ambícióidat, hogy a családdal legyél, azzal viszont nem értesz egyet, hogy a fizetésed alapján ítéljenek meg.

Halak (02. 20-03. 20.) Ha kedved támad egy üzleti utazáshoz, megkóstolhatod a tiltott gyümölcsöt, csábító és elbűvölő leszel, de szerelem és üzlet között tartsd meg az egyensúlyt.

Megosztás Küldés Messengeren Pinterest
Google Hírek ikon
Kövesd a Glamour cikkeit a Google hírekben is!

Ez is érdekelhet

Napi horoszkóp: A Rák szabaduljon meg a múlttól, a Szűz külföldi munka felé kacsintgat

Napi horoszkóp: A Rák szabaduljon meg a múlttól, a Szűz külföldi munka felé kacsintgat

Értesülj elsőként legújabb híreinkről

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Parfüm horoszkóp: találd meg a tökéletes illatot a csillagjegyed szerint

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője

Megérkezett a plüss bob hajtrend, a csendes luxus megtestesítője