Napi horoszkóp: Szeszélyes lehetsz - szeptember 2.

Újabb nap, újabb kihívások, újabb kalandok – a Bika ne féltékenykedjen, az Ikrek ne dolgozza agyon magát és a Szűz se vállaljon többet, mint amennyit elbír. Olvasd el, mi vár rád egészen pontosan a horoszkópod szerint.

Napi horoszkóp: szeptember 2.
Napi horoszkóp: szeptember 2.
Fotó: IMaxTree/Glamour

Reggel a Skorpió-Holdat támadó Uránusz és Szaturnusz miatt adódhatnak izgalmak, korlátozások és fennakadások: különc, önfejű, ingerlékeny és szeszélyes lehetsz. Nem érdemes pénzügyekkel foglalkozni, amikor még szűkebb környezetedben is eluralkodhat a féltékenység és az irigység. Jobb, ha lemondasz minden fontos találkozót nőkkel, inkább próbáld meg lazítással feloldani feszültségedet. A nap közepén és délután a Holdnak a Halak-Neptunusszal és a Bak-Plútóval bezárt barátságos aspektusa aktív képzelőerőt, empátiát, művészi hajlamokat jelez. Az adókkal, bankokkal és a közös anyagi érdekeltségekkel kapcsolatos ügyletek az elvárások szerint alakulnak. Este a Hold és az Oroszlán-Vénusz quadrátja féltékenységet, irigységet és bizalmatlanságot szül, de a szex sem működik érzelmek nélkül, ráadásul nőgyógyászati panaszok is jelentkezhetnek.

Kos (03. 21-04. 20.) Élvezd a szex örömeit, de ha el akarod kerülni a veszteséget, legyél körültekintő az üzleti és az adózási rendeleteket illetően és gyanakvóbb, mint valaha.

Bika (04. 21-05. 20.) Ne féltékenykedj, koncentrálj inkább azokra a dolgokra, amelyeket mindketten értékeltek, s közösen tervezzétek a jövőt, de szingliként válj megközelíthetőbbé.

Ikrek (05. 21-06. 21.) Ne dolgozd agyon magad valamilyen pénzügyileg gyenge lábakon álló vállalkozásnál, és bizonytalanságban amiatt, vajon a munkád később is folytatódik-e még.

Rák (06. 22-07. 22.) Váratlan, baljós esemény, kényszerű kiadás ronthatja hangulatodat, de ne indulj el jómódú barátokra vadászni, ha párkapcsolatod melege nagyon lecsökkent.

Oroszlán (07. 23-08. 23.) Családi életed kedvezőtlen szakaszon megy keresztül, de ha a környezetedet kitünteted figyelmeddel, meglátod, hogy akad köztük tiszteletre méltó személy.

Szűz (08. 24-09. 23.) Tartsd tiszteletben saját határaidat, és ne vállalj többet, mint amennyit elbírsz, de saját belső világodat csak azoknak mutasd meg, akiket bizalmasaidnak tekintesz.

Mérleg (09. 24-10. 23.) Ma nem csak saját szükségleteidre, hanem szeretteidre is sokat költesz; sok innovatív projekted van készülőben, de egyelőre lépésről lépésre kell haladnod.

Skorpió (10. 24-11. 22.) A párkapcsolatod némi csetepaté után jól alakul, és ennek így is kell maradnia mindaddig, amíg szánsz időt a partneredre, és megosztod vele, ami a fejedben van.

Nyilas (11. 23-12. 21.) Hogy némi biztonsághoz juss, visszahúzódsz egy elszigetelt világba, de kerüld a sötét képzelgéseket, az viszont rajtad múlik, hogyan alakul üzleti tevékenységed.

Bak (12. 22-01. 20.) Légy nyitottabb a másokkal való együttműködésre, ám ha okosabb dolognak tartod anyagi vagy más gyakorlati okból partnert választani, csalódás érhet.

Vízöntő (01. 21-02. 19.) Jogod van rá, hogy kizárj a társaságodból bárkit, aki rosszat akar, szándékosan kárt okoz, vagy megpróbál a maga számára tőkét kovácsolni a helyzetedből.

Halak (02. 20-03. 20.) Nem egykönnyen barátkozol, ezért ha egyedülálló vagy, vizsgáld felül a normáidat, és válj kicsit fogékonyabbá a számodra ismerős emberek és helyzetek iránt.

Ez is érdekelhet

Szerinted melyikben van több vitamin? Nem valószínű, hogy eltalálod

Szerinted melyikben van több vitamin? Nem valószínű, hogy eltalálod

Tedd & Ne tedd

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Katalin hercegné újrahasznosított kabátban kezdi új életét

Monitor

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói

Marilyn Monroe ritkán látott utolsó fotói